Eşimle aramızda bir tartışma oldu 1 kaç gün sonra birliktelik yaşadık. Sonra yine bı kaç gün sonra eşim bana tartışma arasında söylediğim biseyi mesajlasirken bı anda ağır bir dillie söyledi. Çok kırıldım ve o zaman benimle niye birlikte oldun dedim erkeğim beni gibi saçma bir cevap verdi. Yani bende dmeekki beni sadece cinsellik ici araç kullanıyorsun diyince seni zorlanıyorum iki tarafta memnun gibi bir cevao daha verdi. Sonra hiç bişey olmamış gibi toparlamaya çalıştı ama bundan sonra n... h bulur o eski beni. Biz kadınlar için o yatağa girip birbirine dokunuyosa arandaki her şey duzelmstir anlamına geliyor. Eşimin böyle düşünmesi normal mi benmi abartiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bacim bi sende yok ya. Vazgeç yatağını tartışmalara katmaktan. Adamı soğutursun. Haklı yani karşılıklı zevk aldınız. Amma da kullandın şeyini yani. O da bi seni yapıyor ona bakarsan onunki de kıymetli.
04 Yorumla
Soran1 yılTartışınız ve birliktelik oldu sonradan uzattı tartışmayı sen kendini kullanılmış gibi hiseetmezmiydin
Soran1 yılAma cinselli kadınla erkek için bir degilki kadın için yatağa giriyorsun aranız iyi her şey düzelmiş demektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. resmen kocan sacmalamış o ne demek ya... ama sende de suc var kalbını kırdıysa onarmadan seks neden yapıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılOnaran bi tıp değil çünkü haklida olda haksizda olsa akışına bırakır
- 1 yıl
Bu kötü işte hatasını bilmesi gerek
1 yılİşimi göreyim atayim ya hepsi aynı benim eşim de öyle
05 Yorumla
Soran1 yılYapma sende
- 1 yıl
Nasıl hayır diyeyim sen diyor musun?
Soran1 yılBundan sonra diyorum evet
- 1 yıl
Zor çok zor işte o işler gizliden çıksam istek atabilir misin
Soran1 yılNiye zor nolsun bacım. Bizimki muhafazakar biridir başka kadına da ah gider
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılYok sen haklısın.. her evlilikte oluyor ama.. biz de yaşıyoruz bazen
02 Yorumla
Soran1 yılSonra nasıl cikiyosunuz işin ocinden
- 1 yıl
Trip yapan tarafın bunu birakmasi lazim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSoldan da okusan sağdanda okusan senin KÜTÜK bi kovan var. Asına üzüldüm ve onunla ömür geçmez.
00 Yorumla
1 yılSevişmeden önce kıtalararası barış antlaşması imzalayıp beyaz bayrak çekin.
00 Yorumla
1 yılSen haklısın sadece birliktelik değil her şey ayrı bir öneme sahip her şeyin olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVermeyip ne yapacaksın sanki eninde sonunda olacak
110 Yorumla
Soran1 yılKalbimi kazanması lazim o okuzlukle birraz zor olur
Cevap sahibi1 yılBu bakış açısı yanlış aslında karşı olduğun şeyi savunmuş oluyorsun
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılBu tavrın cinsellik erkekler içinmiş gibi duruyor erkeklere sunulan bir hediye gibi
Böyle yapmazsa vermem şöyle olmazsa yapmam gibi
Soran1 yılEvet biz kadınlar siz gibi değiliz yapmasakta olmeyiz sıkıysa siz yapmayin
Cevap sahibi1 yılYapmadan durulabilyor ama bunu bir tehdit aracı olarak kullanmamalısın
Soran1 yılNeden? Bana çocuğum gece uyutmadi diye sinirlendigimde inşallah uykunu sende alamazsın dediğimde ayı odaya gittiği için bana utanamfan benden tatil isteyebiliyosun pes doyrn bı adamla benim kalbimi almadan neden sevisyim
Cevap sahibi1 yılDediğim o değil farklı şeylerden bahsediyoruz şu an sevişmek iki kişilik olay ona olan sana da oluyor buna erkeğe verilmiş lütuf gibi bakma diyorum
Soran1 yılBende sana diyorum ki olmuyor kadın durtulmeyle nefsi uyanirberkegin öyle değil ihtiyaç tır birazda
Cevap sahibi1 yılBunu böyle düşünerek kendin yapıyorsun sen böyle düşünsen oda nede olsa ihtiyaç işimi göreyim yeter der
1 yılKafalar farklı çalışıyor
02 Yorumla
Soran1 yılBütün erkekler böyle mi düşünür ya. Yani aranda bı anlaşmazlık var ama sexe gelince dur olsun sonra devam ederim mi
- 1 yıl
Bencil erkek böyle düşünür. Zeki ve yaratıcı erkek kadınını üzmemeye gayret eder, onu çiçrk gbi koklar. Sexe gelincede naif ve ürkütmeden keyfine bakar. Kadında kadınlgnı hissseder. Aşkı sevgiyi romantixmi iliklere kadar yasatır
Şu an o kadar yükseğim ki yalnızlık zor
10 YorumlaCinsellik ayrı bir şey artık anlayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim eşim 7 yıldır demek ki bana küs
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duggusallik 0 romantizm 0 oyle sexmi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBence sen haklısın ve Allah kolaylık versin sana
00 Yorumla
1 yılŞanslıymış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBiraz ağır konuşmuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım