Cinsel Yaşam Özel bölgenin dudaklarının belirgin olması erkekler için itici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Bu itici duruyomu Güncellemeler1 yıl İc dudaktan bahsediyorum sevgili uzmanlar Özel bölgenin dudaklarının belirgin olması erkekler için itici mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında tam tersi daha çekici ve seksi etli dolgun belirgin 1 0 Yorumla
Aklingider Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kaç yaşındasın yüzün guzel mi otaaı guzeldir sana cirkin gelir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır çok daha güzelOral yapması da zevkli Oral yaparak o dudakları şişirip sonra içine girmesi de zevkli. Penisi tam kavrıyor harika zevk veriyor 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Çekici durur mmmm en sevdiğim dudak 💋💋💋👅 0 0 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. bence degıldır cogunda daha seksıbıle duruyo buda bedenden bedene deısır. 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Tam aksine çekici ve o dudaklar ile öpüşmek extra çekici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu birazcık fiziğe göre değişiyor kadının kilolu zayıf ten renginin farklılıklarına göre değişen bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç görmedim ama dar mı nasil evli bekardaniz ona göre yapisi degisiyor sanirim 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzman değilim evli misin
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dudakları belirgin içi dar bol sulu azcık pembe olursa hiçte itici durmaz 🤣🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben uzman değilim ki ayrıca kişiden kişşyr değişkenlik gösterebilecek bir şey bunun kararını sen ver 0 0 Yorumla
Dermanbey90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Sakın labioplasti olma öyle çok daha güzel ve senin için de artısı çok 1 1 Yorumla Dermanbey90 1 yıl Bende aynı şeyden bahsettim zaten Yorumla
lordking696 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Kimine göre itici kimine göre hayır bana itici gelir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok hiç sorun olmaz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İtici değil, aksine güzel. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç takılma neyse odur 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kötü İç çamaşırı tercihi yüzünden 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok tahrik edici bence 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dehşet verici güzel olur 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence tatlı ya 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Daha iyi ya 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yok iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kim. olduguna bagli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Cevap sahibi 1 yıl Kimin seyi oldufuna bagli. Guzel vi kizin olmasiyla cirkin soguk bisdyin olmasi aymi degil
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ax komple itici mk 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyon donlu Yorumla Soran 1 yıl Sakin olalım ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :) sakiniz mk sanki hayatimizda ax gormedik. Sende varya haha Yorumla Soran 1 yıl Ax ne dicem şikayet ediyorsun sonra dövüsürüz bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sikayet etmedim moderatorler kendisi kaldirmis 😂 çam fistigi gibi axlım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Axının içini ısırırım aşkım Yorumla Soran 1 yıl Yaramaz cucuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelde olma ehehe Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Oral için iyi. 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bence daha seksi 🙈 0 0 Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. efsane bence 0 0 Yorumla
modernite2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Enfes 0 3 Yorumla modernite2 1 yıl İç dudak sarkması diyorsan çok daha iyi.. Yorumla modernite2 1 yıl Bayılıyorum o görüntüye Yorumla modernite2 1 yıl Benim olsa keşke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aslında tam tersi daha çekici ve seksi etli dolgun belirgin
Kaç yaşındasın yüzün guzel mi otaaı guzeldir sana cirkin gelir
Hayır çok daha güzel
Oral yapması da zevkli
Oral yaparak o dudakları şişirip sonra içine girmesi de zevkli. Penisi tam kavrıyor harika zevk veriyor
Çekici durur mmmm en sevdiğim dudak 💋💋💋👅
bence degıldır cogunda daha seksıbıle duruyo buda bedenden bedene deısır.
Tam aksine çekici ve o dudaklar ile öpüşmek extra çekici
Bu birazcık fiziğe göre değişiyor kadının kilolu zayıf ten renginin farklılıklarına göre değişen bir şey
Hiç görmedim ama dar mı nasil evli bekardaniz ona göre yapisi degisiyor sanirim
Uzman değilim evli misin
Dudakları belirgin içi dar bol sulu azcık pembe olursa hiçte itici durmaz 🤣🤣
Ben uzman değilim ki ayrıca kişiden kişşyr değişkenlik gösterebilecek bir şey bunun kararını sen ver
Sakın labioplasti olma öyle çok daha güzel ve senin için de artısı çok
Bende aynı şeyden bahsettim zaten
Bayılıyorum bitiriyorum o görüntüye ısırasım geliyor görünce 🙃
Kimine göre itici kimine göre hayır bana itici gelir
Yok hiç sorun olmaz
Evet kapalı olması daha hoş
İtici değil, aksine güzel.
Hayır ben çok seksi buluyorum
Hiç takılma neyse odur
Benim için sorun olmaz
Ruj sür iyi görünür belki
Kötü İç çamaşırı tercihi yüzünden
Yine bir gereksiz üzüntü yapan birisi
Aksine iştah açıcı 😉
Kime göre neye göre bu
Çok tahrik edici bence
Dehşet verici güzel olur
Bence tatlı ya
Tayt giyiyosun baya belli eder
Bence daha çekici
İtici duruyor
Daha iyi ya
yok iyi
yo durmaz. rengi?
Kim. olduguna bagli
Nasıl
Kimin seyi oldufuna bagli. Guzel vi kizin olmasiyla cirkin soguk bisdyin olmasi aymi degil
Ax komple itici mk
Ne diyon donlu
Sakin olalım ☺️
:) sakiniz mk sanki hayatimizda ax gormedik. Sende varya haha
Ax ne dicem şikayet ediyorsun sonra dövüsürüz bak
Ben sikayet etmedim moderatorler kendisi kaldirmis 😂 çam fistigi gibi axlım
Axının içini ısırırım aşkım
Yaramaz cucuk
Gelde olma ehehe
Harika cekici
Daha çekici ısırası gelir insanın
Oral için iyi.
Bence daha seksi 🙈
Tehlikeli o ya 😂
efsane bence
Enfes
İç dudak sarkması diyorsan çok daha iyi..
Bayılıyorum o görüntüye
Benim olsa keşke