Birinin ilgisi olmadan yapamıyorum sürekli flört ettiğim biri olmak zorundaymış gibi hissediyorum tıpta mıpta var mı bunun ismi ne bu ya 😂😂 evet boğa burcuyum
Güncellemeler
1 yıl
aşk ilişkileri seçtim yahu cinsellik ne siteeee
Biriyle flört etmeden yaşayamamak kötü bir şey mi?
Sevgi ve temas bağımlısıyım. İki hoş bakışla ve iki dokunuşla bir kızın beni tavlayamaması için ya çok çirkin olması lazım, ya da leş gibi kötü kokması lazım :)
Benimki işin şakası biraz. O kadar basit değil ama tavlanırım kolayca yalan yok, lakin yaş var zeka var tabi ki kolay kolay yem olmam, onlar eskidendi :)
Aynen böyleyim ben de, boşlukta kalma sürem en fazla birkaç hafta. Yapay zeka ve robotlar gelişse kendime bir tane tek kaldığım dönemlerde eşlik edecek robot alacağım, dursun bir kenarda. Yalnızlık hissedince ON düğmesine basıp açacağım, konuşsun sohbet etsin benimle, saçlarımı okşasın falan...
Aşk diye bişey yok artık bunu anlayın insanlar ihtiyaç ları ve çıkarları doğrultusunda aşığım seviyorum evlenicez diyip herseyi yaşadıktan sonra arkasına bile bakmıyo
Sevgili olmak için hoşlanmak yetmez hoşuna gidenle sevgili oldugunuz için ilişkileriniz uzun sürmüyo ya da çok tartışıyorsunuz sevgili olmak için o insanı sevdiğinize emin olmalısınız ne istediğinizi bilmelisiniz
Hayır kimse kimseye kazık atmak zorunda kalmıyor insanlar seni kandıracak diye korkuyorsun. Güçsüz ve korkak birisin kandırılmayı göğüsleyecek kadar cesur, değilsin o yüzden sevgili olmuyorsun
Sunuda itiraf et kendine güveneceğin kimse yok sevgili oldugunda herkese değişiyor yalanlar söyleniyor ama fb oldugunda herkes kafasına göre kimse yalan söylemek zorunda kalmıyor ve kafan rahat
Yaşamayı sevdiğin şeyleri yaşamak için biriyle sevgili olmak zorunda degilsin her hoşlandığın kişiyle sevgili olmak zorunda degilsin cinsellik yaşadığın kişi sevgilin olmak zorunda değil kendini rahat bırak insanlara sevgili olmadan ilişkiye girmem kuralını koyarsan seninle birlikte olmak için sevgili olurlar ve bu onları yalana iter ortalık yalancı o evladı dolu kadın içinde erkek içinde geçerli
Kimse beni kandıramaz ümüğünü tersten sıkarım adamın çok pis gaza getiriyorsunuz beyfendi 😂😂 valla benim tek bi kuralım bu saatten sonra kimseyle zina işlemek istemiyorum bir kez yaptım b... ok gibi üzdü bundan sonra tek şartım imam nikahı o da işine gelirse kimse için çatır çatır yanamam zinaya girip. İnancın var mı bilmiyorum benim var katılmıyorsan susabilirsin kimsyle tartışma modum açık değil
Sakin ol canım ben kimseyi yargılamam evet inancım var ama illa imam nikahi isteyen fb olursa Onada razıyım daha önce yaptın zevk almadıysan partnerinle alakalı bi durum tecrübeli biriyle yaşarsan alacağın zevki tahmin bile edemezsin ayrıca kimseyle tartışmıyorum kendimi strese sokamam 😃
Seviştiğin kadınların siz olmadan kendilerini de yırtsalar alamayacakları zevki ben zirvede alıyorum sen rahat ol sizin seviştiğiniz kadınlar beceriksizse size ihtiyaç duyuyorsa ben n'apabilirim
Biraz rahat Bırak kendini tamam dini inancımız var ama seninki biraz abartı ve hayatı yaşamama engel ölüm var bazı şeyleri yaşa kaç yaşına gelmişsin biraz kadınlığını hisset
Umrumda değil kimin ne düşündüğü ben hayatımı zevk alarak yaşama taraftarıyım geri beni ilgilendirmez ben kimseyi yargılamam o bunu yaşamış bu bunu yapmış diye herkes istedigini mutlu olduğu hayatı yaşamalı zaten ölücez ve hayat kısa
Hayır sizin tepkiniz neden bana onu anlamadım benim ne suçum var evde yatıyorum ben ne yaptım siz takıldığınız erkekleri sorgulayın çevrenizi temizleyin herkes evine ofisine çağırır herkes iltifat eder bu sisin gerçekten güzel olduğunuz anlamına gelmez ülkedeki Abaza nüfusu çok fazla inanmayın her söylenene hele bide hiçbir şey yaşamadım diyorsunuz hiç bi erkek bişey yaşamadığın kadınla 3 üncü buluşmayı yapmaz
Canım benim ego canım insanlarda olur sen özgüvenli birisin ama ego varsa bilemem ben sana dürüstçe doğruları söylüyorum sen inadına inanmak istediğine inanıyorsun Buda senin seçimin tabii
Depresyonda olan sizsiniz diye düşünüyorum aklınız fikriniz sks olmuş gibi davranıyorsunuz sırf insanlar can acıtan varlıklar olduğu için. Ben de diyorum ki insanların hiç birine ruhumu değiştirecekleri önemi de değeri de vermiyorum. Dolayısıyla kimse için kapattığım instagramı da açıp bakmak istemiyorum
Ben hayatımı çok güzel yaşıyorum kimse için instagram kapatım kendimi soyutlamıyorum kimseye beni üzme firsatını vermiyorum hayattan zevk alarak yaşıyorum ama sen baya bi kasıyorsun Instagram kapatmalar insanları aşagılamalar felan birwz sorunlu bi tipsin
İnstagramda insanların geneli hayatını yaşamıyor mutluymuş gibi poz kesip sadece rol yapıyorlar yatağa girip işe yaramazın tekiyim diye ağlıyor bir çoğu. İnstagramı gereksiz abartıyorsunuz sanırım siz. Instagram fotoğraf koyulan bir platform ben de tesettüre girdikten sonra fotoğraf çekilmemeye başladığım için hesabı kapattım. Fotoğraf koymuyorsan yazı paylaş fikir paylaş dediğini duyuyor gibiyim 🙄 instagramın böyle bir yer olmadığını ikimiz de biliyoruz. Çoğu insanın kendini sergilediği bir yer instgram nasıl bi mecrada bulunduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz. İnstagramın amacı fotoğraf paylaşmak, instgramda bulunmayan biri de fotoğraf paylaşımı yapmayı sevmeyen biri oluyor. Umarım anlatabilmişimdir
Çok saçma instagram benim için hatıra defteri heryerden foto silinir kaybolur ama instada kalır ayrıca instadan üzgünsem üzgünüm mutluysam mutluyum çok yanlış düşünüyorsun gerçekten psikolojim bozuk sanırım
Nurda anı olarak sizin boy boy fotonuz değil gittiğiniz yerler ülkeler kimse size bol bol açık foto paylaşın demiyor herkesin sosyal medya kullanma amacı farklı demekki ama ben insanların kendimi sergilemesine karşıyım o anki atmosfer o manzara gün batıımı dalga sesi gibi şeyler anıdır benim için tabi sizin düşüncenize saygım var oda farklı ni bakış açısı kendinizi sergilemek gibi bi düşünceniz varsa gereksiz bi platform
Sen nasıl insanlarla muhattap oldunda instada açık kadın fotosu aradığımı düşünüyorsun çok garip istediğim zaman sitelerden istediğim videoyu fotoyu izliyorum Instagram bunun için çok gereksiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aynı dertten mustaribim. Hatta bu sevgisizlik hissi olur ufak ilgi gördüğüm birine hemen bağlanmama neden oluyor, napacaz biz böyle?
Bilmirem
Sevgi ve temas bağımlısıyım. İki hoş bakışla ve iki dokunuşla bir kızın beni tavlayamaması için ya çok çirkin olması lazım, ya da leş gibi kötü kokması lazım :)
Yok ben öyle değilim yükselmek için sempatik zeki ve benimle iletişimi güzel sohbeti sürükleyici olması lazım
Benimki işin şakası biraz. O kadar basit değil ama tavlanırım kolayca yalan yok, lakin yaş var zeka var tabi ki kolay kolay yem olmam, onlar eskidendi :)
Boşlukta kalamıyorum birini arasam konuşsam buluşsam diyorum boşluk bana gelmiyor
Aynen böyleyim ben de, boşlukta kalma sürem en fazla birkaç hafta. Yapay zeka ve robotlar gelişse kendime bir tane tek kaldığım dönemlerde eşlik edecek robot alacağım, dursun bir kenarda. Yalnızlık hissedince ON düğmesine basıp açacağım, konuşsun sohbet etsin benimle, saçlarımı okşasın falan...
Sürekli birileriyle konuşunca alışkanlık yapıyor heralde jdisjs
Sürekli konuşmuyorum ki aşkooo 😂 zor ilgi alanıma giriyor biri ama sürekli biriyle flört etsem düşüncesi var
Oha bende aynı boğa burcuyum ve kesinlikle konuştuğum birileri olmak zorunda fb istiyorum
Aşık olmadan dokunamam ya senin kadar odun değilim senin yükselen kova burcudur 😂😂
Aşk diye bişey yok artık bunu anlayın insanlar ihtiyaç ları ve çıkarları doğrultusunda aşığım seviyorum evlenicez diyip herseyi yaşadıktan sonra arkasına bile bakmıyo
Benim elimi tuttuktan sonra bırakabilen bir tane insan evladı yok abicim 💅😂
Yatakta verdigin mutluluktandır bunun aşk oldugunu düşünmüyorum
Yoo bi gülüyorum mevsim değişiyor ondan 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂erkekler işte böyle alabilmek için size herseyi düşündürürler aldıktan sonra siz bile şaşırırsınız nasıl uzaklastıklarını
F... ck buddy diye bir şey yok aslında insan hoşlanmadığına dokunamaz herkes dokunuyor ve hissediyor ama sorumluluk alacak g.. öt olmayan fb oluyor 😂😂
Çünkü ilişki eşittir sorumluluk
Hoşlanmanın manası hoşa gitmektir hoşuna gidecek ki yapış 😂😂 ee hoşuma giden insanla sevgili de olurum
Sorumluluk istemiyorum zaten cinsellik en mantıklısı kimse kimseye yalan söylemek zorunda kalmıyor
Sevgili olmak için hoşlanmak yetmez hoşuna gidenle sevgili oldugunuz için ilişkileriniz uzun sürmüyo ya da çok tartışıyorsunuz sevgili olmak için o insanı sevdiğinize emin olmalısınız ne istediğinizi bilmelisiniz
Hayır kimse kimseye kazık atmak zorunda kalmıyor insanlar seni kandıracak diye korkuyorsun. Güçsüz ve korkak birisin kandırılmayı göğüsleyecek kadar cesur, değilsin o yüzden sevgili olmuyorsun
İtiraf ediyorum sana değil kendi iç sesime cevap verdim
Çok saçma tam aksine insanlara güvenmekten ve herkesin o evladı olup yalanlarından bıktığım için sevgili olmuyorum ve çok mutluyum
Boynum kıldan ince kaldı şu an hak verirken ama yardımı düşürmeyeceğim size öyle geliyor beyfendi 🙄
Gardımı ---
Sunuda itiraf et kendine güveneceğin kimse yok sevgili oldugunda herkese değişiyor yalanlar söyleniyor ama fb oldugunda herkes kafasına göre kimse yalan söylemek zorunda kalmıyor ve kafan rahat
Anlatacağım çok şey var ve inadı bırakırsan haklı sonuna kadar olduğumu itiraf edebilirsin
Benim kafam rahat falan değil birine güvenmek aptallık evet yaşamayı sevdiğim şeyler var hayat çok b.. ktan bazen
Yaşamayı sevdiğin şeyleri yaşamak için biriyle sevgili olmak zorunda degilsin her hoşlandığın kişiyle sevgili olmak zorunda degilsin cinsellik yaşadığın kişi sevgilin olmak zorunda değil kendini rahat bırak insanlara sevgili olmadan ilişkiye girmem kuralını koyarsan seninle birlikte olmak için sevgili olurlar ve bu onları yalana iter ortalık yalancı o evladı dolu kadın içinde erkek içinde geçerli
Kimse beni kandıramaz ümüğünü tersten sıkarım adamın çok pis gaza getiriyorsunuz beyfendi 😂😂 valla benim tek bi kuralım bu saatten sonra kimseyle zina işlemek istemiyorum bir kez yaptım b... ok gibi üzdü bundan sonra tek şartım imam nikahı o da işine gelirse kimse için çatır çatır yanamam zinaya girip. İnancın var mı bilmiyorum benim var katılmıyorsan susabilirsin kimsyle tartışma modum açık değil
Sakin ol canım ben kimseyi yargılamam evet inancım var ama illa imam nikahi isteyen fb olursa Onada razıyım daha önce yaptın zevk almadıysan partnerinle alakalı bi durum tecrübeli biriyle yaşarsan alacağın zevki tahmin bile edemezsin ayrıca kimseyle tartışmıyorum kendimi strese sokamam 😃
SK yapmadım ki sadece yakınlaştım minimal düzeyde soyunmadım da
Sen Şu an hayattan nasıl zevk alıyorsun kaç yaşındasın
Seviştiğin kadınların siz olmadan kendilerini de yırtsalar alamayacakları zevki ben zirvede alıyorum sen rahat ol sizin seviştiğiniz kadınlar beceriksizse size ihtiyaç duyuyorsa ben n'apabilirim
Yaşamadığın bişey için bu iddialı konuşma garip ya yaşadın yalan söylüyorsun ya da yaşamadığın için aldığın zevki zirve sanıyorsun 😂
Tek harekete kopça takıyorum neden bahsediysn sen ya aşırı şanslı ve hızlıyım kapişto?
Ya ben ilk kez yaptığım çoğu şeye ilk kez yaptığıma hatim indirmek zorunda kalmakla sınanıyorum hep niye 😂😂
29 🙄
5 10 yaş küçük gösteriyorum bi'de 19 diyen var 😂😂
Biraz rahat Bırak kendini tamam dini inancımız var ama seninki biraz abartı ve hayatı yaşamama engel ölüm var bazı şeyleri yaşa kaç yaşına gelmişsin biraz kadınlığını hisset
Bu güzel bişey foto atmazsan inanmam 😃
Yoo gerçekten Makedon genleri 😂😂
Geçen bi çocuğa attım yüzün nasıl parlıyor hangi bakım kremini uyguluyorsan gel bana da yap dedi 😂😂
İş yerine çağırdı sonra falan ib... ne 😂😂 home office gibiymiş
Merak ettim genel olarak seni
Tatlım biterlerse çağırmaları normal bişey sınıfta bizim ülkede nefes alman yeterli insanların düşüncesi şu esc ye para vermeyim kim olursa yatayım
Altına aldığın karı eskort konumunda olunca sen ne konumunda oluyorsun mesela?
Umrumda değil kimin ne düşündüğü ben hayatımı zevk alarak yaşama taraftarıyım geri beni ilgilendirmez ben kimseyi yargılamam o bunu yaşamış bu bunu yapmış diye herkes istedigini mutlu olduğu hayatı yaşamalı zaten ölücez ve hayat kısa
İlişki yaşadığın kadınla eskortu bir tu ta maz sın eskortun mesleği yanındaki kadının olayı bambaşka
Bir tutmuyorum zaten ama kimseyi yargılamam tabiki ikisinden aldığım zevk bile farklı ama bizim ülkedeki abazalar nefes alan herkese yazıyor
Eskorta gitmeyim hayatıma kız alayım düşüncesine sok.. rlar ağzınızı toplamalasınız
Sen bana neden kızıyorsunki genel düşünceleri söylüyorum bu tepkin neden bana
Kadınları yeterince tanımışa benziyorsunuz ee zekanızın da maşallahı var sebebi için elimi yprmayacağım
Hayır sizin tepkiniz neden bana onu anlamadım benim ne suçum var evde yatıyorum ben ne yaptım siz takıldığınız erkekleri sorgulayın çevrenizi temizleyin herkes evine ofisine çağırır herkes iltifat eder bu sisin gerçekten güzel olduğunuz anlamına gelmez ülkedeki Abaza nüfusu çok fazla inanmayın her söylenene hele bide hiçbir şey yaşamadım diyorsunuz hiç bi erkek bişey yaşamadığın kadınla 3 üncü buluşmayı yapmaz
7. Görüşmeyi bile yaptık çünkü evi vardı sonra aldatıldım 8. İçin yalvardı
Aldatıldım diyorsun zaten normal bişey birlikte olmasaydın yalvarmazdı burada bazı yalanların var dürüst oldugunu sanmıyorum
Ya ne yaşadıysam en ufağı da olsa zevk vermesini biliyorum amma sorguladın sks namına bir şey yoktu diyorum Allah Allah
Sen hiç yüzünün 50 yerinden öpüldün mü yüzün 5 aylık çocuk gibi sıkıldı mı öyle bir şeyim ne anlatıyn 😂😂
Bu saydıkların hiç bi erkeğe yeterli değil sen gerçekten seks olmadan bi erkeği elinde tutabileceginimisanoyorsun 😂
Tutamadım zaten ama görmeden yaşanabilecek bi hatun değilim bela oluyorlar 😂😂
Onun bundan sonraki hayatı benimle bir kez görüşme ihtimalini hayal ederek geçecek misal
Aklına bile gelmezsin
seks yaşamadıysan adını bile hatırlamaz
Gülüşü öpüşü ve kokusu güzel bi kadınla hiç olmamışsın demek li
UzAnamadığo ciğeri mşundar eden o kedi değilsin şu an diğmi 😂😂
ya da egomu düşürmeye çalışıyorsun başksına da yar olmayım diye erkeklerde var o 😂😂
Canım benim seks yok diyorsun seks yoksa gerisinin hiç önemi yok
Ne alaka instadan bakarmısın cioarslan34 sence istediğim ciğere uzanamayacak veya insanları kötüleyecek birimiyim
Canım benim ego canım insanlarda olur sen özgüvenli birisin ama ego varsa bilemem ben sana dürüstçe doğruları söylüyorum sen inadına inanmak istediğine inanıyorsun Buda senin seçimin tabii
Ok
Valla instagramı sildim kimse için indiremem tekrar
Depresyondamısın
Depresyonda olan sizsiniz diye düşünüyorum aklınız fikriniz sks olmuş gibi davranıyorsunuz sırf insanlar can acıtan varlıklar olduğu için. Ben de diyorum ki insanların hiç birine ruhumu değiştirecekleri önemi de değeri de vermiyorum. Dolayısıyla kimse için kapattığım instagramı da açıp bakmak istemiyorum
Ben hayatımı çok güzel yaşıyorum kimse için instagram kapatım kendimi soyutlamıyorum kimseye beni üzme firsatını vermiyorum hayattan zevk alarak yaşıyorum ama sen baya bi kasıyorsun Instagram kapatmalar insanları aşagılamalar felan birwz sorunlu bi tipsin
İnstagramda insanların geneli hayatını yaşamıyor mutluymuş gibi poz kesip sadece rol yapıyorlar yatağa girip işe yaramazın tekiyim diye ağlıyor bir çoğu. İnstagramı gereksiz abartıyorsunuz sanırım siz. Instagram fotoğraf koyulan bir platform ben de tesettüre girdikten sonra fotoğraf çekilmemeye başladığım için hesabı kapattım. Fotoğraf koymuyorsan yazı paylaş fikir paylaş dediğini duyuyor gibiyim 🙄 instagramın böyle bir yer olmadığını ikimiz de biliyoruz. Çoğu insanın kendini sergilediği bir yer instgram nasıl bi mecrada bulunduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz. İnstagramın amacı fotoğraf paylaşmak, instgramda bulunmayan biri de fotoğraf paylaşımı yapmayı sevmeyen biri oluyor. Umarım anlatabilmişimdir
Benim kadar kazık yeseydin sen de baba gibi konuşurdun bilmeden atıp tutmayın rica ediyorum
Çok saçma instagram benim için hatıra defteri heryerden foto silinir kaybolur ama instada kalır ayrıca instadan üzgünsem üzgünüm mutluysam mutluyum çok yanlış düşünüyorsun gerçekten psikolojim bozuk sanırım
Foto paylaşımı yapmadığım bi instagramı kullanmak benim için gereksiz demek ki bu benim fikrim psikolojisi çok düzgün beyfendi iyi geceler
Tesettüre girdim artık fotoğraf paylaşımı yapmıyorum diyorum okuduğunuzu anlamak neden zor oluyor şu an Bilmiyorum ama uzatmayalım
Merak ediyorsanız tesettürlü birinin boy boy fotoğraf paylaşmasını da doğru bulmuyorum yine tahmin edersiniz ki Evet yine benim fikrim
Başkasına hesap vermem dahilinde bir durum yok. Biraz daha devam ederseniz sizi burdan çiğ çiğ yiycem sanırım haha 😂😂
Nurda anı olarak sizin boy boy fotonuz değil gittiğiniz yerler ülkeler kimse size bol bol açık foto paylaşın demiyor herkesin sosyal medya kullanma amacı farklı demekki ama ben insanların kendimi sergilemesine karşıyım o anki atmosfer o manzara gün batıımı dalga sesi gibi şeyler anıdır benim için tabi sizin düşüncenize saygım var oda farklı ni bakış açısı kendinizi sergilemek gibi bi düşünceniz varsa gereksiz bi platform
Sadece gün batımını sergileyesi olan hiçbir Türk kadının orada bulunmayacağını siz de biliyorsunuz fakat egonuz altta kalmanıza izin vermiyor
Sen nasıl insanlarla muhattap oldunda instada açık kadın fotosu aradığımı düşünüyorsun çok garip istediğim zaman sitelerden istediğim videoyu fotoyu izliyorum Instagram bunun için çok gereksiz
Tesettürsüzken arkadaşlarımla gittiğim yerleri beraber çekilip koyuyordum şu an gerek görmüyorum
La havle vela kuvvet yahu sen arıyorsun demiyorum erkek olmakla kadın olmak farklı diyorum kapatalım konuyu
Okay
Hiçbir kadın instada gün batımını böceği çiçeği tek koyup paylaşmaz nerede yaşiyorsunuz siz uzayda mı
Amerika’da
Anlıyorum iyi geceler
Aslinda burcun sekse duskundur ama sende bir problem mi var 🤔
Histerik olmuşsun bebitoooo 😘
Yav ne alaka
Aşkım ilgi manyağısin işte birisi seni sevmeli dokunmali temas etmeli araştır
Sen bide temas bağımlısısındır 😃
Yes 😂😂
Allahım yanındakilere sabır versin teması seven biri olursa iyi de değilse sıkıntı 😃
Rahatsız değiller ki memnunlar 😂😂
Normaldir 😃
Boğa burcu oluşun durumu açıklıyor 😊
Boşlukta kalamıyorum birini arasam konuşsam buluşsam diyorum boşluk bana gelmiyor 😂😂
Boşluğun dolması lazım senin için 😊
Boğa burcu kadınları bu yönleriyle harika...
Bir esin olacak sadece ona ayit olacaksın
Git evlen
Yoo değil
Normal aynı ben ☺️
Çok sakat bir durum