Cinsel Yaşam Erkekler hangi renk tanga sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kırmızı mı? Bordo mu? Yoksa siyah mı? Erkekler hangi renk tanga sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tanga sevmem normal klasik klüot ve penye tercihim. titiz olduğum için de beyaz renk tercih ederim. temizliğine güvenen kadın beyaz giyer. 1 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Siyah kırmızı beyaz ya da fıstık yeşili üstlerinde parçalasamda bu renkleri yakıştırıyorum partnerlerime 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırmızı siyah lacivert ama ten rengine uyuma dikkat etmeli 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadın beyaz tenli ise bordo. Ama brazilian model olacak ❤️ 1 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Siyah kırmızı severim 1 1 Yorumla Loverfeet 1 yıl Senin hangi renk var Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl vucudu iyi olan kadına ikiside yakışır 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ten rengine göre değişir Senin Tenin nasıl 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hepsi çok güzel. Tanga sonucta ahahah 1 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hepsini deneyen biri olsa 1 2 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Ben bütün renkleri seviyorum yeter ki tanga da olsun Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Ama genelde Siyah Kırmızı Bordo Lacivert Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben siyah seviyorum erkekleri bilmem 4 1 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Siyahta aralaeonda sevdiklerimin Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Kırmızı ve siyah hobim 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. siyah 1 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Model önemli ve ten rengi 1 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Simsiyah pembe 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Üçü bir 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Siyah sahane 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevmez 1 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Ten rengi ne? 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. eee hepsi :D 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Sexsever0661 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Seninki ne renk 2 1 Yorumla Sexsever0661 1 yıl Bir sey demedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
tanga sevmem normal klasik klüot ve penye tercihim. titiz olduğum için de beyaz renk tercih ederim. temizliğine güvenen kadın beyaz giyer.
Siyah kırmızı beyaz ya da fıstık yeşili üstlerinde parçalasamda bu renkleri yakıştırıyorum partnerlerime
Kırmızı siyah lacivert ama ten rengine uyuma dikkat etmeli
Kadın beyaz tenli ise bordo. Ama brazilian model olacak ❤️
Siyah kırmızı severim
Senin hangi renk var
vucudu iyi olan kadına ikiside yakışır
Ten rengine göre değişir Senin Tenin nasıl
Hepsi çok güzel. Tanga sonucta ahahah
Ten rengine göre değişir
Hepsini deneyen biri olsa
Ben bütün renkleri seviyorum yeter ki tanga da olsun
Ama genelde Siyah Kırmızı Bordo Lacivert
Ben siyah seviyorum erkekleri bilmem
Siyahta aralaeonda sevdiklerimin
ben siyah hariç her renk tanga giyiyorum.
renk önemli değil dantelli olsun
Kırmızı ve siyah hobim
siyah
Model önemli ve ten rengi
Tanga hepsi
Simsiyah pembe
Üçü bir
Bordo siyah
Farketmez
Ben kırmızı ve beyaz
Siyah sahane
Sevmez