Ben geçmişi kabarık, uçkuruna sahip çıkamamış erkek istemiyorum. Bir erkegin geçmişinin kabarık oldugu nasıl anlaşılır? Taktik verin lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ona sorarak anca
Hiçbir şey kabarık bir erkek daha seni ayakkabılar belli olur
Ayakkabılar mı?
Konuşan klavyeden yazdım da yanlış yazmış ayakkabıları demek istemadim seni ayartmasından belli olmuyor mu dedim
Erkeğin geçmişinden değil, gelecekte apacaklarından korkup tedbir almalısın.
Bir insanın geçmişi nasılsa gelecegi de öyle olacaktır. Kişi 7 de neyse 70 de odur.
Niye kadınları geçmişi ile yrgılıyorsunuz ama erkege gelince ooo adam gibi adam diyonuz. Aynı bkun laciverti işte ikisi de zina.
Hareketlerinden konuşmalarından anlaşılır geçmişi kabarık derken yollu mu demek istedin
Mesela nasıl hareketlerinden belli olur ne yaparsa?
Önce bir şey söyle biri var ve onu mu aradtiriyirusn
Evet
Takıntılı misin peki neyi ogreniceksin
Soru basit degil mi? Açıklamada da yazdım. Takıntılı degilim. Kendim gibi tertemiz birini istiyorum
Bacım yargılama hemen ben nerden bileyim senin niyetinin o yüzden önce seninle uğraşıyorum
Yargılamıyorum. Niyetim gayet açık aslında anlayamıyorsanız bilemeyecegim
Sen temizsen sorun yok ben sana kendi takdigimi vereyim direk eğer biriyle olduysan ben bunu bir şekilde öğrenirim ve bana yalanla gelirsen senin kafana sıkarim bu tamamen %100 sonuç verir ama tabi bunu yapma. Erkeğin biriyle olduğunu cinsel isteğiyle anlarsın cinsellkte kendisini över ve yapscağı şeyler hakkında detayli utanmadan konuşursa yaşamiştir ama hiç cinsellik yaşamayan birisi sen istesen bile eli ayağı titrer ne yapacağini bilemez çok şaşkin ördek gibi harektte bulunur. Birde cinsellikle ilgili çok soru soran erkek bişey bilmiyordur. En son çare olarak da ben bakireyim eğer sen değilsen seninle olmam de gözlerinin içine bak göz bebekleri büyüyorsa ve el hareketleri yapıyorsa olmuştur.
Kendi taktigin kadınları tehdid etmek mi? Ciddi misin?
Digerlerine katılıyorum haklısınız
Kadınları değil yalancilari yalanciysa neden boşa konuşayim değilmi?
Yalancı insanlara zerre değer vermem ben yalanciysam kendi kafama sıkarım benimde karşimda benim gibi kadın orurucak bitti
Aynen ben de yalancı insanların korkak oldugunu düşünüyorum. Ne olursa olsun dürüst olmalı biri
Yani yaptığımı yanlis bulsan bile bana az da olsa hak veriyorsun itiraf et
Kafana sıkarım falan çok şiddete meyilli bir cümle olmuş. Yani sevgilin yalanını yakalarsan şiddet mi gösteirrsin? Ayrılıp yoluna mı devam edersin?
Aslında bu insanların genelinde yok benim karakter dünyada nadir olan bir karakter olduğundan kendim gibi birini bulmak yıllarımı alabilir
Yani olay şurda aslında şimdi ben ilkim demesi sevgiliyken ayrimevlilimte ayrı bir olay çünkü ikisi çok farklı sevgiliyken sadece sevgilisin evlendikden sonra çok büyük bir sorumluluk var üstünde ve ona o kadar güveniyorsunki hayatını ona teslim ediceksin aynı yatakta yatıcagin kişinin bu zamana kadar sana yalan söylemesi ile sonradan aldatması arasında bir fark yok bana göre ikisi aynı şey çünkü dürüst değil ve dürüst olmazsa sonuçlarına katlanir ister gtü yer gelir ister korkar kaçar onun kararı ama gtü yiyorsa benim karım derim geçerim.
Yani şiddet uygularsın doğru mu anladım
Anlatır saklamaz ki onlar için gurur verici bişi
Kendine yaşadığı çinsellik sayına göre deger biçen zavallı mahkuklar işte. Çok haklısın
Hic anliyamasin tercube burada konusuyor
Bence anlamak mümkün ya.
Bizde sizleri anlamıyoruz
@Board-Tennis nasil yani
Harikasın sanırım sende hiç yaşamadın
harekleri hep bel altı olur
İkinci bulusmada ister
Atılgan olur ağzı laf yapar
Tez vakitte consellik isterse
Doğru. Başka neler olabilri?
Bel atlı sohbet çokluğu
Aynen
belli eder kendisini
Nasıl?
seni joni sins gibi hallederse
İlişkiye girmeden nasıl anlaşılır
İlk ilişkide hareketler profosyonelse anlaşılır
İlişkiye girmeden nasıl anlaşılır peki
Öpüşmes olabilir
Öpüşmeden nasıl anlaşılır ki
Ya onu anlayamazsınki
kabarık mı 😂 aklın şeytanlığa çalışıyor
Evet. Niye şeytanlık olsun? Ben tertemizim elbette kendim gibi birini isterim. Pis mikroplu uckuruna düşkun birini ne yapyım?
sen bir psikoloğa git. en uçkuruna düşkünden daha uçkuruna düşkün değilsen adımı değiştiririm sadece bastırılmış bir kişiliksin
Yav kaç yaşında adamsın bu konuşmalara bak hey Allahım yrabbim.
Ben müslümanım. Ve senin süslüman hemcinslerin her bku yiyip temiz kız arıyor. Ben de öyle birini istemiyorum. Anladın mı? Yoksa özrlü müsün
kaç yaşında adamım? burada sen herkesin kaç yaşında olduğunu nereden biliyorsun yaşım 35 ne var yaşımda. görünrn 120 olsaydı bu yaşa kadar nasıl yaşadın diye mi soracaktın
senin zihnin pis bedenin temiz olsa ne olur
sen beni tanımadan zihniyetimi sorgulayamazsın. Zihniyetim niye pis? Zinaya nefret etdigim için mi? Güldürdün gece gece 😂😂😂. Senin hem zihnin hem bedenin pis o zaman. Kendi haline acı. Ayrica 35 yaş küçük mü? Küçül de cebime gir
sen de büyüyünce anlarsın neyin ne olduğunu acele etme tatlım günü gelince korkunun ecele faydası olmayacak 😂😂😂
Korkunun ecele faydası olmaycak mı hasstr 😂😂😂😂 işte buna gülerimmm
gözün kesiyor demek 😂😂😂
Korkmuyorum. Kesmiyor da. Okey? Sadece kendim gibi temiz biri ile evlenmek istiyorum.
tatlım benim temiz ya da kirli olduğunu nereden bileceksin yemediği halt kalmamıştır temizim der ya da hiçbir şey yapmamıştır hava olsun diye elimden neler geldi geçti der. üstelik neden kirli paslı olsun bir insan doğanın gereği yaşamın olağan unsurları bunlar
Ben de taktik istiyorum işte. Nasıl belli olur diye sordum ya?
Sevgilisi ile yapmışsa (bir kaç kişi ile) neyse sorun yok da her yerde ordan burdan kadın avlayıp e*kort yanına giden her dişi cnalıya hallenen uçkuruna düşkün erkeklere saygı duymuyorum. Kusura bakma. Benim gözümde pis ve iğrençler. İnsan doğasının temeli olmasını anlıyorum. Ama hayvan gibi dürtülerine hakim olamaycak kadar aciz insanlara saygı duymuyorum. Kendime öyle birini layık görmüyorum. Ben de insanim benim de isteklerim oluyor ama kendimi kontrol edebiliyorsam bunu eşimden de isterim. Umarım anlata bilmişimdir.
anlatabildin, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle sana iyi geceler diliyorum
Seninde geçmişine bakmak lazım
Açıklamayı okunadan atlama ablacım.
Benim geçmişime sen ve senin gibiler bakamaz.