6 ay oldu evleneli ve regl dönemi hariç hergün dahada artan tutkuyla beraber oluyoruz, bu ay çocuk yapmaya başladık sizce erkenmi cinsellik bitermi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik bir gün elbet bitecek yaş durumu psikolojik ve fiziki sağlık durumu aile içi yaşamlar vs falan bunlar bir faktör fakat bal yiyen baldan usanır derler ve henüz daha 6. aydan itibaren hemen çocuk yapmak ne biliyim biraz erken gibi geldi bana biraz daha çift olmanın tadını çıkarsanız daha iyi olur aslında yapamadığınız yapmak istediğiniz bir çok şey olmalı bunları gerçekleştirmekle meşgul olmanız iyi olur çünkü hamilelik süreci ardından bebek doğduktan sonra geçen uykusuz geceler her aklınıza estiğinizi yapamamak çünkü çocuk var gitseniz gidemezsiniz gezseniz gezemezsiniz eğlenmek isteseniz eğlenemezsiniz özellikle yaşınız henüz gençse bu durum sonrasında yıpratıcı olacaktır. Her gün tutkuyla olan beraberlik güzel fakat ileride daha monoton bir cinsel birliktelik hakim olacaktır bir süre sonra yeterli doyuma ulaşmış olursunuz hele bir de araya çocuk girsin de o zaman görün bakalım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence acele etmeyin gununuz bile degisir rutinler bu deli gibi seks yapmaniz bile engellenir cocuk yuzunden o yuzden bence bir kac sene bari beraber tadini cikarin bas basa hem seksin hem gezip tozmanin vs sonra yaparsiniz bana gore
11 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
Her gün hunharca vuruşan çift, regl dönemini önemsemez. Hikayen tutarsız çılgın bakire, tekrar yaz :d
01 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣ıyyyyy
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılerkenmiş biraz tadını çıakrsaydınız :) gezmenin tozmanın takılmanın çocuk olunca düzen direk ona dönüyo çünkü :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılmaalesef zaman azalacak... Özellikle de hamile kalıp doğum yaptıktan sonra... Hemen çocuk yapmayın derim.. biraz birbirinizi yaşayın
02 Yorumla
Soran1 yıleşim çok istiyor 3 yıl sevgiliydil
Cevap sahibi1 yılOlsun Ayn çatı altında biraz daha birlikte kalın... Yaşayın birbirinizi hormonların değişecek hamile kaldığın zaman eskisi kadar istemeyebilirsin
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl ya.. hiç yapmadım, şöyle şeyler okuyunca canım çekiyor :( bence devam eder ikinizde seviyorsunuz birbirinizi
02 Yorumla
Soran1 yılaaa neden ki görücu usulumü
Cevap sahibi1 yılYook bekarım ben
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhunharca ve acımasızca devam edin, her seferinde yolcuları içine salsın. olursa olur. kısmet
02 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl;))
Gizli Üye(36-45)1 yılHer gün hunharca sevişen bir kadın bu saatte neden burada? Hunhurca sevişmeye devam et
03 Yorumla
Soran1 yılseviştim duşumu aldım uyumadan önce sordum merak
Cevap sahibi1 yılYanındaki adama yazık demem lazım. Çünkü bu soruyu o cevaplamalı
Cevap sahibi1 yılAyrıca duşunu almasan da olurdu. Bu konu soruyla ilgili değil
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim 3 sene oldu hala çocuksuz devam. Özgür seks engellenemez hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafayı sıyırmak üzereyim ya deli gibi kıskanıyorum böyle okuyunca biz aylar oldu evleneli halen daha bisey yapamadık hale bak saka gibi
04 Yorumla
Soran1 yılneden ki yeni mi evlendiniz
Cevap sahibi1 yıl8 ay oldu evleneli biz
Soran1 yılgörücu usulu olduysa belki biz 3 yıl sevgiliydik o zamanda böyleydik hep oynaş
Cevap sahibi1 yılYa bulman mümkün mü beni azıcık zamanını alacam sadece
1 yılErken ya yapma biter cinsellik.
11 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErken tabi saçmalamayın oldu mu acaba
06 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum ki yumurtlama günlerini degerlendirdik
- 1 yıl
Kaç gündür korunmuyorsunuz
Soran1 yıl10 gündür içime boşalıyor
- 1 yıl
Umarım daha olmamıştır erken çünkü daha
Soran1 yılbilmiyorum ama kasık agrım var 2 gündür
- 1 yıl
Olmuşsa da olsun canım doğurursun ama korunun belki yoktur daha erken
1 yılÇok erken en az 2 sene sonra düşünün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hamilelik döneminde sıkıntı
00 Yorumla
1 yıl1. Seneden sonra yavaşlar canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Bence bitmez çoçuk olunca bitebılır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılne bu acele yaslariniz kac ki
01 Yorumla
Soran1 yıl29 ben 32 o
Gizli Üye(30-35)1 yılHergun aynı tempo nasıl oluyor o
06 Yorumla
Soran1 yılhatta dahada artıyor
Cevap sahibi1 yılNe yiyip iciriyorsun 😂
Soran1 yıl🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBana da lazım 😂😂
Soran1 yılo saglıksız beslenir benfe sağlıklı bilmiyorum ki 🤣
Cevap sahibi1 yılAnladım sana doymuyor
Gizli Üye(30-35)1 yılCicim ayları normal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çok çok erken
00 Yorumla
1 yılÇocuk için erken erken soğuma. baslar
00 Yorumla
1 yılDurmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBize neee
04 Yorumla
Soran1 yıl🤣
Cevap sahibi1 yılHava mı atıyon ne yaniii
Soran1 yılsus kıskanma
Cevap sahibi1 yılAha asıl niyeti belli oldu
Gizli Üye(25-29)1 yılbiter ara ara tekrar başlar sanırsam
02 Yorumla
Soran1 yılvalla oluyor sevgiliykende böyleydik beraber olsmıyorduk kızdım ama illa birşeyler yapıyorduk
Cevap sahibi1 yılbebek olunca duraksamaya başlar
1 yılBisey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam