Hayır nedir yani çok mu zor bişey bu 😂 Noluyor yani o şeyi yaparken dünyayı mı fethediyorsunuz? İlki ben olurum benimle tecrübe kazanır nedir ki yani bu tecrübe saçmalığını niye bu kadar abartıyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tecrubeye bakis acin onemli ilk olmayi mi kastediyorsun deneyimli olmayi mi ben onu bile anlayamadim sordugun sorudan
Deneyimli olmak saçma hatta itici diyorum.
Tecrübeli olmanın bir artısı yok hatta eksisi var diyorum. Önüne gelen kadınla yatmış bir erkeği mi tercih ederim yoksa ilk heyecanı olmayı mı tabiki ilk heyecanı olmak isterim
Denemeden yasamadan cinsellik konusunda kendini anlamayi tanimlamayi nasil bileceksin onun icindir ki kadinlarimiz kendini 30lu yaşlarda kesfediyorlar
İste belli ki cinsellik konusunda hic tecruben yok yasamamissin ama fikrin var bunu okuyan herkes boyle düşünür.. ne istedigini neyden hoslandigini neyden zevk aldigink bilmeyen iki acemi olarak birbirinize bakar durursunuz diyorum :).
Birbirimizle öğrenir keşfederiz diyorum. Güzel olan da bu zaten. Bütün tecrubeni eşinle kazanacaksın o da seninle mis gibi
Hi hi tamam neyden hoslandigini bilmiyorsan nasil doğru kisiyle evlenip evliliğini surdureceksin sen soft seviyorsun partnerin sert kimisi once duygusallik arar o tahrik eder kimisi bodoslama okuzce birbirinizi kesfedin ve esinle mutlu olun bakalim. Bilmiyorsan fikrin de olmasin yapma komik duruyor
Evlilik diyorum hani evleniyorsun ya demek ki sevgi var, aşk var. İnsan sevdiğinin nelerden hoşlandığını öğrenip, keşfetmek ve yapmak ister mutlu olsun diye. Bu karşılıklıdır. Soft da yaparsın sert de yaparsın, bir çok şeyi deneyimler yaşarsın. Asıl senin bunları idrak edemiyor olman komik. Yazık kaç yaşına gelmişsin bir de tecrübeli geçiniyorsun. Ben tecrübesiz halimle düşünebiliyorum bunlari
Hah işte evlilik dedigin sey oyle olmuyor seks dedigin sey de öyle olmuyor senin yasin kadar benim iliski ve seks tecrubem var diyeyim kibarca ask sevgi ile evlilik olsaydi 😅😅
Aynen abi tamam sen engin tecrübelerini evlilik hayatında kullanırsın.
Olur mu oyle sey biz yasadik gördük ettik abilerimiz ablalarimiz gördü yasadi onlar hicbirisi bilmiyor evlilik ve cinselligi tecrubesiz olarak en iyi sen biliyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl evliliğin mutlu gidiyor mu bari çok bilmiş abi
Aynen abilerinin ablalarının hepsi evlenmeden 50 kişiyle yattı zaten haklısın
Ben evlenmedim evlenip mutlu olan insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez etrafina bir bak azicik deş kurcala bak mutlu evlilik var mi gorursun 😅 buyuyeceksin daha yolun basindasin ablası
Yatsinlar insanlar fiziksel olarak kendilerini tanisinlar bir Türk kadini 40 yasinda kendini cinselligini kesfediyorsa sorun budur zaten. Evlilik dedigin sey de ask sevgi degildir ablasi buyuyeceksin tabi 18 yasinda butun hayatin sirrini cozdugun icin senin icin cok kolay 🤣🤣
Heh abi bak niye evlenmedigin belli oldu. Ben haklı çıktım. Önüne gelenle yatan adamın evliliğinden bir halt olmaz zaten
Kesinlikle bütün sırrı çözdün ama yaaa sen yilaaannnn sen seytaaaannnn senin gozunden de hisbirsey kacmiyor
Bu arada uyarayim 18 yas alti icin bu site izin vermiyor ona göre
Ne saçmalıyorsun acsbs 26 yaşındayım ben
Duygusal ve fiziksel gelisimi tamamlanak lafindaki fiziksel gelisim ozellikle sut ve yumurta ile belirli bir kemik yasina gelmekle beraber sadece bu degildir 16 yasinda bir ergende seninle ayni dusuncelere sahip daha fiziksel olarak geliseceksin bu duygusal gelisimini de destekleyecek zamani var
Ben önemsemiyorum bunu takmıyom da hatta hiç olmasa dünyanın sonu değil yani
Olması gereken bu zaten bakire olmayan birini asla istemem
Bence insanlar bu cinsellik ve evlilik konusunu yanlış anlıyor.. buna bağlı boşanmalar da artıyor.. örnek şu ablanın yorumu işte
Abi zina işte ya kim ne derse desin zinadan kimseye hayır gelmez
Kesinlikle.. işte insanların aklı fikri onda olduğu için..
Maalesef
Sen Burdaki yorumlara da çok takılma yarısı fake troll zaten..
Evet biliyorum ama insanın yine de siniri bozuluyor görünce
Düzelir dicem ama ümidim yok
Abla beni engellemiş.. kafaya bak cidden sanki ne yaptık
Herkesin düzelmesi mümkün değil zaten abi
Kadın evli ve bir erkekle bu konuyu konuşmak istememesi de normal. Bilmem farkında mısın
Öyle tabi de zaten benle konuşmadı ki konuşmasını da istemem😊
Tamam o zaman engellemesi niye sorun oldu?
Ben evli olsam ben de engellerdim
Yok yani tuhaf geldi ben size cevap verdim aslında
Olsun yine de rahatsız olmuş olabilir. Evli insanlarla konuşurken dikkat etmek lazım
Doğru ama yersiz bir hareket.. tutup da yapışacak halimiz yok yani
Kadın nereden bilsin seni? İnsanların sağı solu belli olmaz iyi yaptı bence. Ben olsam ben de öyle yapardım.
Tamam😊
:)
Hoşça kal😊
Hoşçakal
işte o tecrübe sürecini yaşamak istemiyorlar sanırım.. hemen verim almak adına
Ben de önüne gelenle yatmış bir erkeği kocam yapmak istemiyorum.
doğrudur buna bir şey diyemem.. tamamen kişisel bir tercih..
Yanlışlıkla kulağına sokmasın diye tecrübeli erkek arıyor kadınlar sanırım 🤣🤣
Boş yaptın baya
Bakir olduğum için tecrubesiz bakir istemeyen kadınlar için yaptım bu yorumu üstüne alınma 😂😂
Sen bir bakir olarak deliğin yerine bulabilirsin herkes gibi. Tecrübelerin bu kadar abartilmasi aşırı saçma. Dünyayı fethetmiyorlar. Alt tarafı girip çıkıyorlar. Eşinle 2 defa yapsan sevişmeyi her şeyi öğrenir tecrübe kazanırsın zaten
Aynı düşüncedeyim senle 👍
Peki şunu merak ettim. Bakir olma sebebin yapacak kimseyi bulamadığından mi yoksa bulduğun halde istemediğinden mi
Zina olduğu için haram günah olduğu için sevgililerim çok oldu ileri gitmedim
Evlenmeden daha da ileri gitmeyelim dedim diye sevgilim beni gay sandı terk etti kızlara yaranılmıyor? ↗
Bu soruda sordum
Zinadan korunmak için nefsine hakim olan iradeli erkek mi? Baş tacı yapılır öyle erkek.
Kraldır erkek
Eyvallah 😊
😊
Bazi seyler zor ama cidden evlenince gorursun
😂😂
Zor olan nedir? 2 kere yapar tecrübe edinirsin. Ha erkek odunsa eğer 500 sefer de yapsa bir işe yaramaz. Ysni olayın tecrübeyle alakası yok
Bence de tecrübe çok saçma bir şey zaten ilkin değilse tecrübe olsa ne olmasa ne.. sadece organlar değil ruh birleşiyor
Peki bacim en iyisini sen bilirsin.
@Deadpool2024 işte eşin olursa sevdiğin insan olursa ruh birleşiyor. Diğer türlüsü organlar birleşiyor o an bitiyor sadece
Evet bende öyle düşünüyorum insanın en özel anı yani en özel insanla olmalı yoldan geçenle değil..
Ablacım sen evlendin de gördüğün zorluk neydi? Sorun sadece tecrubesizlik ise 2 defa yapınca adam kazanmıştır zaten o tecrübeyi ama hala sorun yaşıyorsanız eğer o tecrubesizlikten değil başka sorunlarınız vardır
Bir suru erkek dolmus buraya, burada mi anlaticam? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazim.
Tamam abla özelden yazayım aç profilini neymiş sorun merak ettim cidden
Bence tahmin ettiğim gibi bu senin kocanın sahsiyla alakalı. Tecrübeden değil yani ama anlat cidden merak ettim
Iyi madem
Denediğini de öğrenirsin:)
Hiç önemsemem beraber de keşfedebiliriz
Biz aylar oldu evleneli halen daha bisey yapamadık hale bak saka gibi ya
Niye yapamadınız
Amantakma bos ver
Benim taktığım bişey yok ki bazı erkekler takıyor saçma sapan ona gülüyorum
Ben takamt tercubesuz daha iyi ve daha zevkli
Erkeğin de tecrubesizi daha iyi diyorum işte
Ogretirsin
Ben de bilmiyorum beraber öğreniriz işte daha eğlenceli olur
Ayynen
İlki ben olmayacaksam, ilk heyecanı ben olmayacaksam ne anladik o işten
Boşalmak daha zevkli oluyor tecrübeli de
2 defa yapınca tecrübe kazanırsın zaten karınla. Ondan sonra da tecrübeli şekilde yapmaya devam edersiniz nedir yani saçmalık 😂
Ajahhs tecrübesiz olsun delik bulamasın hdhd merak ettim seni
Deliğin nerede olduğunu bilmek için yapmak gerekmiyor. Bu kadar cahil olmayin
Sen bakire misin
Evet
İkinziinde ilki olacak o zaman
İnşallah
Amin
Sen tecrübeyi bu kadar savunduğuna göre yaptın heralde
Ben bakir değilim o yüzden şansımı zorlamadim hdhd
Belli zaten
Neyse zorlamiyim o zaman babbyface birini istemezsen
Ben bakireyim ama tahmin edebiliyorum. Şu dünyayı fethettim havalarında gezmenizin ne kadar komik olduğunu sen de çok iyi biliyorsun. İçten içe kendinize güldüğünüzü düşünüyorum
Ben tecrübesiz yakışıklı birini isterim. Sadece benim olsun
Saçmalama bu ovunulcek bir şey değil ki ne dünyayı fethetmesi bu bı ihtiyac su içinde dünyayı fethetmis gibi mi oluyoruz hayir hshdd
Peki madem saygı duyarım yakışıklı tamam da tecrübesiz değilim hdhf
Başka kadınlarla yattiysan yakışıklı olmanın bir önemi yok üzgünüm
Peki
👍🏻👍🏻