1 yılYa Allah aşkına n'aapsın bu erkekler? Söylese, söyledi oluyor, söylemese beni sevmiyor mu, yumuşak mı oluyor. Bi memnun olun ama ya siz de artık. Zaten bi yerden sonra o'nun sana nasıl ve ne amaçla yaklaştığını hisseder ona göre davranırsın. Cocuk oyununa çevirmeyin böyle özel olayları artık
32 Yorumla
Soran1 yılAblacım 1 haftadır tanışıyoruz daha görüşmedik bile sürekli bel altına vurmaya çalışıyor olayları ben yuksegim kalkmış inmiyor sexsy foto at yok seninle svsmk istiyorum yatağımda ol falan filan bir adamın ağırlığı olacak bu laflar nedir der misin bana? Biraz düşünür bu kız rahatsız olur mu olmaz mı diye
- 1 yıl
Ha o zaman durum farklı, hemen engel şut
En İyi Cevaplar
Cidden mi bunu dedi, ırz düşmanı herif seni insan sevdiğine bunu düşünür mü, sonuçta bölünerek çoğalan canlıları, vayyy be sevdiği insana arzu duymuş haaa tüh sana sapık insan gider yedi yabancıya karşı Arzu duyar umarım ömrün boyunca seni arzulamayan sevdiğin bir erkek bulursun ablam
01 Yorumla
Soran1 yılBi dinle ondan sonra konuş 1haftadir tanışıyoruz yüz yüze gelmedik bu konular için benden izin almalı çok yuksegim kalkmış inmiyor seninle sevsmk istiyorum gbi laflar cidden bir erkeğe yakışıyor mu biraz adap sınır olmalı ya evlenmeden sevsmyi bu kdr normallestirmeyn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılmalısınız evet
00 Yorumla
1 yılciddi düşündüğün insanla yataga girmiyor muyuz dkdjdjjd
111 Yorumla
Soran1 yıl1 haftadır tanışıyoruz yüz yüze gelmedik bu konular için benden izin almalı çok yuksegim kalkmış inmiyor seninle sevsmk istiyorum gbi laflar cidden bir erkeğe yakışıyor mu ben yapmak zorunda da deglm evlenmeyi beklemeyi istemem en doğal hakkim
- 1 yıl
1 haftada neyin ciddisi djdhjdjdj ciddi ayagina kandirmak bu kb. zorla yapmak vs degil de bunların zamani var. iliski ilerleyince düşünürsün dusunmezsin orasi sana kalmis ama 1 haftada boyle olan artniyetlidir
Soran1 yılZaten amacı kandırmak
- 1 yıl
kandirmak için biraz daha akilli yontemler kullanip kendine aşık edip yapabilirmis. fazla amatormus abazan arkadas 😅
Soran1 yılHala başka şekil kandirabilirdi diyo ya hiç mi utanmanız yok hiç mi anne babanız size bir şey öğretmedi Allah korkunuzda mi yok sizin
- 1 yıl
yok valla erkek olmak boyle bisi 🤣 en duzgunumuz kadindsn aşk sevgi ve cinsellik bekliyo. düzgün olmayan sadece cinsellik. bana sadece cinsellik yetmez oyle şey yapmam da daha fazlasi icin yine onu aşık edip gözünü kör etmen gerekiyor. yoksa kadinlar bize ilgi gostermiyo. sıkıcı diyor. hayatin iliskilerin bu maalesef
- 1 yıl
isteyerek boyle olmadik
Soran1 yılPişkinliğin bu kadari cok sonradan pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak adamlık bu degl kendinizi kandirmayin
- 1 yıl
valla bizim burada boyle olmayana enayi gozuyle bakiyorlar. trakyada hayat böyle maalesef. acı yoldan gosteriyorlar yasatiyolar. ha tabi doğuda farkli olabilir
Soran1 yıl. Ya Allah aşkına zaten devir insanlık değişmiş daha o******** pzvnlnklik gvttlık havalı olarak görünüyor Anladın mı bizim gibi kendisini temiz tutmaya çalışan doğru yolda olan insanlara ezik ve enayi gözüyle bakıyorlar Ama Eni sonunda yine Kazanan taraf bizim taraf olacak bundan emin olabilirsin Yani bu dünyanın hep böyle kalıcı olduğunu falan düşünmeyin zaten değil Siz Böyle yaparak zaten hem buradaki hayatınızı hem de diğer hayatınızı yakıyorsunuz ahiret hayatınızı yakıyorsunuz
- 1 yıl
kadinda degil erkekte onu yapana enayi olarak bakiyorlar. kadinda alicisi var ama oyle erkege fazla talep yok. kadinlar basta oyle erkege yaklasmiyo
Sizi cinsel bir obje olarak gördüğü çok bariz oluyor
22 Yorumla
Soran1 yıl1 haftadır tanışıyoruz yüz yüze gelmedik bu konular için benden izin almalı çok yuksegim kalkmış inmiyor seninle sevsmk istiyorum gbi laflar cidden bir erkeğe yakışıyor mu
Yok be ya Niye öyle hocam Ne güzel işte seni yatırmak sevmek istiyor Bedava ev yatak
02 Yorumla
Soran1 yılMal mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki durum nedir. Özel konuları konuşmuşmuydunuz
010 Yorumla
Soran1 yılHayır ya 1 haftadır tanışıyoruz evlenelm dedi her şeyim hazr falan sonra bi baktım sürekli yuksegim demeye başladı yatakta ciplak yatiyorm dedi kalktı inmiyor falan dün aksamda yatağımda olmanı istiyorum seninle svsmk istiyorum dedi bende kavga ettim falan filan
- 1 yıl
Evlenelim deyip işi özel konulara getiriyor. Dikkat et ve amacı farklı.
Soran1 yılZaten ayrıldı boş ver
- 1 yıl
Umduğunu bulamayınca ayrılır
Soran1 yılYine yalnız kaldık yaş geciyo bulmak zorlasiyo
- 1 yıl
Yaş daha 30 olmamış. profildeki doğru yaş aralığı ise. Geç olsun, güç olmasın. Doğru insan olsun geç olsun
Soran1 yıl25im Allah aşkına zaten zor hepsinin amacı yatak sexs başka bir şey değil bıktım artik
- 1 yıl
25 isen daha gençsin. Sorun yapma. Doğru insana denk gelirsin umarım.
Soran1 yılOhoooo daha betere gidiyo millet
- 1 yıl
Beterlerine denk gelmektense, bekar kalmak daha iyi değil mi?
1 yılValla kanka hiç ciddi değil bence o yatağında bulunduğun an onun için sıradan kaş**r. Birisi Olcan
015 Yorumla
Soran1 yılHah tamda anlattığın gibi kendimi o konuma asla sokamam aslaaa bekle biraz evlenrnlm dedim yok banane diyor ben istiyorum diyor
- 1 yıl
İlla istiyosa yatağına alabilce birini bulsun madem
Soran1 yılDedim zaten şu an öyle bir kız bulman zor degl falan yok ben seni arzuluyorm diyor e dedim bekle biraz zaman gecsin evlenelm faln banane diyor ıstiyorum diyor
- 1 yıl
Kanka onun niyeti evlenmek falan değil ben sana söylim kurtar kendini yatağa girmediğin sürece yavaş yavaş senden uzaklaşcak bak görürsün
Soran1 yılZaten ayrıldı benimle gorusmuyorsn dedi , dedim 1 hafta oldu tanışalı normal degl mi
- 1 yıl
Offff Allahım ayrılması daha hayırlı boş ver 😃
Soran1 yılBir erkrk ciddi düşündüğü bir kıza bu şekil yaklaşmak degl mi
- 1 yıl
Ne olursa olsun 1 haftalık konuştuğu kızla ciddi düşünemez zaten öyle Bi dünya yok erkek içinde aynı kız içince aynı 1 haftada evlilik düşünüyosa Bi sıkıntı vardır demektir
Soran1 yılValla her şeyi hazır gel evlenelm dedi
- 1 yıl
Daha önce kızın biriyle konuşmuştum o bile 1 haftada ailesine söylemiş beni bununla konuşuyoz ciddi düşünüyoz demiş hemen ayrıldım neyimi gördün de ciddi düşündün yani kim olursa olsun 1 hafta da ciddi düşünemez eğer düşünüyosa vardır Bi çıkarı
Soran1 yılGaliba kendisine inandırp yatağa atmak eve falan gel diyordu zaten film izleriz yemek yaparız falan sen istemesen yanında bile oturmam demişti
- 1 yıl
Allahım kendince saçma sapan tuzaklar kurmuş bide delircem 😃 😃
Soran1 yılGerçekten hiç mi utanmaları yok merak ediyorum yani Bir insanı kandırmak bir kızın duygularıyla oynamak bu kadar mı kolay
- 1 yıl
Böyle hemcinslerim var işte yapcak bişey yok
Soran1 yılZaten kızlarda da hata kendilerini alistirdilar daha herkese aynı yaklaşım sergiliyolar
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılBir an seni yanında istemiş
Bu onun sapık olduğunu düşindirmez
ileri deki zamanlara bakacaksın ne olacağını014 Yorumla
Soran1 yıl1 haftadır tanışıyoruz yüz yüze gelmedik bu konular için benden izin almalı çok yuksegim kalkmış inmiyor seninle sevsmk istiyorum gbi laflar cidden bir erkeğe yakışıyor mu
- 1 yıl
azmış resmen seni s1kmek istemiş o
abaza tip
Soran1 yılYani amacı evlilik değildi işte
- 1 yıl
bazı tipler evlilikte ister evlenmeden karı koca olmak yani gene evlenmeyi ister zamanı grlince
Soran1 yılBu devirde o riski asla almam aslaaa benimde bi ailem var bana güveniyorlar ben bir kızım ne olursa olsun bana verilen öğretilen değerin dışına cikamam
- 1 yıl
doğrudur ne güzel
Yaş kaçtı
Soran1 yıl26ym
- 1 yıl
nasıl tanıştınız peki
Soran1 yılTanışma uygulaması
- 1 yıl
burası gibi o halde
Soran1 yılBurası gbi değil ya happn varya
- 1 yıl
anladım Peki buradan olsa nasıl olurdu
Soran1 yılArtık kimseyle tanışmayı düşünmüyorum
- 1 yıl
Her insanı aynı sanma ama
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu sınırda tutmayı sagla ne tm kes nede ileri git eğer ciddi olduğuna eminsen
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYakışan şeyler değil
Soran1 yılMaalesef çok kotu
Cevap sahibi1 yılEvet kötü ya soğutur insanı bencede
Soran1 yılKeşke erkeler yok olsa
1 yılTamam gece gelir kabusun olurum de
43 Yorumla
Soran1 yılAhahah
Soran1 yılKomik ama üzücü
- 1 yıl
:)
1 yılNeden demesinki istemiyorum dese dahamı iyi olurdu
16 Yorumla
- 1 yıl
Yok bu tür laflar hoş değil ama ben kendi adıma konuşuyorum ben cinselliğe önem veren biriyim ve bunun konusunu ilk hafta konuşurum cinsellik önemli bir kavram benim için beklentim karşılanmalı yoksa kimsenin zamanınıda almamak adına yol yakınken vazgeçerim enazından benim böyle düşünüp dürüst olmam yanlışmı
Soran1 yılSen komple yanlışsn kimse sizin kudurmanizi gidermek zorunda değil
- 1 yıl
Ben kimseyi bunun için zorunlu tutmuyorum hatta kimseye sevgili olma umudu bile vermiyorum benimkisi arkadaş dost partner ilşkisi ve genelde kuduranlarla işim oluyo bilip bilmeden konuşma her erkek kadınların peşinden koşmuyor😉
Soran1 yılSizin gbiler ztn bu tür şeyleri normallestirdi
- 1 yıl
Bak seninle bu konuda uzun uzun tartışırım düşüncene saygım var ama cinsellik yaşamak ve bunu kaliteli yaşamak için illa sevgili olmaya gerek yok, tek ihtiyacın olan iyi partnerdir, kime aşık olacağını seçemezsin olursun ama kiminle partner olacağını seçebilirsin, umarım birgün birlikte olduğun kişi cinsel beklentini karşılar ve sen sana göre normal olanı yaşarsın 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılHayır seni arzuluyor bence güzel
15 Yorumla
Soran1 yılTamam da bir şeyler de istiyor ama o laflar hoş değil ki daha yeni tanıştık
- 1 yıl
@SiteSakiniyimBen bende seni arzuluyorum
- 1 yıl
AA yeni tanistiysaniz bilemem
- 1 yıl
@SiteSakiniyimBen seni çok özledim canım
- 1 yıl
Ya saçmalama neresi güzel daha hiç buluşmanın lar
1 yılAyrıl mk o ne demek öyle sapık herif
05 Yorumla
Soran1 yıl1haftadir tanışıyoruz yüz yüze gelmedik bu konular için benden izin almalı çok yuksegim kalkmış inmiyor seninle sevsmk istiyorum gbi laflar cidden bir erkeğe yakışıyor mu biraz adap sınır olmalı zaten konuşmayı kesti
- 1 yıl
Sapik o uzak dur
- 1 yıl
Ben 1 yillik konusttugum kiza bise demedim bu 1 haftadan ne oluyor
Soran1 yılBak senin yaptığın gerçekten en mantıklısı Yani hem karşındaki insana saygı duyman gerekiyor Bu Kız rahatsız olur diye düşünmen gerekiyor yani takdir ettim seni gerçekten ama yani zaten böyle erkenden ya da böyle direkt görüşmedem tam anlamıyla tanışmadan bir kıza böyle yaklaşan erkeklerin niyeti Zaten evlilik olmaz cinsellik olur
- 1 yıl
Evet dediğin gibi zaten niyeti ben evlenmeden öyle şeyler demem konuşmam
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılDerim sonuçta sadece aşkım canım cicim degil hayat
011 Yorumla
Soran1 yıl1 haftadır tanıştığın ne hiç görüşmediğim birine mi dersin cidden.
- 1 yıl
Yok canım o kadarda degil
- 1 yıl
Görüşüp konuştuğum kıza derim ilk buluşmada aldığım hissiyata göre dediğim oldu o ayrı bir durum
Soran1 yılBu bana 1 haftada dedi sürekli yuksegim kalkmış inmiyor seni ıstiyorum vs vs vs bekle diyorum görüşelim evlenelm banane diyor ben ıstiyorum diyor ben kabul etmeyince de sevgilm gbi davran diyor
- 1 yıl
İstiyorsan bu kişiyle anca sevişirsin bi halt olmaz bence
Soran1 yılZaten tartistik baya 1 hafta oldu görüşmedik diye yüzüme vurmaya başladı sevgilinle gorusemeyen asosyalin tekisin dedim 1 2 hafta konuşup öyle buluşmayı planliyordum
- 1 yıl
Peki senin bu kişi ile planın nedir aşkmı yoksa cinsellik yaşayıp fazlaca takılmadan ayrılmakmı
Soran1 yılTabikide evlenmek yuva kurmak amacım bu olsaydı bu dediğini asla sorun etmezdim rve çağırdığında eve giderdim
- 1 yıl
O zaman fazla uzatmadan ayrıl bu kişiden
Soran1 yılZaten kendisi ayrıldı
- 1 yıl
Senin istediğin olmuş bolşans bu saatten sonra
Ciddi düşünsekte düşünmesekte cinsellik isteriz
06 Yorumla
Soran1 yılBuda demek oluyor ki ciddi değil yatağa atma amacli
Soran1 yılNyse zaten ayrıldı
1 yılAyrıl eşlik etmeyeceksen.
05 Yorumla
Soran1 yılEdeyim de bana kaşr desin
- 1 yıl
Kaşarlık kadına özgü değil. Teklifi eden de kaşar
- 1 yıl
Kaç yaşındasınız siz böyle sohbetler ediyorsunuz. Katlanılmaz gerçekten
Soran1 yılBen 26 o 28
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Denmez zaten evlendimi yasıcan
04 Yorumla
Soran1 yılAllah aşkına bu konuları konuşmak için kaç ay geçilmesi lazım insan düşünür bu kız rahatsız olur mu olmaz mı diye
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılayak yapıyodur ciddiyim diye:)
06 Yorumla
- 1 yıl
:) abazaküs yol ver gitsin karşılıklı olsa tmmda tek başına yükselmiş:)
Soran1 yılBana şey dedi aynı şeyleri hissetmiyosn erkeklere ilgin yok falan dedim ne alakası var ben sevmiyorum bu tür konuları sevglmsn kocam degl
- 1 yıl
tamam işte yol ver dedik:)
Soran1 yılKendisi ayrıldı zaten🙂
- 1 yıl
:)))
1 yılSor bi evlenmeden önce mi istiyo sonra mı
06 Yorumla
Soran1 yılOna kalırsa sevgililikte de biraz cinsellik olur
- 1 yıl
Herhangi bi nişan söz nikah var mı
Soran1 yılHayır yeni tanıştık
- 1 yıl
Evlenmeyi düşündüğüne emin misin
Soran1 yılBenim kesinde onun değilmiş 🥺
- 1 yıl
Bana da öyle geldi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canının çektiğini belirtmiş sorun etme
00 Yorumla
1 yılİstemiyorsan saygı duymalı
00 Yorumla
1 yıldiyebilir herkesin farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi yalnız ayakta mı düşünülür?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kisi seni cinsel istiyor sende istiyor musun onu
06 Yorumla
Soran1 yılHayir asla
Cevap sahibi1 yılO zaman ayrilicaksin ciddi iliski insani misin
Soran1 yılZaten kendisi ayrıldı
Cevap sahibi1 yılSeninle tanismamiz mumkun mu ciddi iliskiyi hakediyorsun sen
Soran1 yılUzak mesafe istemiyorum
Cevap sahibi1 yılNerde yasiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılKötü düşün me sende
08 Yorumla
- 1 yıl
O kadar da değil yakışmıyor tabi
Soran1 yılZaten ayrıldı
- 1 yıl
Derken
Soran1 yılİşine gelmedi Yani ayrıldı diyorum kavga ettik görüşmüyorsn benimle diyor
- 1 yıl
Keşke sen önce ayrilsaymisin bundan
Soran1 yılBen tartıştığımda da sen başkasını bulmuşsun bahane üretiyorsn diyo boş ver böyle iyi oldu
- 1 yıl
Aynen daha iyi olmuş kafa agritici bir tip anlasilan
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yıldenmez
06 Yorumla
Soran1 yılDedi maalesef
- 1 yıl
daha ileri gitmesine müsade edeceknisin
Soran1 yılHayır ztn ayrildo
- 1 yıl
neden peki :) istediğini alamadı, amacı neymiş senle olmak
Soran1 yılBide görüşemiyoruz dedi sevgilinle görüşmeyen asosyalsin dedi halbuki 1 haftadır tanışıyordk 1 ,2 hafta geçsin görüşelim dicektim
- 1 yıl
istersen genelden konuşmayalım
1 yılDemez
016 Yorumla
- 1 yıl
Bir erkek gerçekten seviyorsa efendi olacak terbiyesiz değil
- 1 yıl
Elindekin kıymetini bilecek
Soran1 yılCidden düşünüyorum ben ne yapıyorum böyle evdeym annemin babamin yaninda mekan gezmelerim yok erkek cevrem yok saygılıyı anlayisliym ev işlerine hakimim uzun boyluym mesela 175 57 kiloyum sevecen sadık biriyim anlamıyorum sıkıntıları ne nerde yanlış yapıyorum
- 1 yıl
Senlik bir sorun yok bence bazı erkeklerin istesek te istemesekde bel alti. Calisiyor
- 1 yıl
Bana gore
Soran1 yılYani cinsellik vermeden ilişki ilerlemiyor onu anladım
- 1 yıl
Hayır ilerler seni gerçekten seven bir insan bu konuyu acmaz ya beni birakirmi diye düşünür seni kaybetmekten korkar ama bulunması olsada olur olmasada biri gider biri gelir yani
Soran1 yılOff öyle birini nasıl bulucam hiç bilmiyorum
- 1 yıl
Hemen şıp diye çıkmaz herseyin zamanı var mesala görücü usulü evlenmezmisin
Soran1 yılGörücü hiç çıkmadı ki , ki artık görücüye bile güven olmuyo neler neler duyuyorz
- 1 yıl
Ailenin vardır bu konuda
- 1 yıl
Bildiği bu konuda
- 1 yıl
Annen le baylamiyon mu bu konuları mesala
Soran1 yılAilem karışmaz karisaydi çoktan bulurdular
- 1 yıl
Anladım ne diyeyim Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayirsizsa en başından bozsun
1 yılGayet doğal. olaay cinsellik
01 Yorumla
Soran1 yılYapmak zorunda deglm adam gbi gelsin yüzük taksın bende inanayım sevgili iken hele ki1 haftalik bu ne samimiyet ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBoş laf
07 Yorumla
- 1 yıl
Malmsn sen kullanıuo seni engelle şunu aq
- 1 yıl
Soruyo bide normal mi diye 🤣
Soran1 yılBana niye kiziyosn ya ben naptim
- 1 yıl
Saftiriksin çok çok sinirlendim sana
Soran1 yılTamam ya ayrıldı zaten boş ver
- 1 yıl
He iyi okeyy
1 yılNişan filan var mı?
024 Yorumla
Soran1 yılHayır tabikide daha yeni tanıştık
- 1 yıl
Demek ki dolmuş çocuk :)
Soran1 yılYa ama biraz erkeğin ağırlığı olması gerekiyor Bu laflar hiç hoş değil
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Sana demeden kendisi sakinleşebilmeli. :)
- 1 yıl
Ciddi düşündüğü kadından çekinmeli. Yoksa kadın ve erkek aklı farklı çalışıyor.
Soran1 yılYani bilmiyorum yeni tanıştık Bir de bazıları bazı erkekler birkaç ay bekleyip izin alarak bu konuları konuşmaya başlıyor Ben bunu duydum yani
Soran1 yılKesinlikle çekinmeli ve dediğim gibi yeni tanıştık
Soran1 yılBana Ben fenayım inmiyor falan diyor mesela ne kadar ayıp
- 1 yıl
Evet, olması gereken bu. Kadının da meyli olmalı bu konuları konuşmak için.
- 1 yıl
O zaman kendi kendini indir de. :)
Senden önce ne yapıyormuşsa onu yapsın. :)
Soran1 yılKadının ne zaman meyilli olur aradan bir kac ay geçer, gerçekten emin olursun artık bu adam benimdir bende onunum dersin yeterince tanıyorum dersin öyle 1. haftadan ay naptım ay inmiyor yuksegim seni istiyorm seninle sevsmk istiyorm falan filan geç bunlari
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın. :) Kadın da duygularını güvenince böyle açar değil mi?
Soran1 yılYani anlayacağın amacı benimle evlilik falan değil öyle diyor ama değil
- 1 yıl
Evet, kesinlikle değil. :(
Soran1 yılNeyse zaten benden kısaydı boş ver
- 1 yıl
:))) Ben de takıntılıyım 165'ten uzun olmamalı. Ben 176 yım
Soran1 yıl175im bende
- 1 yıl
Çok uzun :)
Soran1 yılKeşke daha uzun olsam
- 1 yıl
Yok artık
Soran1 yılYok cidden bak ztn hep kısa erkekler denk geliyo bana
- 1 yıl
Kesinlikle senden uzun olsun en az 10cm :)
Soran1 yılAhh nerdeeee
- 1 yıl
:)))
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Canın isterse
03 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim
Soran1 yılİstemiyorum tabi kendimi niye kullandırtaym
1 yılevet derhal.
017 Yorumla
Soran1 yılO kadar mı kötü?
- 1 yıl
evet amacı seni zükmek. sevmiyor da zaten. ona sorsan aşıktır seviyordur :)
ama zükme isteğini aşk sevmek sanıyor. zükünce kesin bırakır seni.
Soran1 yılZaten dedi svşmek istiyorum dedim Tamam bekle biraz daha dursun evlenelim bana ne diyor Ben istiyorum diyor
- 1 yıl
sert bir defol de
Soran1 yılZaten dün bayağı bir tartıştık yani bir hafta oldu tanışalı yüz yüze gelmedik diye yüzüme vurmaya başladı Sen sevgilinle görüşemeyen asosyalin tekisin falan Ailen kaç ise sevgili falan yapma dedi Mesela bana ne kadar zoruma gitti ya Ben dedim bir iki hafta telefonda konuşmak daha iyi dedim Ondan sonra zaten görüşeceğiz
Soran1 yılAilen katı ise *
- 1 yıl
1 hafta oldu tanışıyorsunuz ve zükmek istediğini söyledi , sen buna sevgilim diyorsun , hala konuşuyorsunuz.
bence sen biraz geri z klısın , oda acemi bir sapık
Soran1 yılAyrıldı adam zaten gelip gorusmuyorsn fakesin dedi biraz hayal dünyadan çık sevgililikte cinselligin olduğunu da bil falan filan
- 1 yıl
iyi olmuş. devam etseydin kesin zükerdi seni
Soran1 yılBen haksız değilim değil mi?
- 1 yıl
Sen haklısın ama çok safsın.
Soran1 yılCok mu safım
- 1 yıl
evet öyle. hala ayrılmalımıyım diyorsun :)
Soran1 yılKendisi ayrıldı zaten bana gerek kalmadi
- 1 yıl
iyi. kurtulmuşsun
Soran1 yılDoğru insanı nasıl bulcam ben ya hepsinin amacı o bıktım artik
- 1 yıl
bıkma. çıkar iyi biri endişelenme
Gizli Üye(36-45)1 yılDemez
02 Yorumla
Soran1 yılKullaniyo yine
Cevap sahibi1 yılHeralde
Gizli Üye(18-24)1 yılYatağına gitmek istemiyorsan ayrıl o zaman
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeden istemiyorsun peki
Soran1 yılYa ben Evlenmeden niye böyle şeyler yapayım Allah aşkına ya erkek adam değilsin ciddiyse zaten böyle laflar etmez konuşmaz beklemez yani
Soran1 yılDeğilse *
Cevap sahibi1 yılEvet evlenmeden olmaz bence de. Ben hiçbir zaman istemiyorsun sandım.
Soran1 yılYapsam beni basit görecek bu seferde evlenmicek eminim
Cevap sahibi1 yılYapma o zaman boş ver
Soran1 yılYapmıyorum zaten dokunulmaz olmak benim tercihim çünkü hep düşündüm ben ilerde birinin eşiyim
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın
Soran1 yılHayırlısı demekten başka bisi diyemiyorum varsın millet aşkı bedene dokunmak şansın
Cevap sahibi1 yılEvet aynen katılıyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat