Cinsel Yaşam Uzun yıllar ilişkiye girmeyince daralır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 2-3 sene ilişki olmasa vajina daralır mı Güncellemeler1 yıl 4 ay evli kaldım Uzun yıllar ilişkiye girmeyince daralır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vajina normal bir cinsellikle aşırı derecede genislemez zaten ve yapısıda tekrar ayni hale gelmesine odakli 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet onda daralir vajina yapisi degisen bir seydir ama daralmasi icin boyle 2 3 sene lazim zevk almanı saglar iyi olur 2 gunde daralmaz zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal doğum dışında vajina genişlemez zaten 5 1 Yorumla Bandiban 1 yıl Kadın haklı beyler dağılın Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Öyle çok fazla daralma olmuyor ama evet biraz fark eder. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tm Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet ister istemez daralır tabiki 3 3 Yorumla Soran 1 yıl @Seyyah_Bey sende yiyorusundur herhalde Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Biz yediriyoruz. İstersen yardımcı olalım Yorumla mihribann1 1 yıl @soran boş ver canım gereksizlerle muhattap olma Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Daralır, hatta komple kapanır, seks hayatın biter. 🤣 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zaten ilişkiye genişleme esnek yapilidir orası ancak sert yapılırsa hor kullanılırsa genişler 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Hayir öyle bise yok. On dak eski haline döner. İlişkiden sonra 0 0 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Daralma oluyor tabikide ama bunu sen daha net görebilirsin... 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ilişkide zaten doğum gibi genişleme olmaz. Doğum yaptın mı? 0 0 Yorumla
Yavuzzx Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bunu dert etmeni gerektiren ne ki seven insan her haliyle sever 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zaten fazla genişleme iştir 4 ayda 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Sitemkarım 1 yıl Yaşın kaç? Yorumla Soran 1 yıl 23 Yorumla Sitemkarım 1 yıl 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Hyr Yorumla Sitemkarım 1 yıl Peki siz bilirsiniz Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum test ettim çünkü😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 4Ay evli kaldım Yorumla kaancan_7 1 yıl Olabilir bozulduysa ve düzenli ilişki varsa Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl yok artık daha neler 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Neye şaşırdın doğum yaptım demiyorum 4 ay evli kaldım Yorumla
Coktakasmaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ne kadar genişlediğine bağlı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 4 ay evli kaldıkp Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Daralmaz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Daralmaz 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmaz bir daralma 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. yok daha neler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Vajina normal bir cinsellikle aşırı derecede genislemez zaten ve yapısıda tekrar ayni hale gelmesine odakli
Evet onda daralir vajina yapisi degisen bir seydir ama daralmasi icin boyle 2 3 sene lazim zevk almanı saglar iyi olur 2 gunde daralmaz zaten
Normal doğum dışında vajina genişlemez zaten
Kadın haklı beyler dağılın
Öyle çok fazla daralma olmuyor ama evet biraz fark eder.
Tm
Evet ister istemez daralır tabiki
@Seyyah_Bey sende yiyorusundur herhalde
Biz yediriyoruz. İstersen yardımcı olalım
@soran boş ver canım gereksizlerle muhattap olma
Daralır, hatta komple kapanır, seks hayatın biter. 🤣
Zaten ilişkiye genişleme esnek yapilidir orası ancak sert yapılırsa hor kullanılırsa genişler
Hayir öyle bise yok. On dak eski haline döner. İlişkiden sonra
Daralma oluyor tabikide ama bunu sen daha net görebilirsin...
Ilişkide zaten doğum gibi genişleme olmaz. Doğum yaptın mı?
Bunu dert etmeni gerektiren ne ki seven insan her haliyle sever
Zaten fazla genişleme iştir 4 ayda
Evet
Yaşın kaç?
23
🤔
Hyr
Peki siz bilirsiniz
Sanmıyorum test ettim çünkü😅
4
Ay evli kaldım
Olabilir bozulduysa ve düzenli ilişki varsa