Cinsel Yaşam 60 yaşını geçen erkekler cinsellik yaşar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 60 yaşını geçen erkeklerin çavuşu kalkıyor mu? 60 yaşını geçen erkekler cinsellik yaşar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Penis hastalik olmadikca omur boyu aktifYani 99una dayandin senden bisi olmaz diyip verse biri hamile kalma ihtimali cok az da olsa varHer zaman tufek ates eder yani 😄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalkmaz olur mu 94 yaşında ilk çocuğunu 96 yaşında 2 çocuğu olanlar var 1 0 Yorumla
ÇılgınAntalyalı Takip Et Yoda Yaş: 27 1 yıl Amcam 90 yaşında eşi hamile kaldı Tabii düşük yaptığı o ayrı bir durum 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kalkar sagliksal bir sorunu yoksa 2 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kalkıyordur sadece sıklık derecesi azalır 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabi kisisine gore degisir o 1 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Vallahi bilmiyorum ki o yaşa gelince göreceğiz 1 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Git birini bul incele 1 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Pörsümüş olur atık herhalde 😂 krikoyla kalkar 1 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. denemesi bedava :) 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O yaşa gelince söylerim 1 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalkan vardır illaki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet iyi calışıyor 3 18 Yorumla beratalb 1 yıl Nerden biliyorsun denedin herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb yok ya.50 -60yaş uzeri bana sulananlar oldu da. Akillari orada biliyorum Yorumla beratalb 1 yıl Demekki çok güzelsin ondan demi sana sulandılar hanımefendi Yorumla beratalb 1 yıl Vermedinmi hiç birine Yorumla beratalb 1 yıl Hiçbirine ışık yakmadınımı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb yo çok da guzel degilim. Vermedim niye vereyim daha 30 yaşındayım. O yaşa biriyle ne işim olur Yorumla beratalb 1 yıl Ama yazılarından güzel olduğun belli yemin ederim Yorumla beratalb 1 yıl Kaç yaşındakiyle işin olur hanımefendi Yorumla beratalb 1 yıl Bekarmısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb boşandım. Ve engelliyim kısmen Yorumla beratalb 1 yıl Olsun nerden engellisin. ne rahatsızlığın kusura bakma. öğrenmek istedim sadece yanlış anlama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb ayakarım aksiyorum ve ayakta da kalmiyorum fazla. Belimde de sikinti var. Fazla yurumeme oturmama engel oluyor Yorumla beratalb 1 yıl Allah şifa versin üzüldüm vallahi. inşallah düzelir. şu an dua ettim sana inan Yorumla beratalb 1 yıl İsmin ne öğrenebilirmiyim mümkünse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla beratalb 1 yıl tamam ben teşekkür ederim Allah razı olsun görüşmek ümidiyle hoşçakalın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beratalb hoşcakalin Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İyi kullandıysa depoyu iş görür 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sağlık durumuna bağlı 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Bazı hastalıklar var onlar varsa kalkmaz Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. vardır illa ki. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sağlıklı birininki kalkar 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve o erkeğin uyanışı kalkması birazda kıza bağlı olur
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Annene sor baban ziyaret ediyormuymuuşşş halaaa 🤔😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sordun muuuu Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini tut sor 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eh işte idare eder 1 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Niye soruyosun 1 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Merak ediyorsan dene yaşa gör 1 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Evet kalkar 1 1 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Cevabı sevmenin yanında alırım takibi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sağlıklıysa evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Penis hastalik olmadikca omur boyu aktif
Yani 99una dayandin senden bisi olmaz diyip verse biri hamile kalma ihtimali cok az da olsa var
Her zaman tufek ates eder yani 😄
Kalkmaz olur mu 94 yaşında ilk çocuğunu 96 yaşında 2 çocuğu olanlar var
Amcam 90 yaşında eşi hamile kaldı Tabii düşük yaptığı o ayrı bir durum
Asıl 60 tan sonra kükrüyor çavuşlar bazıları değil tabi.
Kalkar sagliksal bir sorunu yoksa
Kalkıyordur sadece sıklık derecesi azalır
Tabi kisisine gore degisir o
Niye yaşlı dedenin birine mi verecen
Vallahi bilmiyorum ki o yaşa gelince göreceğiz
Git birini bul incele
Pörsümüş olur atık herhalde 😂 krikoyla kalkar
Kalkıyor tabiki 60 yaş ne ki 😀
denemesi bedava :)
O yaşa gelince söylerim
60 yaşına gelince yazarim
Kalkan vardır illaki
Gayet iyi calışıyor
Nerden biliyorsun denedin herhalde
@beratalb yok ya.50 -60yaş uzeri bana sulananlar oldu da. Akillari orada biliyorum
Demekki çok güzelsin ondan demi sana sulandılar hanımefendi
Vermedinmi hiç birine
Hiçbirine ışık yakmadınımı
@beratalb yo çok da guzel degilim. Vermedim niye vereyim daha 30 yaşındayım. O yaşa biriyle ne işim olur
Ama yazılarından güzel olduğun belli yemin ederim
Kaç yaşındakiyle işin olur hanımefendi
Bekarmısın
@beratalb boşandım. Ve engelliyim kısmen
Olsun nerden engellisin. ne rahatsızlığın kusura bakma. öğrenmek istedim sadece yanlış anlama
@beratalb ayakarım aksiyorum ve ayakta da kalmiyorum fazla. Belimde de sikinti var. Fazla yurumeme oturmama engel oluyor
Allah şifa versin üzüldüm vallahi. inşallah düzelir. şu an dua ettim sana inan
İsmin ne öğrenebilirmiyim mümkünse
@beratalb hayır
Teşekkür ederim
tamam ben teşekkür ederim Allah razı olsun görüşmek ümidiyle hoşçakalın
@beratalb hoşcakalin
İyi kullandıysa depoyu iş görür
Sağlık durumuna bağlı
Bazı hastalıklar var onlar varsa kalkmaz
vardır illa ki.
Sağlıklı birininki kalkar
Ve o erkeğin uyanışı kalkması birazda kıza bağlı olur