Cinsel Yaşam Sürekli istekliyim. Nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ya yapıyorum birkaç dakika ya da saat sonra tekrar istiyorum... Bitmiyor bu istek... Nasıl kendimi dizginleyebilirim? Sürekli istekliyim. Nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok basit ve etkili yolu var sana uyar mı bilmem , merak etme ilişki değil 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap ya da sexting de olabilir orayı rahatlatmak güzel bencede 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İyi bir deneyim yaşamadan ruhsal doyuma ulaşamazsın 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendine Real bir partner bul ve düzenli bir seks hayatı inşa et 0 0 Yorumla
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Neymiş o yaptığın üstelik gizlisin gizli olmasaydın birseyler vardı öneri falan 0 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sen istekli değilsin, mastürbasyon bağımlısısın. İstekli olsaydın erkek bulmaya çalışırdın. 0 0 Yorumla
yaman_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl geçmiyor ki insanın yaptıkça yapası geliyor. Saatlerce yalamak lazım 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Nasıl sürekli isteklisiniz ya Anlamıyorum ki 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. tadını çıkar hiç geçsin diye uğraşma 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Tam benlik, bende öyleyim doymak bilmem 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. yalattır kendini iyi gelir. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 4dk da 26 görüş ne oeler 😃 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Patolojik bir vaka olabilir bence bu 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Düşündüren şeylerden Uzak dur 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Ugraş edin kendine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende. Farklı şeyler yaparak mesela temizlik 🤪 2 1 Yorumla yaman_adam 1 yıl temizlik yaparken bile aklına gelmiyor mu 😊insanın o zaman daha çok canı ister Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yapma sıklığın nedir? 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendini doyurana ve gerekli hazza yaşıyana kadar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapana dek 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yap nolmuş 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş okul yok mu 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Ben geçiririm bence 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Dışarı çık koş gez 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Beynini yönet 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. hormnlrdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Çok basit ve etkili yolu var sana uyar mı bilmem , merak etme ilişki değil
mastürbasyon yap ya da sexting de olabilir orayı rahatlatmak güzel bencede
İyi bir deneyim yaşamadan ruhsal doyuma ulaşamazsın
Kendine Real bir partner bul ve düzenli bir seks hayatı inşa et
Neymiş o yaptığın üstelik gizlisin gizli olmasaydın birseyler vardı öneri falan
Sen istekli değilsin, mastürbasyon bağımlısısın. İstekli olsaydın erkek bulmaya çalışırdın.
geçmiyor ki insanın yaptıkça yapası geliyor. Saatlerce yalamak lazım
Nasıl sürekli isteklisiniz ya Anlamıyorum ki
tadını çıkar hiç geçsin diye uğraşma
Tam benlik, bende öyleyim doymak bilmem
Ergenligini atlatinca gecer
yalattır kendini iyi gelir.
4dk da 26 görüş ne oeler 😃
Patolojik bir vaka olabilir bence bu
Düşündüren şeylerden Uzak dur
Benimde öyle frenliyorum kendimi
Ugraş edin kendine
tam yaparsan geçer :D