Cinsel Yaşam Aranızda geç boşalma sorunu yaşayanlar var mı? aybb2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aranızda geç boşalma sorunu yaşayanlar varmıı? Aranızda geç boşalma sorunu yaşayanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BaroqueViolinist Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Fazla sigara ve alkol tüketimi, sağlıklı beslenmeme, yasaklı madde kullanma, stres, anksiyete, depresyon vs gibi şeylerden olur o. Halk arasında iktidarsızlık denir. Geçicidir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzulu istekli aktivitesi yüksek biri yarimsaatte boşaltır kerhen yapanda 45-50 dakikayı bulur 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben varım ama bu bi sorun degil abla ben kendim süresini ayarlayaniliyorum istersrm 1 saat istersem 5 dk 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bazen evet. İlk iliskimi yaşadığım kadın ilk ilişkim olduğuna inanmamıştı hahaha ilk seferim 15 dk civari sürmüştü sonra alışınca daha uzadı tabiki 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Geç boşalıyorum ama sorun olmuyor 20-30 dk sürer , daha mı geç senin dediğin? 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Geç bosaliyorum ama bu Bi sorun değilki tamamen elimde olan bir durum 0 0 Yorumla
_Butlerr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Az once yaptim bi 20 dakika surdu bosalmam geç mi sence? 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dönemsel yaşıyorum sürekli değil. 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evettt... Ama bunu ben istiyorum 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Duruma göre erkende olabiliyo geçte 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Maalesef evet 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ✋🏼👍🏽👍🏽 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Normalim şükür :) 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben boşalamıyorum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Fazla sigara ve alkol tüketimi, sağlıklı beslenmeme, yasaklı madde kullanma, stres, anksiyete, depresyon vs gibi şeylerden olur o. Halk arasında iktidarsızlık denir. Geçicidir.
Arzulu istekli aktivitesi yüksek biri yarimsaatte boşaltır kerhen yapanda 45-50 dakikayı bulur
Ben varım ama bu bi sorun degil abla ben kendim süresini ayarlayaniliyorum istersrm 1 saat istersem 5 dk
Bazen evet. İlk iliskimi yaşadığım kadın ilk ilişkim olduğuna inanmamıştı hahaha ilk seferim 15 dk civari sürmüştü sonra alışınca daha uzadı tabiki
Geç boşalıyorum ama sorun olmuyor 20-30 dk sürer , daha mı geç senin dediğin?
Geç bosaliyorum ama bu Bi sorun değilki tamamen elimde olan bir durum
Var maalesef insanların dediğinin aksine güzel bi durum değil
Evet ben yaşıyorum ve partnerlerim hep bundan şikayetçi
Az once yaptim bi 20 dakika surdu bosalmam geç mi sence?
Erken boşalma daha cok
Muzdaribim o konudan hiç bahsetme
Dönemsel yaşıyorum sürekli değil.
Evettt... Ama bunu ben istiyorum
Duruma göre erkende olabiliyo geçte
Var geç geliyor
Maalesef evet
Hayır ilk posta 10 dk ikincisi 40 dk gider gelrim
10 dk sürüyor yetiyor bana
evet bazen
Sorun değil bosalmayi yönetmek o
Ben :) gec bosaliyorum