Cinsel Yaşam Sevmediğiniz kişiyle sevişir misiniz? (Sayfa 2) Queen_09 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 413 Sevmediğiniz kişiyle sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fiziksel olarak çekici bulmuşam evet. 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. ben tercih etemem, seçiciyim biraz 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok zor ama imkansız da deneyim 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Tensel çekim varsa evet 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zinasina degecek kadar güzel olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevmemek derken aşk mı yoksa nefret etsen bile mi 0 2 Yorumla Queen_09 1 yıl Aşk anlamında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha anladım ben yakınlık olarak biliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bir bardak su bile vermem 1 1 Yorumla Jony_Shins 1 yıl Çay ver bari hava buz hshsh Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sevgi aranırsa seks yapmak zorlaşır bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl It hayatımin en kötü anları olur 0 1 Yorumla Jony_Shins 1 yıl Ama seni etkilerse sorun olmaz Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevdiğimle bile yapamam knk 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır sevismem 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. neden sevmiyorsun 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hem de ne biçim 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ana bağlı 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki... 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Hayir. 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok aga 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. fizik güzelse evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Seksi ise 0 0 Yorumla
unutmalıherşeyi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Sevişirim 4 1 Yorumla basstone 1 yıl Açık görüş ☺️ Yorumla
iremyürek1233 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl hayatta sevişmem 3 3 Yorumla sk_34 1 yıl Ölünce de sevişme zaten 😅 Yorumla iremyürek1233 1 yıl @sk_34 😂😂onu da bakarız gari Yorumla sk_34 1 yıl 😅😂😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır sevişmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kişisine bağlı 2 1 Yorumla basstone 1 yıl Adamına göre yani. Kriterler neler yahu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Fiziksel olarak çekici bulmuşam evet.
Asla İstemem yan cebime koy
ben tercih etemem, seçiciyim biraz
Yokluktaysam ihtiyacım varsa evet😊🙈
Öyle ayıp şeyler yapmam ben
Çok zor ama imkansız da deneyim
Tensel çekim varsa evet
Zinasina degecek kadar güzel olmalı
Sevmemek derken aşk mı yoksa nefret etsen bile mi
Aşk anlamında
Ha anladım ben yakınlık olarak biliyorum
Tensel çekim önemlisi
bir bardak su bile vermem
Çay ver bari hava buz hshsh
Sevgi aranırsa seks yapmak zorlaşır bence
Verecekse neden olmasın
It hayatımin en kötü anları olur
Ama seni etkilerse sorun olmaz
tanımadığımla olur ve sevmediğimle olmaz
Sevdiğime kalkmıyo ya çirkin fantazim var
Evet
Tipe bakıyor o
Sevdiğimle bile yapamam knk
Hayır
Hayır.
Hayır
Hayir
güzelse tabi
Hayır sevismem
Yani zevk için yaparim
neden sevmiyorsun
Yok ya
Hayır.
Evet.
Hem de ne biçim
Sevismem
Ana bağlı
Belki...
Hayir.
Hayır
Olabilir bazen zor zamanlar olabilir
Yok aga
Olur mu la oyle sey
Evet evet evet
Seksi ise evet sevisirim
Hayır
Sevismek için sevmeye gerek yok
Hayır
Evet
Yokk
Sevişmem
Oldu ama birazcik farkli biseyler oldu
Maalesef hayır 🤦♂️
Seviştiğim oldu
fizik güzelse evet
Seksi ise
Sanmam
Sevişirim
Açık görüş ☺️
Evettt
Sevişirim
hayatta sevişmem
Ölünce de sevişme zaten 😅
@sk_34 😂😂onu da bakarız gari
😅😂😂
Hayır sevişmem
kişisine bağlı
Adamına göre yani. Kriterler neler yahu?
Hayır