30 yaşındayım ve evet çok sevip de beraberlik yasadigim guvenecegim biri olmadi.
Tek gecelik biriyle de yapmak istemedim. Çoğu erkek şaşırıyor ve garipsiyor. Sanki hatalıymisim gibi bakıyorlar.
30 yaşındayım ve evet çok sevip de beraberlik yasadigim guvenecegim biri olmadi.
Tek gecelik biriyle de yapmak istemedim. Çoğu erkek şaşırıyor ve garipsiyor. Sanki hatalıymisim gibi bakıyorlar.
Ülkemizdeki bu garip algılar gerçekten çok gereksiz. 28 yaşımdayım bir kez biriyle dahi bir şey yaşamadım. Bakirim. Çoğu çevrem milli olmadın mı, bu yaşına kadar boşa yaşamışsın gibi gereksiz şeyler söylüyorlar. Aynı düşüncedeyim tutku ve aşk ile sevişeceğim aşık oldugum ve güvendiğim birisi olmadı.
Şaşırma
Bende 46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve bir tanesi annemin en yakın arkadaşının ablası dediğim de bana da bu platformda çok şaşırıp lincliyorlar
Ama Allahin gördüğünü kuldan niye esirgemeyin
Hem gerçekleri ne kadar yerin dibine sokarsan sok o bir yerden filizlenir
Yalanla dolanla kaybeden biri olmaktansa
Doğruyla kaybet bence
Ben şaşırmadim
Ben 34 yaşında bakirim. İlk ilişkimin severek isteyerek hissederek olmasını istiyorum. Biraz da çekingen biri olduğu için olmadı. Evlenince yapmak değil de sadece duygusal bir şekilde mi yapmak istiyorsunuz?
Aslında hatalı olduğundan değil, günümüz dünyasında cinsel hayat yaş olarak çok aşağılara düştü. 30 yaşında hala bakire veya bakir olanlara şaşırılması veya inanmak istememeleri normal
Cevap
33Cevap
Sen tabii görüntünün duruşunun hayata bakışın bunları bilmiyoruz Bazıları için bakir olmak çok sıradan bazılar için çok şaşırtıcı olabiliyor
Sana katılıyorum önüne gelenle olmaz seveceğin biri olmali
Senin yapinla guzellik ve karakterin ile alakali bir durum
Bakirim diyorum çok şaşırıyorlar, illa ben vereyim illa ben ilkin olayım diyorlar
Asla hata degil dogru kisiyi beklemissin. Bende 28 yaşindayim ayni fikirlere sahibim uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim
Sıradan ve sürüden olmak zorunda değilsin
Sen pişman mısın peki yaşamadığına
Iyi yapmissin da nasil dayandin o kadar sene yaa… Masturbasyonda mi yapmadin hic?
Bu zamanda veren verene ya o yüzdendir. Gogsunu gere gere söyle valla cekinme
Ben de öyleyim de böyle giderse otuzu bulurum ben de
Kendi tercihin herkes aynı olacak diye bişey yok
Harikasın ya eşin çok şanslı olcak belli ki
hatalı değilsin. ne güzel.
Bakireliğe son. Ben varım
Erkeklerle bunu niye konuşursun ki
Doğru bildiğin yoldan şaşmadan devam et
Yo senin gibi olan binlerce var
Zaten bu sekilde yaparak algı yapıyorlar sana
Şaşırılacak bir şey yok aslında
Asıl hatalı olan onlar zaman tam tersine donmus