Sağlıklı bir zihin, sağlıklı bir cinsel yaşama sahipse, zihnindeki dolulukları bu yolla güzelce boşaltabilir diye düşünüyorum 😅

Seks de bir nevi, toksiklikleri atma yöntemi😈

Yanlış mıyım❤️🔥?
Sağlıklı bir zihin, sağlıklı bir cinsel yaşama sahipse, zihnindeki dolulukları bu yolla güzelce boşaltabilir diye düşünüyorum 😅

Seks de bir nevi, toksiklikleri atma yöntemi😈

Yanlış mıyım❤️🔥?
Beynimiz her şeyden bağımsız çalışmaz. Evet komuta ondadıryani orkestra şefi o ama yönettiklri de onu etkiler.
En fazla etkilendiği de hormonlarımız. Cinsellik de hormonlarımızı etkileyen bir durum.
İyi bir cinsel yaşam salgılattıracağı hormonlar ile zihni iyi duruma, iyiyse çok iyi duruma getirebilecekken. Kötü bir cinsel yaşam ve tecrübeler de zihni bir o kadar kötü etkileyebilir.
O yüzden detayda da yazdığın gibi zihni boşaltmanın yolu vücudu boşaltmaktan geçer 😂
Esasında bunu cevaplarken aklıma farklı sorular gelmişsede. bunları bastırıp bu soruyu cevaplama hissime anlam veremediğimden dolayı bunu cevaplıyorum.
Bir kişiyi, bir birey sizi anladığında
Buna eksikliklerini tamamlamak mı dersin,
Ruh ikizi mi dersin ,
Frekans mı dersin , bilmiyorum.
Sizi anladığında ve özel anlarını onunla yasamak istediğinde ,
Bu özel anları yaşarken ondan süphe duymuyorsanız. Sadece adı geçen şey için değil.
Beraber bir şeyler yaptığınızda bu zihin için önemlidir. Mevcut olanı pekiştirir ve varsa stres atılır.
🤩🤩
Rica ederim, neden şaşırdın?😅
Çok iyi bir yorum😂
beyinde dolaşımı destekleyici, zinde tutucu, uzun yaşamayı destekleyici etkisi olduğunu göstermiştir. Cinselliği yaşayamayan veya düzensiz yaşayanlarda; stres, sinirlilik, huzursuzluk kaçınılmazdır. Cinsel işlevin başlamasının ve kontrolünün merkezi ise beyindir.
Düzenli seks, bedene ve ruha hangi faydaları sağlıyor?
Uyku sorununa iyi gelebilir.
Stresi azaltır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Kan basıncını ve ağrıyı azaltır.
İlişkiyi ve duygusal bağı güçlendiriyor.
Toksiklikleri atma değil de dönüştürme yöntemi diyelim ona☯️
Partnerimiz olan biri istemediğimiz duyguları atmak için kullandığımız bir paravan olmamalı 🙃
Doğamızda var seks, şu an sanki bölünerek çoğalıyormuşuz gibi sekse kendini tamamen kapatan bir toplumda yaşasak da..
Doğamızda olan bir şeyi de yapmazsak, ihtiyaç duyduğumuz halde yapmaz, uzak durursak bunun farklı sonuçları oluyor sinir, öfke veya o boşluğu farklı imgelemelerle doldurmaya çalışmak gibi..
Bölünerek cogaliyormusuz gibi🤣
Kahkaha attım xjdjd
Onlarda bölünmeyi komutlayan bir beyin olduğuna dair de şüphelerim var🤣🤣
Cevap
10Cevap
Yani evet hayatın içinde seks olunca hayat çekilebilir bir hale geliyor ama erkeği kim kaybetmiş ki biz bulalım djjdjdjd
Mutluluk hormonu sağlıklı bir zihin için yararlı olabilir
Cinselliğin tabu olduğu toplumlarda hangi canlıların, hatta cansızların, tecavüze uğrama ihtimalinin olduğunu söylememe gerek var mı?
🙃🙃🙃
Yani tabikide seks ihtiyacı normal bir şey yaratılıştan gelen ama doğru zamanda ve yerde bence
Önemi çoktur doğru zamanda ve doğru günde yapılan sonrasında devam eden hayata büyük katkısı oluyor
Aynen hocam bu zaten bilim ve tip tarafindan kanitlanmis bisey.
İsteyipte ilişkiye giremiyorum çok mutsuzum
Neden
Sana yardımcı olabilirim istersen bu konuda
@Selçuk-__- nasıl olacaksın acaba
Buluşup mercimeği fırına vereceğiz böyle mutsuzluğuna son vermiş olacağız
Böylece*
@Selçuk-__- hmm
Doğru kişiyle olursa sağlığa yararı var bence
Benim söylemek isteyipte belirtmediğim kısmı ''doğru kişi'' olayını sen tamamlamışsın
Hiç yaşamadım bilemem
Mutluluk hormonu salgılatıyor
Yoktur, seks insanı daha da yıpratır.
Zihnin gerçek ilacı düzenli seks hayatıdır
Sitresi atıyor
Aynen
Evet onemlidir
İnsan rahatlıyo yaa