Töbe ya p*rno izleyen çok günahkar ve bekaretini kaybetmiştir, p*rno izlemenin evlilikle bağlantısını nasıl kurdun bilmiyorum.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şimdi bazı bakire olmayan kızlar erkeklerin kıyaslanmaktan korktukları için bakire kız istediklerini savunuyorlar ya. Aslında meselenin bununla çok alakası olmadığını tespit etmek için sordum. Kıyaslayan kadın p*rno adamla da kıyaslar ama erkeklerin asıl rahatsız olduğu şey başkasının evlenmeden dokunabildiği kadına evlilik yatırımı yapacak olmak. Doğru muyum hocam?
Cevap sahibi
1 yıl
Duruma kişiye ve yaşantı tarzına göre değişir bunlar, hatta ülkeye göre bile değişir, mesela evlenmek istemeyen ya da evlenemeyen erkek ya da evlenip aldatılan erkeklerin her birinin düşüncesi ve hayat rotası çizdiği yol farklıdır, yaşamayı seven insan asla başkasının dokunabildiği kadın detayına fazla takılmaz, ama namus seven önemseyen insan hele birde seviyorsa evlilik yapamasa veya yapmasa bile bu kadını paylaşmak istemez, tabi evlilik düşünüyorsa tek düşüncesi bu olur, bir erkek evlenecek yatırım yapacak ciddi düşünecek olsa bile p*rno izler ya da izleyebilir. p*rno izlemenin evlilikle bağlantısı yok. İzlemeyen insan da vardır. Ama evlenmek isteyebilir ya da istemez izleyen de vardır ama evlenebilir ama evlenmekte istemeyebilir, yani aslında bunlar çok detay konular.
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İzlediysen sorun olmaz da filmde rol aldıysan bilemem 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ne alaka izlemeyen kimse yoktur mutlaka bir kere bile izlemiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
evlenirim evet Herkes izliyor
bir kere bunun takibini nasil yapacaksin? izledim ya da izlemedim demesine guvenecek misin mesela
Kendi görüşünü söyle mesela biliyorsun
@palyanco_mutsuz niye evlenmiyim izlemeyen mi var
Sordum işte evlen tabiki 🙂
Evlenirler tabi
p*rno hayatında herkes izlemiştir normal bir şey
Sen çokmu izliyon
lzlemeyen kendi vucudunu zevklerini tanımıyor demektir
Herkes izliyor canım o zaman kimse evlenmesi izliyor diye 😁 Öyle bir şey yok herkes özgür izlemeye
Sen izliyonmu abla
Töbe ya p*rno izleyen çok günahkar ve bekaretini kaybetmiştir, p*rno izlemenin evlilikle bağlantısını nasıl kurdun bilmiyorum.
Ya şimdi bazı bakire olmayan kızlar erkeklerin kıyaslanmaktan korktukları için bakire kız istediklerini savunuyorlar ya. Aslında meselenin bununla çok alakası olmadığını tespit etmek için sordum. Kıyaslayan kadın p*rno adamla da kıyaslar ama erkeklerin asıl rahatsız olduğu şey başkasının evlenmeden dokunabildiği kadına evlilik yatırımı yapacak olmak. Doğru muyum hocam?
Duruma kişiye ve yaşantı tarzına göre değişir bunlar, hatta ülkeye göre bile değişir, mesela evlenmek istemeyen ya da evlenemeyen erkek ya da evlenip aldatılan erkeklerin her birinin düşüncesi ve hayat rotası çizdiği yol farklıdır, yaşamayı seven insan asla başkasının dokunabildiği kadın detayına fazla takılmaz, ama namus seven önemseyen insan hele birde seviyorsa evlilik yapamasa veya yapmasa bile bu kadını paylaşmak istemez, tabi evlilik düşünüyorsa tek düşüncesi bu olur, bir erkek evlenecek yatırım yapacak ciddi düşünecek olsa bile p*rno izler ya da izleyebilir. p*rno izlemenin evlilikle bağlantısı yok. İzlemeyen insan da vardır. Ama evlenmek isteyebilir ya da istemez izleyen de vardır ama evlenebilir ama evlenmekte istemeyebilir, yani aslında bunlar çok detay konular.
İzlediysen sorun olmaz da filmde rol aldıysan bilemem 😀
Ne alaka izlemeyen kimse yoktur mutlaka bir kere bile izlemiştir
O zaman kimseyle evlenemez
İzliyonmu
Bazen
İzleyip mastürbasyon yapıyon demi
Yoo benim için göz zevki
Hee erkeklerimi izliyon kızlarımı
Herkes izler ya abartmayın şunu
Tabikide sorun olmaz
evlenirim ğeçmişe bakmam
Izlemesi gayet güzel
Herkes izliyor, niye evlenilmesin ki?
Günahsız mıyız ki buna hayır diyelim?
Bağımlılık değilse sorun yok
Yani izlememeli tabiki de bekaret kadar değil
İzlemeyenmi var
düşünmeyen evde kalır
Herkes izliyo ne var bunda ki
İzlenebilir yanı dogal bısey
Aynen
Bunu erkeğin bilmesine gerek yok
Söylemezsin
Ya saçmalama tabikide evlenirim
Yok be o kadar da değil. Açsın beraber izleyelim
Sanat videosu izlemiş... Sanat severim.
asla olmaz 😌
Nıe be
Önemsemezler bence
Bence önemsenir
Bunu neden benim yorumumun altına yazıyorsun? Merak eden ben değilim, sorma merak ediyor.
Benim canım öyle istedi
Yazdım
İstemesin
Bi sorun mu var
Rahatsız oldum
Olma
Oluyorum
Olma knk
O kadar da değil ya
Olur o kadar
hayır tabiki
Yokk