Cinsel Yaşam Libidom yüksek, dikkatimi başka şeylere nasıl verebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Libidiom çok yüksek olduğundan ders çalışamıyorum nasıl düzelir Libidom yüksek, dikkatimi başka şeylere nasıl verebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. belkide vucudun mastürbasyon molası vermek için sana uyarı veriyordur kendine zamanlar ayarla 15 dakka sonra yapıcam felan gibisnden konus aralaırnda felan boşal 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Şimdi operasyon için abazalar yazar merak etme 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Iyy harbiden
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani 21 yaşına kadar çok normal ama eğer yaşın doğruysa bu kadar olması çok iyi değil 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani hormonların çok aktif olduğu bir zaman aktif Seks hayatında yoksa çok normal bu enerjini harcamaya çalış spor yap Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Rlca ederim Yorumla
Admcn Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Bütün doktorlar toplanmış bize gerek kalmadı vkdmekfkdls 0 0 Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Derse odaklan çünkü kimse elinden tutmayacak 0 0 Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% 1 yıl Once lobidonu dusurmek icin biseyler yap sonra derse odaklan 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cevabı çok basit. Ne zaman libidom yükselse rahatlayıp derse devam ediyorsun 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Oral seks yap ya da seks yap 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yapmak istemiyorum Yorumla CrayzMan06 1 yıl Başka türlü olmaz ama Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum Yorumla CrayzMan06 1 yıl Başka türlü odaklanamazsin nereye kadar mastürbasyon Yorumla Soran 1 yıl Yaaa of erkeklerden hoşlanmıyorum Yorumla CrayzMan06 1 yıl O zaman kız kıza yap lezbiyenlik madem erkeklerden hoşlanmıyorsan Yorumla Soran 1 yıl Yapamam sınava hazılarnıyoruö Yorumla CrayzMan06 1 yıl Mastürbasyon mu yapıyorsun hergun bende yapıyorum hergun 5-6 kere hatta yeri geliyor 7 bile oluyor aşırı istekliyim çünkü senin gibi Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Mastürbasyon yapıp tekrar otur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Düzelmşyor Yorumla PİKAÇU10 1 yıl Gerçekten mi Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. birlikte ders çalışmak vardı ;) 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Tahatla ve çalışmaya devam et 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Cozum buldum. Yardimci olabilirim 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İşini hallet kafanı topla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bipolar olabilir sin manik falan 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır iyiyim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl tiremen lazım, tabiiki 52 0 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl soruyu sor, cvp verene abz de. bide yorum yapana ıyy evet diye hak ver. inşallah dönem tekrarına kalırsın Yorumla Soran 1 yıl Ben abaza demedim ayrıca verdiğin cevap abazaca neye haklı çıkmaya çalışıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl "Libidiom çok yüksek olduğundan ders çalışamıyorum nasıl düzelir" soru ne? ahanda cvplardaki gibi düzelir. uyanık. Yorumla Soran 1 yıl Öf kes Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hadi bi 52. sonra derse devam. çözümü bu Yorumla Soran 1 yıl 52 ne abi ne anlatıon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkek ne çeker otz 1. kadınlardada onun adı 52. mastürbasyon. yani. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çoluk çocuğa yasaklanmalı burası Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon yapmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ozaman yapacak bişi yok. aklına getirme. ya da tokatla 🤷♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşın geregi normaldir. Yaşın kaç özel degilse 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 20 Cevap sahibi 1 yıl Normaldir. Önceden seks yaptın mi Soran 1 yıl Hyr Cevap sahibi 1 yıl Bende öyleyim senin gibi yaşım 22. Normal bu durumda olman. Evlenmeden yapmam düşüncesinde misin yoksa yapmak mi istiyorsun. Soran 1 yıl Dostum sınava hazırlanıyorum Cevap sahibi 1 yıl Tamam kendini çok bastirmişsin. İlk düşüncede isen şaşmamani tavsiye ederim
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. yapman gerekeni biliyorsun 0 0 Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl spor yap. az ye 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum zayıfım Yorumla kedisevenadam34 1 yıl kilo vermek için değil. yor kendini Yorumla Soran 1 yıl Haa yok işte ders çalışmam lazım Yorumla kedisevenadam34 1 yıl o zaman soğuk suyla yıka özel bölgeni Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparak 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. çişe git:) 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl Rahatla 0 1 Yorumla Skrt050 1 yıl Birliktelik yaşadnmı hiö? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İyice abart 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadarmi azdin Yorumla Soran 1 yıl Ya kes a Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dedim derse odaklanamiyorum diyorsun git mst yap ne diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazılarını kesmiyor oda oda var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
belkide vucudun mastürbasyon molası vermek için sana uyarı veriyordur kendine zamanlar ayarla 15 dakka sonra yapıcam felan gibisnden konus aralaırnda felan boşal
Şimdi operasyon için abazalar yazar merak etme
Iyy harbiden
Yani 21 yaşına kadar çok normal ama eğer yaşın doğruysa bu kadar olması çok iyi değil
20
Yani hormonların çok aktif olduğu bir zaman aktif Seks hayatında yoksa çok normal bu enerjini harcamaya çalış spor yap
Teşekkürler
Rlca ederim
Bütün doktorlar toplanmış bize gerek kalmadı vkdmekfkdls
Derse odaklan çünkü kimse elinden tutmayacak
Once lobidonu dusurmek icin biseyler yap sonra derse odaklan
Cevabı çok basit. Ne zaman libidom yükselse rahatlayıp derse devam ediyorsun
Öncelik onu düşürsek? Sonra denesen olmaz mı
Oral seks yap ya da seks yap
Yapmak istemiyorum
Başka türlü olmaz ama
İstemiyorum
Başka türlü odaklanamazsin nereye kadar mastürbasyon
Yaaa of erkeklerden hoşlanmıyorum
O zaman kız kıza yap lezbiyenlik madem erkeklerden hoşlanmıyorsan
Yapamam sınava hazılarnıyoruö
Mastürbasyon mu yapıyorsun hergun bende yapıyorum hergun 5-6 kere hatta yeri geliyor 7 bile oluyor aşırı istekliyim çünkü senin gibi
Mastürbasyon yapıp tekrar otur
Düzelmşyor
Gerçekten mi
birlikte ders çalışmak vardı ;)
Tahatla ve çalışmaya devam et
O kada yüksek değildir
Cozum buldum. Yardimci olabilirim
Tatmin et kendini sonra ders
İşini hallet kafanı topla
Bipolar olabilir sin manik falan 😂😂
Hayır iyiyim
tiremen lazım, tabiiki 52
soruyu sor, cvp verene abz de. bide yorum yapana ıyy evet diye hak ver. inşallah dönem tekrarına kalırsın
Ben abaza demedim ayrıca verdiğin cevap abazaca neye haklı çıkmaya çalışıyorsun
"Libidiom çok yüksek olduğundan ders çalışamıyorum nasıl düzelir" soru ne? ahanda cvplardaki gibi düzelir. uyanık.
Öf kes
hadi bi 52. sonra derse devam. çözümü bu
52 ne abi ne anlatıon
erkek ne çeker otz 1. kadınlardada onun adı 52. mastürbasyon. yani.
çoluk çocuğa yasaklanmalı burası
mastürbasyon yapmak istemiyorum
ozaman yapacak bişi yok. aklına getirme. ya da tokatla 🤷♂️
Yaşın geregi normaldir. Yaşın kaç özel degilse
20
Normaldir. Önceden seks yaptın mi
Hyr
Bende öyleyim senin gibi yaşım 22. Normal bu durumda olman. Evlenmeden yapmam düşüncesinde misin yoksa yapmak mi istiyorsun.
Dostum sınava hazırlanıyorum
Tamam kendini çok bastirmişsin. İlk düşüncede isen şaşmamani tavsiye ederim
yapman gerekeni biliyorsun
bende de benzer bir sorun var. zorluyorum kendimi
Acilen rahatlaman lazım 😅😅
maalesef bişey yapamazsınız
spor yap. az ye
Yapıyorum zayıfım
kilo vermek için değil. yor kendini
Haa yok işte ders çalışmam lazım
o zaman soğuk suyla yıka özel bölgeni
Yaparak