Ben buna çok inanıyorum. Erkekler yapı itibariyle sekse çok düşkün ve fırsatını bulunca önce transa sonra erkeğe gidiyorlar. Hatta translara pasif oluyorlar. Ama bunu kabul etmiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben buna çok inanıyorum. Erkekler yapı itibariyle sekse çok düşkün ve fırsatını bulunca önce transa sonra erkeğe gidiyorlar. Hatta translara pasif oluyorlar. Ama bunu kabul etmiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Küçüklükten gelen bir şey bu çocukluk oyunları vs. Sonra ilk ergenlikte karşılıklı 31 falan yok senin ki büyük yok benim ki ordan biri diğerininkini elliyor. Sonra ileriki zamanlar da kızlara kayma isteği yani ama kızlar pas veriyor vermiyor en yakında kim var arkadaşı sırayla yapalım diyorlar.
Sonra ilerleyen zaman da zaten sevgili yapan gidiyor.
Bazıları alışıyor artık pasif olmak istiyor bazıları ise hem pasif hem aktif takılıyor.
Mevzu bu Yani. İşte sevgilisinden ayrılan olmayan yine geçici olarak gelip aktif pasif oluyor.
Bu biri vardı pasif takılıyordu parayla işte 1500 tl diyor ama ben de yaparsam 750 alırım diyor. Ona gidenler vardı. Video çekenler. Yüzleri kapalı. Sırayla yapıyorlar. Bazıları sadece pasif olmak için gidiyor.
Cevap
3Cevap
Kendinizden yola çıkarak genelleme yapmanız yanlış bu bir hetroseksüelin gay olmak hastalık demesinden farksız değil mi
Çok doğru kadınlarda öyle lezlik var birçok kızda dkdnnx
Bütün erkekler biseksueldir diyemeyiz ki. Heteroseksüelleri yok saymak saçmalık. 💅🏻
Çoğu değil ama bilinenden çoğu
Yanlış genelleme dostum,
yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?