Selamm,
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar olmasaydı seks daha zevkli olmaz mıydı?
~ sen çıplak ayaklarla üstünde yürüyebileceğim bir ateşsin...

Selamm,
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar olmasaydı seks daha zevkli olmaz mıydı?
~ sen çıplak ayaklarla üstünde yürüyebileceğim bir ateşsin...

Geri çekilmenin yeterli olduğuna inanan kesim hala var. Ve o kesime cinsel hastalıklardan bahsedince inanmıyorlar hastalığın sadece havadan kapılan bisey olduğunu düşünüyorlar. Sanmıyorum yeterli olmazdı benim için hassas bir konu😬
Sıkıntılı konular 😃
Okulda öğretmeleri gerek. 😃
Ahlaksızlık olurmuş sjsndn
Ahahaha😄
Bir ara riskler nasıl ortadan kaldırılır anlatacağım 😂
Tamam ben duyuru yaparım herkese. Kalem kağıt hazır bir şekilde gelsinler
😃
Aslında hastalık riski olmasaydı insanlar daha rahat, daha özgür olurdu belki ama geri çekilmek sadece fiziksel değil, duygusal da bir süreç. Yakınlık kurarken güven, samimiyet ve bağ kurmak da önemli. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar olmasa bile, duygusal riskler hep var. Yani mesele sadece bedeni korumak değil, ruhu da korumak. Ama evet, kaygısız bir özgürlük fikri kulağa fazlasıyla çekici geliyor.
Tek partnerin olacak tüplerini bağlatacaksın ya da spiral ne geri çekilme ne kondom gerekir ama tek kişi ile yetinemiyorsan o kondom şart hatta terapi herkesle sevişilir mimk insanın azıcık kendine saygısı filtresi olur
Yine hamilelik riski olduğu için hayır yeterli olmazdı ama biz bilinçlilerin kafası çok daha rahat olurdu kesinlikle.
Kesinlikle
Cevap
12Cevap
yeterli olabilirdi evet
Gebelikten de korunmak zorunda değilseniz seçenek olabilirdi. Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok çünkü.
Elbette daha zevkli, daha özgür ve daha sınırsız olabilirdi. Fakat maalesef hayal dünyası, gerçek dünyanın altında eziliyor.
Geri çekilme yöntemiyle hamilelik riskinden tam olarak kurtulamama gerçeğini yok sayarsak evet 😂😂
Ohoo herkes o zaman afedersin p*rn star olurdu 😂🤷♂️
Önüne gelen herkesle yatan hastalık kapar zaten
Atın ölümü arpadan olsun, öleceğiz diye ete temas etmeden ölelim mi:)
Ben 6. yıldır geri çekilme yöntemini uyguluyorum herhangi bir gebelik yasanmadi
Yani olabilirdi hiv bulaşmasın diye vesaire
Zevkli olmuyor ama tabiki geri çekilmek tek başına işe yaramaz
Hiç sanmıyorum her zaman küçük bir ihtimal payı olur o şekilde. 💅🏻
En son adam yurt dışına gitmis olanlar olmuş virüsü yemiş 😅 yapmayın etmeyinnn 😂
Sanmıyorum onun da riskli olduğunu söylüyorlar
Ondada risk var zevk suyunda sperm olabilir
Hamilelik olayı da var
Anne baba olmak isteyen denesin 😂😂
tercih eden olurdu ama hamilelik olabilir riskli
Olurdu
Fazlasıyla yeterli
Korunmak lazm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?