Biz sevgililik dönemi boyunca cinsellik yaşamadık , en fazla öpüşme oldu, ayrıldıktan sonra buluştuk. Tam olarak cinsellik yaşamadık ta çok yakınlaştık göğsümü emdi, sonra genital bölgeme pantolonumun üzerinden elleşmeye çalıştı izin vermedim bişey yapmıcam sadece dokunacağim dedi benim elimi de kendi şeyine götürdü, eve gelince sordu neden elimi çekip durdun orgazm mi olacaktin dedi.. 5 sene boyunca yaşamayıp şimdi yaşamamız olağanüstü geliyor hala inanamıyorum sizce o beni basit kız olarak mi görür artık sülalemi tanıyor öyle biri olmadığımı biliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBunun normal olduğunu düşünüyorum çünkü ikiniz de halen birbirini unutamamışsınız ve içinizde birbirinize karşı istek ve arzular var ayrıca neden basit bir kız olarak görürsün ki
02 Yorumla
Soran1 yıl27 ekimde yaşadık bunları kasımdan beri beni engellemiş sence unutmuş mudur beni yoksa tekrar iletişime geçmek ister mi
- 1 yıl
Unutmamışlar sadece senin sabrını ve istek ve arzusunu ölçüyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Bence hep arzulamış seni sende onu öyle bir şey gelişmiş basit kız olarak görüp görmemesi tamamen kendi karakterine bağlı
04 Yorumla
Soran1 yıl27 ekimde yaşadık bunları kasımdan beri beni engellemiş sence unutmuş mudur beni yoksa tekrar iletişime geçmek ister mi
Soran1 yıl😢maalesef, sence beni unuttu mu?
1 yılNormalde evlilik sonrası taraftarıyım ama 5 sene dayanmak zor olsa gerek
01 Yorumla
Basit kız olarak gördüğünü düşünmüyorum, neticede 5 yılınız birlikte geçmiş, ayrıca sen o an devamına izin vermemissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hayır artık canına tak etmiş seni hep arzulamış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Daha ileriye gitme bunun sonu seks
05 Yorumla
Soran1 yılGeri gelmez mi yani
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sürün olmaz yarım kalan tamamlanmis olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevet basit görür peki ciddiyet düşünür müsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır seni sahiplencek bak gör
06 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılSeni arzulamış ve sende ona biraz adım atmışsın senden başkasını düşünmez bundan sonra
Soran1 yılAlakası yok engellemiş beni şu an
Cevap sahibi1 yılBen yaşasam dediklerim olurdu
Cevap sahibi1 yılBaşkasını bulmadıysa gelir
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bir zahmet hisset
09 Yorumla
Soran1 yılSana ne
Soran1 yılSence hakkımda ne düşünür
Soran1 yılSevgilisi olduğunu nerden çıkardın
Soran1 yılHayir ya 10günde sevgilisi mi olacak , 27 Ekim buluştuk 12kasım engelledi , geçenlerde instgarm hikayeme baktı instgramdan engellememiş ama wptan kaldırmıyor engeli
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne yaptınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbitti demek ki
01 Yorumla
Soran1 yılNe bitti
1 yılDevamını ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi