Kimseyle sevismemiş cinsellik yaşamamis birisi mi
Yoksa az da olsa deneyimi olan tecrübeli birisi mi
Kimseyle sevismemiş cinsellik yaşamamis birisi mi
Yoksa az da olsa deneyimi olan tecrübeli birisi mi
geribaksanbi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Sevdiğim olsun isterdim tecrübeli ya da tecrübesiz
Eğer tecrübesizse birlikte öğreniriz tecrübeli ise bana da öğretir tadını çıkarırız
Geçmişe çok önem vermiyosun ama ilk tercifin hangisi olurdu birini seçme şansin olsa
Ya sosyal medyadan az buçuk bir şey öğrenen kişi gerçek hayatta bir şey yaşamasını istemem
Özel olmasını istiyosun demek ama yaş ilerledikçe zor olur bulmamiz umarim karşımıza hayirlisiyla güzel kişi çıkar
İnşallah
Başka neye bakarsın bi erkekte daha önce sevgilin olup ayrildiysan ne eksikti
Sevgilim olmadı ama olmama sebebi de kendimi evleneceğim kişiye saklamak istemem geçmişim kalabalık olsun istemem. Ama erkekte bakacağım şey karakteridir benden öncesi beni ilgilendirmez ama bende sonra gözü başka birine kayamaz gerektiği yerde neyi nasıl konuşması gerektiğini bilmesi yerine göre komik yerine göre ağır başlı olması eril enerjisinin yüksek olması
Insallah karsina istedigin çıkar
Ama benden öncesi ilgilendirmez dedin cevap olarakta geçmişte bir sey yaşamamis olsun dedin tezatlik yok mu
Yani benim isteğim bu yönde ama biliyorsun ki Elimde olan bir şey değil karşıma çıkan adam gelip bana bak ben bununla bununla birlikte oldum diyemeyeceğine göre bende bilemem o yüzden geçmişi mecburen ilgilendirmiyor:)
Yüzeysel olarak sorabilirsin sadece
Sana da helal olsun iyi dayanmissin bende yapmadim benim kız halimsin😃😃
Ben buna cevap verememmm ajahah
Neden snnns
Bilmem
Sen daha önce yaşadin mi