Evet bazen cinsel istek geliyor ama mastürbasyon falan yapmıyorum yani ben öyle kendiliğinden geri gidiyor ergenlik donemim de bile mastürbasyon yapmadım ben öyle hareketlerim yok yani hani bir de istek gelince duramayacak şekilde de olmuyo kendime hakim olabiliyorum yani mesela gidiyim de biriyle olayim kafasında değilim bence bazıları aşırı abartiyo bu arada yaşım 28
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBuradakiler genelde olmak istediği kişiler, ayrıca kızlar ilgi çekmek için istekli triplerine girip erkekleri maymun etmekten keyif alıyorlar :) birde troller var orası ayrı. Cinselliği yaşamadıysan bunu dert etme yaşadıktan sonra hazzı ve tatmin duygusunu arttırmak için görüş alabilirsin. :) Çok mastürbasyon yapan gerçek birleşme ile tatmin olamayabiliyor. Ucu açık ve libidonun yarın ne olacağı belli olmadığından verilen cevaplar kesinlik arz etmez ;)
01 Yorumla- 1 yıl
Neden bot benim görüşümü seçiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yeme içme gibidir,
Sen tatlı seversin o tuzlu sen tatlı yemezsin ama tatlıyı sevebilir böyle08 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel bir örnek olmuş 😊
- 1 yıl
Senin bedenin senin kararların,
Herkes takdiri kendisine bırakmalı.
Iraden çoğu insanın üstünde Bu da kesin
Soran1 yılTeşekkür ederim zeka seviyemi olcturmek istiyorum aslında mesela dün sınıfta test verdi hoca 23 soruluk bir test atanmaya uğraşıyorum da ben o testi sadece ben ful çekmisim
- 1 yıl
Zeka Seviyeni ölçtürmek sende gerilemeye sebep olur bence bunu yapma.
Kararlı istikrarlı anlaşılır çalışmanın sonucu muhakkak atanırsın şaşmamıştır Elbette alan Dalını bilmiyorum?
Başarılar gündelik endekse bağlıdır sınav zamanı bu endeks bazen nötr gibi de görünebilir orada gerçeklerle karşılaşma gibi şansın olacak
Soran1 yılAnladım inşallah atanirim alanım Edebiyat
- 1 yıl
Ihtiyaç duyulan bir bölüm. Mamafih Türkiye'nin durumu da ortada. Ciddi manada Türkçe edebiyat öğretmenlerine ihtiyacımız var Yolun açık olsun öğretmenim
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️❤️
- 1 yıl
🫡Saygılar.
1 yılAma kişiden kişiye değişiyor senin hormonlar biraz zayıf çalışıyor demek ki bir de baskı vardır kafanda
012 Yorumla
Soran1 yılBaskiyla büyüdüm evet doğru
- 1 yıl
Buna çözüm var aslında ve ilerde kocanla sıkıntı cekerskn
Soran1 yılÇözüm ne ben sıkıntı çekmek istemiyorum aslında dediğin gibi sıkıntı çekerim diye korkuyorum
- 1 yıl
Yani kendini korku ve batıdan çekeceksin kendini rahat hissetmek için önce bir kafandaki korkuları atacaksın mesela annelerden korkuyorsun ve baskı yapan en fazla kim onları falan konuşalım
Soran1 yılAnnem
- 1 yıl
Yani annen seni küçüklüğünden beri korkutuyor ama aslında senin için yapıyor düşündüğüm kadarıyla annen abartmış Büyük ihtimal öyle mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O battı lan psikolojik Ben kurtulman lazım tabii hemen olmaz yavaş yavaş elimden geldiğince konuşuruz belki gerçekten iyi gelebilirim
Soran1 yılBen biraz sıkıntılı bir kızdım psikologa falan gittim yani düzeldim eskiye göre
- 1 yıl
Zaten bu yüzden oluyor poskoloji bozuk oldugundan olur
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Ozaman gel istersen burada uzun uzun konusamayiz sanırım
1 yılKişiden kişiye göre yaşam şartlarına beslenme durumuna göre vücudun kimyasına göre bu değişkenlik gösterir herkeste farklıdır
01 Yorumla
Soran1 yılAnladimm
1 yılBurdaki yazanlara bakma sen millet yazmak bedava diye uçuyor
11 Yorumla
Soran1 yılO da doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen normalsin aslinda normaldede bu olmasi lazim absrtmaya gerek yok
114 Yorumla
Soran1 yılDemi yanii😊
- 1 yıl
Yani sahsi fikrim benim bu daha detaylida dusunulebilir
Soran1 yılAslında evlenince eşimle sıkıntı yaşarım diye korkuyorum
- 1 yıl
Ne konuda sknti yasarsin ki?
Soran1 yılO istekli olur ben isteksiz anlasamayiz diye
- 1 yıl
İstekli olmasinin garantisi var mı :)
Soran1 yılYok keşke o kadar istekli olmasa 😂
- 1 yıl
Merak etme allah gonlune gore versin
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim cok hayal kurma benden soylemesi birak hersey nasibinde olsugu gibi gelissin
Soran1 yılAslında doğru söylüyorsun benim kafamda ki gibi bir hayat yok insan da yok ben çok hayal kuruyorum galiba
- 1 yıl
Bende hayallerini bilmiyorum ama cok hayal kurdum cok isteklerim vardi evlenince bi halta yaramadi
Soran1 yılHayal kırıklığı oldu desene
- 1 yıl
Ne yazikki oyle oldu 😔
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o abartanlar inan penisi görse bu ne diyecek kafasındalar hiç birinde o cesaret yok sadece boş laf onlarınki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir herkes aynı değil bakire olmanında etkisi var yaşamadığın için olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılfazla yaşayanda var snein gibi normal yaşayanda :)) uçup kaçanlar fazla abartıyo :)
02 Yorumla
Soran1 yılBence dee 😊😊
- 1 yıl
:)) az ama öz zevk alarak yasamak en keyflisi boş ver :))
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılÖnünde eğilerek eğiliyor ve alkışlıyorum seni bravo 👏
03 Yorumla
Soran1 yılEstağfurullah teşekkür ederim
- 1 yıl
Böyle bir ahlakı ve asil duruşu olan eyvallah der. 💐
Soran1 yıl🥰🙏🌼
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arada orayı eahatlamak insanı stresten kurtarır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbatılıyor öyle görünen bir durun olduğu için de böyle gösteriliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBizde öyleyiz. O kadar yokluk çekmiyoruz.
02 Yorumla
Soran1 yılBazıları nasıl mastürbasyon yapmazsın gibi tepkiler veriyor da ondan
- 1 yıl
İnsan zaman zaman rahatlama ihtiyacı duyar da işte. Kimisi ayda yılda bir ile yetinir kimisi her gün her gün. boş ver çok sallama.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOnlar yapmak için bahane arıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Olabilir, bünye meselesidir belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen öylesin diye herkes öyle değil ki knk ben sürekli sertim aklımda mesela çok etkiliyor beni
00 YorumlaLibidon düşük seviyede
00 Yorumla
1 yılisteksiz kızla nasıl evleneceğiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Bence birisiyle sevis
00 Yorumla
1 yılOlabilir normal
21 Yorumla
Soran1 yılArtık kendimi sorgulamaya baslamistim
Gizli Üye(25-29)1 yılSende çok normal değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkontrol etmeyi herkes yapamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılEvli degilmisin?
08 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
İsteksizliğin psikolojik nedenleri varsa, bir terapist veya danışmanla görüşmek faydalı olabilir. Terapi, stres yönetimi, ilişki sorunları veya geçmiş travmalar gibi konularda yardımcı olabilir size,,, birazda hareketlendirmek gerekiyor
Soran1 yılBir arkadaş yorumda yazdı isteksizliğin sebebi baskı olabilir diye doğru söylüyor
- 1 yıl
Yeterli uyku almak, sağlıklı beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak genel sağlığınızı iyileştirebilir ve isteksizliğe iyi gelebilir.. baskı apayrı bir şey.. baski olduğu zamanlarda olan bir durum, ama şu anda öyle bir şey soz konusu değil.. sadece ihtiyacin var ama kesfetmedigin için sana uzak duruyor
Soran1 yılEvet bazıları da hiç yapmadığın için böyle düşünüyorsun diyor yapsan hiç duramazsin diyo
- 1 yıl
Unutmayın ki her bireyin deneyimi farklıdır ve size en uygun çözümü bulmak için denemeniz gerekebilir, fiziksel temas dışında libidonuzu etkileyecek şeyleri kesfetmeniz gerekiyor
Soran1 yılAnladım sağ olun
- 1 yıl
Rica ederim, Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn.. mutlu günler
1 yılBu yaşına kadar hiç mastürbasyon yapmadın mı
00 YorumlaHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanlar kudurmuş
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHaklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki ne yapiyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen normalsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri