Belli bir yaşa geldiysen kastettiğin şey sadece cinsellikse elbette kendinden büyük kadınlarla birliktelik yaşamanda bir sakınca yok. İsteyen ilerletip duygusal bir bağa dönüştüyse evlenebilir kendi tercihidir. 27 yaşındaki biri de yaşının olgunluğuna erişmiş biri olarak görüyorum. Birçok kadın gözlemlediğim kendinden yaşça genç olanlara yöneliyor tıpkı olgun erkeklerin genç kadınlara yönelmesi gibi. Arada uçuk yaş farkı olmadığı sürece bir sıkıntı yok.
Hayır, kendi yaşıma biraz daha yakın maks 4-5 yaş küçük kişilerle tanıştım yaşlarından büyük gösteriyorlardı. Flört aşamasında bitmişti öyle cinsellik olmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yaşayan vardır
Ihtiyar moruklar genç kızlarla yaşıyorsun o niye yaşıyorsun yaşasınlar Bence de boş ver
Erkek kaç yaşında mesela
Ben kendimden örnek vereyim 27 yaşım
Kadında 30 ve 40 yaşları arasında
Belli bir yaşa geldiysen kastettiğin şey sadece cinsellikse elbette kendinden büyük kadınlarla birliktelik yaşamanda bir sakınca yok. İsteyen ilerletip duygusal bir bağa dönüştüyse evlenebilir kendi tercihidir. 27 yaşındaki biri de yaşının olgunluğuna erişmiş biri olarak görüyorum. Birçok kadın gözlemlediğim kendinden yaşça genç olanlara yöneliyor tıpkı olgun erkeklerin genç kadınlara yönelmesi gibi. Arada uçuk yaş farkı olmadığı sürece bir sıkıntı yok.
Peki sen hiç yaşadın mı
Hayır, kendi yaşıma biraz daha yakın maks 4-5 yaş küçük kişilerle tanıştım yaşlarından büyük gösteriyorlardı. Flört aşamasında bitmişti öyle cinsellik olmadı.
Peki benimle konuşmak ister miydiniz
Bakarız.
Özelden yazarsanız tanışalım
Ne konuşacağız ki, bir sürü kadınlara aynı istekte bulunuyorsan.
Nereden biliyorsun bir sürü kadına aynı teklifte bulunduğumu
Öyle görünüyor.
Özelden yazmadan bilemezsin tanımıyorsun beni
Tamam geliyorum.
Gelemiyorum dm kutun kapalı.
Yok açık ya
Yazmadın
Kapalı
Sen çık gizliden
Çıkamam
Açtım açtım şimdi
Yaşıyor