Ten uyumumuz, yatak hayatimiz gayet iyi. Ikimizde birbirimizi cok arzuluyoruz. 2-3 gunde bir mutlaka yapiyoruz çalışmamıza rağmen. Calismasak belki gunde bile yapabilirdik, tatil zamanlari gunluk oluyor zaten. Onun işi bana gore bir tık daha yoğun, yine de is cikariyor. Benim istegimi, arzumu da sevdigini soyluyor.
Tam istedigim gibisin, endise ediyordum evlenecegim kadin isteksiz olur vs diye ama cok iyisin diyor. Bende yaptiginin hakkini veriyorsun ki, karsiligini aliyorsun, sen iyi olmasan bende boyle olmazdim diyorum. Gercekten de oyle cogu zaman esim atesliyor beni.
Alacagim keyfi, zevki bildigimden cokta karsi koyamiyorum, soyunmaya, banyoya falan usenmiyorum. Kisa sürse, zevk almasam soyunmaya, banyo işine zerre değmezdi.
Her neyse. Buna rağmen şöyle bir sorunumuz var. Adamin cinsel hayati gayet iyi olsa da baska gorseller bakıyor. Igte kesfeti bazen acik secik kizlarla doluydu. Tartistik ig hesabini kapattirdim en sonu, zorla da yapmadim yani. Tartisma uzayinca tamam hesabi kapatayim da sende rahat et bende dedi oyle oldu. Eger benden gizli kullanmiyorsa yok diye biliyorum.
Aramalara bir seyler yazip aratıyor. Yetiskin filmi rastlamadim belki sevmiyordur bilmiyorum ama baska gorseller aratıyor. Voleybolcu kizlarin isimlerini yazip aratıyor falan.
Niye yapiyor anlamiyorum. Bu kadar mi doyumsuz ya da sapık mi? Uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum. Eksik kaldigi bir sey yok, cinsel hayati iyi. Uyumumuz cok iyi. Aliskanlik deseniz o da degil. Bu bir bahane de degil. Esin varken daha ne baska seylere ihtiyac duyar ki bir insan?
Aldatilmista hissediyorum bir yandan. Ya yapamasak hamile, lohusa falan olsam ya da isteksiz olsam hadi bir sekilde ihtiyac duyuyordur belki, hani benle de yapmiyor bir yerde yine hosuma gitmese de ihtiyaci vardir o gorsellere falan diyebilirim. Beni de esim bosluga biraksa bende ihtiyac duyabilirim.
Ama her sey yolundayken, tıkır tıkır isler yolunda giderken bu yaptigi nedir? Cok moralim bozuluyor.
Bu davranislari bazen beni soğutuyor. Boyle giderse aramizi da bozacak bu durum. Bu konuda tartismaktan da sıkıldım. Boyle giderse benimle yapma, onlara bakiyorsun zaten tum ihtiyacini bekar erkekmis gibi o baktiklarinla gider diyesim geliyor. Bunu dememe ramak kaldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer