Yavaş başlayıp sert yapmaya başlamak o kadına duyulan şevkten dolayı mı oluşur yoksa şevk olup yavaşta davranılırmı
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Bu sorunun cevabı oldukça karmaşık ve birçok faktöre bağlı. Hem şevk hem de diğer psikolojik ve fiziksel etkenler bu durumu etkileyebilir. İşte bazı olası açıklamalar:
Şevkin Rolü
* Yoğun Duygusal Bağlantı: Partnerine karşı yoğun bir şevk ve arzu duyan bir erkek, fiziksel yakınlıkta da daha tutkulu ve istekli olabilir. Bu durumda, yavaş başlamak ve kademeli olarak yoğunluğu artırmak, partnerin de aynı duyguları hissetmesine ve daha iyi bir deneyim yaşamasına yardımcı olabilir.
* Saygı ve Özen: Şevk, partnerin zevkine ve rahatlığına saygı duymayı da içerir. Yavaş başlamak, partnerin hazır olmasına ve rahatlamasına olanak tanır. Bu da daha keyifli ve tatmin edici bir deneyim sağlar.
* Duygusal Hazırlık: Şevk, sadece fiziksel değil, duygusal bir hazırlık sürecini de içerir. Yavaş başlamak, her iki partnerin de duygusal olarak hazır olmasına ve birbirine daha iyi bağlanmasına yardımcı olabilir.
Diğer Faktörler
* Deneyim ve Bilgi: Cinsel deneyimi az olan veya partnerinin vücudunu yeterince tanımayan bir erkek, kendini güvende hissetmeyebilir ve daha yavaş bir başlangıç tercih edebilir.
* Kaygı ve Endişe: Performans kaygısı veya partnerini memnun edememe endişesi yaşayan bir erkek, daha temkinli davranabilir ve yavaş başlayabilir.
* Fiziksel Faktörler: Bazı fiziksel durumlar (örneğin, erken boşalma sorunu) erkeği daha yavaş bir başlangıca yöneltebilir.
* Partnerin Tepkileri: Partnerin daha önceki deneyimleri veya tercihleri de erkeğin davranışlarını etkileyebilir. Eğer partner daha yavaş bir başlangıçtan hoşlanıyorsa, erkek de buna uyum sağlayabilir.
Sonuç
Yavaş başlayıp sert yapmaya başlamak, hem şevkten hem de diğer psikolojik ve fiziksel faktörlerden kaynaklanabilir. Şevk, partnerin zevkine ve rahatlığına saygı duymayı, duygusal bağlantıyı ve hazırlığı içerir. Ancak, deneyim, kaygı, fiziksel durum ve partnerin tepkileri de bu durumu etkileyebilir.
Önemli olan, her iki partnerin de iletişim kurarak birbirlerinin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlaması ve buna göre davranmasıdır. Karşılıklı saygı, anlayış ve dürüst iletişim, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel yaşamın temelidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKardır yağan üstümüze geceden,
Yağmurlu, karanllık bir düşünceden,
Ormanın uğultusuyla birlikte
Ve dörtnala, dümdüz bir mavilikte
Kar yağıyor üstümüze inceden
Sesin nerde kaldı, her günkü sesin,
Unutulmuş güzel şarkılar için
Bu kar gecesinde uzaktan, yoldan
Rüzgâr gibi tâ eski Anadolu'dan
Sesin nerde kaldı? Kar içindesin!
Ne sabahtır bu mavilik, ne akşam!
Uyandırmayın beni uyanamam.
Kaybolmuş sevdiklerimiz aşkına,
Allah aşkına, gök, deniz aşkına
Yağsın kar üstümüze buram buram
Buğulandıkça yüzü her aynanın
Beyaz dokusunda bu saf rüyanın
Göğe uzanır -tek, tenha- bir kamış
Sırf unutmak için, unutmak ey kış!
Büyük yalnızlığını dünyanın.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ya genelde Ben sinirlendirdiği zaman beni öncesinde soğuk başlayıp sonrasında hızlanıyorum ki o kızdırdın intikamını öyle alıyorum Aslında bunu o da biliyorum ama ben alakası yok aşkım sert seviyorum diye geçiştiriyorum
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
28
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 türlü "sert" durumu vardır... Biri karşılıklı doyumsuz zevk sonucu temponun hızla artışa geçmesi sonucu oluşur... Diğeri ise kadına işkence etmek istercesine, bencilce uygulanır (Yani bildiğin "tek taraflı-bencilce" bir ilişki anlayışı)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Başkasını bilmem, ben yavaş başlarım, 5-10. dakika sonra kadın İyice inlerse eğer saçından tut, popon tokat, konuş kuzum hayvan gibi abanırım, o daha çok iledikce ben daha fazla abanırım,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet kadın demek ki adamı yükseltiyor konuşarak inleyerek bunlar önemli etken
08 Yorumla
Soran1 yılAçıkcası bir sevgilimle öpüşüyorduk ben çok karşılık veremedim ama o hareketlerini sertleştirmeye başladı en sonunda bana elimde kalacaksın dedi.
- 1 yıl
Dayanılmaz oldu demek orada artık bayadırda yapmıyorsa artık içinden böylr bi his geliyor insanın aşırı yüksek olunca
Soran1 yılYani onun arada birlikte olduğu insan vardı dünde konuşuyorduk bir anda nolduysa. Zaten bana karşı yükselişi vardı
- 1 yıl
Giyimin falan belki koku bakış etkili olmuştur hepsi birleşmiştir detaylar önemlidir
Soran1 yılZaten çok güzel kokuyorsun bakışların hiç öyle demiyor felan dedi. Ben sana bir şey yapmadım dedimdeyse sen öyle san dedi
- 1 yıl
İşte mimiklerinle falan sende elinde olmadan öyle bakmışsın istekli tabi belki farkına varmadın bu da doğal ama o da anlamış herhalde
Soran1 yılYani bilemiyorum ben durdum eğer ona karşılık verseydim olay daha farklı olacaktı 🙄
- 1 yıl
Tabi ki sen ufacık bi hareketin işleri farklı yöne çekerdi
1 yılKadın zevk almaya başlayınca erkek ona göre sert davranır bunu erkek olarak hissetmek önemli..
00 YorumlaRitmi o ana göre ayarlarim sanat gibi müzik notolari gibi yavaş başlar sonra sert ve tekrar yavaş tekrar sert 🔥🔥🔥
00 YorumlaBenim genel tarzım sert. Ama başlarda alışma aşamasında elbette biraz yavaş olup sonrasında sevişmeninde verdiği azginlikla daha da sertleşiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılİkiside değil :D partnerini en güzel nasıl mutlu ediceksen ona göre davran. zaten sevişirken söyler karşı taraf.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yükselip yapınca daha istekli birazdaha sert şekilde olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılseks her zaman yavaş yavaş ilerlenir hızlı seksten zevk alınmaz yavaş ama sert tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimi kaybediyorum testesronlardan oluyor , hırpalıyorum biraz partnerimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSert isteyen kadın bunu belli eder her kadın bunu sevmez her ilişki sert olmaz
00 Yorumla
1 yılTam sertleşme olduğunda bende sert yapmaya başlarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSen nasıl seviyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEğer sert olmazsa anlamı yok
00 Yorumla
1 yılŞevk olunca sertlesir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılYavaş ta davranilabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlınan zevkler yön verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks dediğin biraz sert olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumlasertmi seversin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYavaş yavaş hızlanır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYok knk
00 Yorumla
1 yılYavaş davranıp yalvartmak kudurtmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBelli olmaz
00 Yorumla
1 yılSen nasıl seversin?
00 Yorumla
1 yılGel anlatayım
00 Yorumla
1 yılUzmsnım bu konuda
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi