Cinsel Yaşam Kocamla her gün seks yapıyoruz. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Çok yorgun dahi olsa aliyor çikariyor kucağina Kocamla her gün seks yapıyoruz. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Oh ne güzel bir de kucağa çıkarıyor her gün vallahi güçlü adam ayol 5 0 Yorumla
Sordun--mu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bu soruyu sormandaki amaç ne acaba merak ettim ilgi mi istiyorsun ne istiyorsun 2 2 Yorumla Paşazade02 1 yıl İlahi istiyor tabiki Yorumla Paşazade02 1 yıl İlgi istiyor tabiki Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Normal cano devam edin.Çatar çatır düşman topraklarına füze atar gibi çaktır daracık deliklerine. Sakına durmayın bugünün yarını yok. 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Benim aradığım evlilik tipi bu işte, ikinizde istekli ve gönüllü mu yapıyor 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel daha ne istiyorsun diğer yönden bu sikayet değil senin için lütuf 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Normal tadını çıkart ayda bire düştüğünde çok ararsın bugünleri, 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Şanslısın ama eeken tüketme hevesini tadında bırakın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal ona her zaman güç vardır 7 1 Yorumla Selçuk-__- 1 yıl Benim de enerjim çok yüksektir Yorumla
Nnumune Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Istiyorsanız 2 tarafta istiyorsa gayet normal istersen günde 3 defa seks yap 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maaşallah yeni evlisinz herhalde 1 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Memnuniyet onemliiiii 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nazar değdirme sus sussa tadını çıkar 😉 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Normal tabii Ne var ki bunda boş çalışsın adam 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne güzel çok şanslısın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal tadını cikarin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. tamam en çok siz sevişiyonuz:) 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Normal ama çok yorma ben sana diyim 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Offffg ya deme öyle deme öyle 😞 canımız çekiyor 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Hayaller hayaller diyorsun :) 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel bisey hem seni hem kendini düsünüyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ne güzel <3kucağına alsın hep :) 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asıl yapmazsaniz normal değil 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Gayet iyi hatta olmasi gereken 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkinizde isteklisiniz normal o zaman 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. normal değil tadında bırakmak laızm 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bende yapardim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normalsiniz. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Ben de eşimle isterim olursa 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal tabi 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sıkıntılı 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Yapmazsanız anormal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Oh ne güzel bir de kucağa çıkarıyor her gün vallahi güçlü adam ayol
Bu soruyu sormandaki amaç ne acaba merak ettim ilgi mi istiyorsun ne istiyorsun
İlahi istiyor tabiki
İlgi istiyor tabiki
Normal cano devam edin.
Çatar çatır düşman topraklarına füze atar gibi çaktır daracık deliklerine. Sakına durmayın bugünün yarını yok.
Benim aradığım evlilik tipi bu işte, ikinizde istekli ve gönüllü mu yapıyor
Ne güzel daha ne istiyorsun diğer yönden bu sikayet değil senin için lütuf
Normal tadını çıkart ayda bire düştüğünde çok ararsın bugünleri,
Uydurdun simdi. Normalde hergun vermezsiniz basiniz agrir
Şanslısın ama eeken tüketme hevesini tadında bırakın
Normal ona her zaman güç vardır
Benim de enerjim çok yüksektir
Istiyorsanız 2 tarafta istiyorsa gayet normal istersen günde 3 defa seks yap
Harika daha ne istiyorsun
Aferin mi diyelim kocana
Maaşallah yeni evlisinz herhalde
iyi daha ne istersin işte :D