Cinsel Yaşam Yatakta nasıl kızlardan hoşlanırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yatakta nasıl kızlardan hoşlanırsınız herşeye evet diyen mi yoksa sınırları olup kendi yöneten mi? Yatakta nasıl kızlardan hoşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimden sadece 0 0 Yorumla
Kemiksizzz17 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir sınırım yok. Aşklı ve doyumsuz gecelerin mühürlü kapısına bağlanmış dinamitin fitiline kıvılcım sıçratacak çakmak çakmak gözleri olsun yeter 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Şiir gibi konuştun Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Ayıptır söylemesi biraz şairim de Yorumla Soran 1 yıl Fark ettim harika Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Teşekkür ederim. Teveccühünüzü elinize bir buse kondurup gözlerinizi seyrederek karşılamak isterdim ama ne yazık ki mümkünsüz bir tanışma içindeyiz Yorumla
Herongood Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben hiç yapmadım ama heralde Yatakta kendini bırakan kıza bide ben kadının benim üstüme çıkmasını daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
343n68lmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Sınırları olan ancak libidosunu belli eden. Merak ve heyecan uyandıran. İplerimi sıkacağı ve salacağı anları iyi ayarlayan 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Konuşmadan hormonlarının sesini dinleyen kızdan hoşlanıyoruz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ateşli ne istediğini bilen kızlar iyi olur. Arada sınır olmamali 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sınırları olmayan ve bunu göreviçin değil istediği için yapan 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Neyin sınırı her şey sınırlı zaten Kim ne sınır koyabilir 0 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cillop gibi tertemiz kızlardan hoşlanıyorum kıl tüy sevmem🤣 0 0 Yorumla
making_love Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Herşeye evet demelii kendini bırakmalı tamamen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Herşeye evet diyen var mı cidden ya Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl herşeye evet diyen hatta biraz hırpalanıncada sesi çıkmayan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Tam bi oooodruspu gibi olmalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kuzum gibi seks yapmalı diyorsun Yorumla Doktorrbirüye 1 yıl Evet yatakta öyle olmalı çünkü zevk verir bu şekilde doruspu gibi seks yapmalı Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. benim kadar istekli olsun yeter 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız olmayacak... 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sınırları olmayan kadınlar 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zayıf ve seksi vücutlu kızlardan hoslanırım 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Herşeye evet diyen kızlar 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sınırsız olacak istekli olacak 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Öküz gibi olmayacak karşılık verecek 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Ateşli ve doyumsuz 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Ateşli ve doyumsuz olunca da sıkıntı Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Ben yaşıyorum şahsen partnerim doyuramadım seni diyo kendinde sorun arıyo ve bu sebepten dolayı benden uzaklaştı Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Ben de doymuyorum, keşke istekli kişiler karşılıklı olsa da birbirlerini doyursa Yorumla Soran 1 yıl Sen evli değil misin öyle yazıyor 😊 Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Evli ve mutsuz Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Profilim açık daha özel konusurz Yorumla Soran 1 yıl Evli ama mutsuz nasıl oluyor bence mutsuzsqn o evliliğe devam etmemelisin Yorumla azginevlibirisi 1 yıl Takip sen. misin Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Itaatkar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İtaatkar kasıt biraz açar mısın Yorumla eğlenbenimle 1 yıl Isteklerime uyacak sorgusuz Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Yatakta o... pu olan 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hareketli 0 0 Yorumla
Sv1969 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Sınırsız olan 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden sınırsız? Yorumla Sv1969 1 yıl Yani şunu yapmam bunu etmem biraz sıkıcı geliyor Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Sv1969 1 yıl Senn? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kıvrak olan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kıvrak nasıl? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıvrağın nasıl olduğunu bilmiyorsan * sene zor olursun boş ver doğaçlama yap sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
eşimden sadece
Bir sınırım yok. Aşklı ve doyumsuz gecelerin mühürlü kapısına bağlanmış dinamitin fitiline kıvılcım sıçratacak çakmak çakmak gözleri olsun yeter
Şiir gibi konuştun
Ayıptır söylemesi biraz şairim de
Fark ettim harika
Teşekkür ederim. Teveccühünüzü elinize bir buse kondurup gözlerinizi seyrederek karşılamak isterdim ama ne yazık ki mümkünsüz bir tanışma içindeyiz
Ben hiç yapmadım ama heralde Yatakta kendini bırakan kıza bide ben kadının benim üstüme çıkmasını daha çok seviyorum
Sınırları olan ancak libidosunu belli eden. Merak ve heyecan uyandıran. İplerimi sıkacağı ve salacağı anları iyi ayarlayan
Konuşmadan hormonlarının sesini dinleyen kızdan hoşlanıyoruz
Ateşli ne istediğini bilen kızlar iyi olur. Arada sınır olmamali
Sınırları olmayan ve bunu göreviçin değil istediği için yapan
Neyin sınırı
her şey sınırlı zaten
Kim ne sınır koyabilir
Cillop gibi tertemiz kızlardan hoşlanıyorum kıl tüy sevmem🤣
Herşeye evet demelii kendini bırakmalı tamamen
Herşeye evet diyen var mı cidden ya
herşeye evet diyen hatta biraz hırpalanıncada sesi çıkmayan
Mantıklı
Tam bi oooodruspu gibi olmalı
kuzum gibi seks yapmalı diyorsun
Evet yatakta öyle olmalı çünkü zevk verir bu şekilde doruspu gibi seks yapmalı
benim kadar istekli olsun yeter
Kız olmayacak...
Sınırları olmayan kadınlar
zayıf ve seksi vücutlu kızlardan hoslanırım
Herşeye evet diyen kızlar
sınırsız olacak istekli olacak
Kadın gibi kadınlardan
Öküz gibi olmayacak karşılık verecek
Ateşli ve doyumsuz
Ateşli ve doyumsuz olunca da sıkıntı
Neden
Ben yaşıyorum şahsen partnerim doyuramadım seni diyo kendinde sorun arıyo ve bu sebepten dolayı benden uzaklaştı
Ben de doymuyorum, keşke istekli kişiler karşılıklı olsa da birbirlerini doyursa
Sen evli değil misin öyle yazıyor 😊
Evli ve mutsuz
Profilim açık daha özel konusurz
Evli ama mutsuz nasıl oluyor bence mutsuzsqn o evliliğe devam etmemelisin
Takip sen. misin
Itaatkar
İtaatkar kasıt biraz açar mısın
Isteklerime uyacak sorgusuz
Yatakta o... pu olan
Hareketli
Baskın
Ayak uyduran
Malafatima ve sertliğime dayanabilen
Sınırsız
Senin vücudun nasıl
Sınırsız olan
Neden sınırsız?
Yani şunu yapmam bunu etmem biraz sıkıcı geliyor
Anladım
Senn?
Sınırsız
Kıvrak olan
Kıvrak nasıl?
Kıvrağın nasıl olduğunu bilmiyorsan * sene zor olursun boş ver doğaçlama yap sen
kndi yoneten