Cinsel Yaşam Karşı cinste en çok hangi yas aralığını çekici buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler1 yıl 25-40 yas araligi benim icin 🙃 Karşı cinste en çok hangi yas aralığını çekici buluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benden buyuk olmasini istedigim icin 35-45 arası. Ama ben 25 yasinda olsaydim 30-35 tercih ederdim. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende 25-40 yas arasi seviyorum Yorumla
Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 40 üstü 4 26 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl 40 bile bana olgun gelmiyor aslında :)) yani abimden yola çıkarsam Yorumla Soran 1 yıl Genc daha iyi olur ama senin icin :) Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Yok Allah korusun. Eskiden spor hocam vardı bana ilgiside vardı ve 37 idi aramızda bir yaş vardı ama baya bir ergendi:) Yorumla Soran 1 yıl Ama herkes bir deyil ki :) Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Sevdiğim insan 83 doğumluydu ama onunla da olmadı ve inanır mısın o bile akıl olarak daha ufaktı:) Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl 45 ideal aslında benim için ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Ben sana istek attim umarim donersin ve tanisiriz:) bir suredir seni takipteyim Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl bir iki yaş farkı çok az.. yüzüm daha 30 gibi ama baya bir kendimi aşmış birisiyim bu yüzden çoluk çocukla uğraşamam Yorumla Soran 1 yıl Onyargiyla yaklasirsan herkese herseye hayatin boyunca istedigin mutlulugu bulamayacaksin ☺️ Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl bulmayım sorun 👿 yok Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl bana adam gibi adam lazım kanka Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Böyle sözünün eri olacak Yorumla Soran 1 yıl Kaciriyorsun bu kafayla herseyi diyim sana 😅 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Bu benim diyecek masaya vuracak 👊 Yorumla Soran 1 yıl Once tanimasi lazim hani tanismak sans vermek 😅Az once soruna gorus yapan bendim donsen mi artik Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Yok vallahi daha kendime gelmem gerekiyor Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl aklımda birisi varken başkasıyla olmam da zor 😥 Yorumla Soran 1 yıl Takili kaliyorsun bos yere kendine guzelligine yazik ediyorsun bir sans mi versek bize ☺️ Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl no 👎 şans 🍀 no kısmet 🔮:) Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Allah ne yazdıysa olur Yorumla Soran 1 yıl Yes sans yes biz ☺️aklimdasin Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Takılı kalma kanki Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl 😝😅😂 Yorumla Soran 1 yıl Bende sana takili kaldim bakalim istedigimi alana kadar devam 😁😅 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Boşa kürek çekme 🚣.. Yorumla Soran 1 yıl Zamanim var beklemeye deyer hatunsun ☺️ Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 95-105 arası, tarihe ilgim var da 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 5-10 3 1 Yorumla eğlenbenimle 1 yıl FBI Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 18-25 aralığı 2 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 18-24 arası çıtır. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benden buyuk olmasini istedigim icin 35-45 arası. Ama ben 25 yasinda olsaydim 30-35 tercih ederdim.
Bende 25-40 yas arasi seviyorum
40 üstü
40 bile bana olgun gelmiyor aslında :)) yani abimden yola çıkarsam
Genc daha iyi olur ama senin icin :)
Yok Allah korusun. Eskiden spor hocam vardı bana ilgiside vardı ve 37 idi aramızda bir yaş vardı ama baya bir ergendi:)
Ama herkes bir deyil ki :)
Sevdiğim insan 83 doğumluydu ama onunla da olmadı ve inanır mısın o bile akıl olarak daha ufaktı:)
45 ideal aslında benim için ☺️
Ben sana istek attim umarim donersin ve tanisiriz:) bir suredir seni takipteyim
bir iki yaş farkı çok az.. yüzüm daha 30 gibi ama baya bir kendimi aşmış birisiyim bu yüzden çoluk çocukla uğraşamam
Onyargiyla yaklasirsan herkese herseye hayatin boyunca istedigin mutlulugu bulamayacaksin ☺️
bulmayım sorun 👿 yok
bana adam gibi adam lazım kanka
Böyle sözünün eri olacak
Kaciriyorsun bu kafayla herseyi diyim sana 😅
Bu benim diyecek masaya vuracak 👊
Once tanimasi lazim hani tanismak sans vermek 😅Az once soruna gorus yapan bendim donsen mi artik
Yok vallahi daha kendime gelmem gerekiyor
aklımda birisi varken başkasıyla olmam da zor 😥
Takili kaliyorsun bos yere kendine guzelligine yazik ediyorsun bir sans mi versek bize ☺️
no 👎 şans 🍀 no kısmet 🔮:)
Allah ne yazdıysa olur
Yes sans yes biz ☺️aklimdasin
Takılı kalma kanki
😝😅😂
Bende sana takili kaldim bakalim istedigimi alana kadar devam 😁😅
Boşa kürek çekme 🚣..
Zamanim var beklemeye deyer hatunsun ☺️
95-105 arası, tarihe ilgim var da
25-29
5-10
FBI