Cinsel Yaşam Belli bir yaştan sonrası için normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şu an 30 yaşındayım ve seksting yapmayı çok seviyorum sizce normal mi? Belli bir yaştan sonrası için normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
krenk23rense Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl LAP LAP LAP diye ses çıkmıyorsa normal değil 0 7 Yorumla Soran 1 yıl O lap lap lap sesin hastasıyız Yorumla Soran 1 yıl Belli ki doggy pozisyonu hastasisin 😂 Yorumla krenk23rense 1 yıl Her pozisyon olur Yorumla Soran 1 yıl Yapıyormusun peki Yorumla krenk23rense 1 yıl Çok Yorumla Soran 1 yıl En son ne zaman yaptın Yorumla Soran 1 yıl Sustub Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka 30 gayet genç yaş burada ki ergenleri ciddiye alma onların çoğu bilgisiz cahil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim hoşuma gidiyor yapmak ama çocukmusun diyorlar ne alaka 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Normal değil aktif olmalı bence 3 25 Yorumla Soran 1 yıl Aktiflik var zaten seksting seviyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimle yaptığına bağlı belki vücudunu beğendiğin ulaşamadığın bir kızsa olabilir Yorumla Soran 1 yıl Mevzu ulaşamamak değil bir kadının benim için soyunması hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Heee farklı bakış açısı Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle peki ya sen? Sen severmisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Az buçuk diyebilirim Yorumla Soran 1 yıl Sen o zaman aktifsin bayağı ve mecbur kaldığında yapıyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeni denemeye başladım ama tam zevkine ulaşamadım Yorumla Soran 1 yıl Neden peki ulaşamadın bunun bir sebebi var mı psikolojik olduğunumu düşünüyorsun yoksa karşındaki mi tecrübesizdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem iki üç kişiyle yaptım fiziklerini beğenmedim. Evleneceğim erkekte fizik hayalime uymadı ondan olmadı herhalde bir fikrim yok Yorumla Soran 1 yıl Oo ten uyumu çok önemli zaten ten uyumu olmadımi zevk anlamıyorsun gözün hep dışarda oluyor benim biriyle oldu ten uyumum ayrıldık onunla hâlâ uyuşan olmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm ama sizin aktif işte. Ben öpüşme bile yaşamadım çılgın bakireyim 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha manyak ben seni yapıyorsun sandım ama libido güzel sende onu sezdim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Seksting yaptın sen sadece 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hıhı evet sadece bu sene sekting denedim ergenlikte bile denemedim hahaha Yorumla Soran 1 yıl Benim gibi bilen biriyle denemelisin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Dört köşe olursun ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiçbir fikrim yok dediğim gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emin değilim açıkçası Yorumla Soran 1 yıl Rahat ol bir sıkıntı yaşamazsın maksat birbirimizi tanımış olur seni de mutlu etmiş olurum zaten şu an kontroldeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kontrol? Yorumla Soran 1 yıl Ben mühendisim denetim mühendisi kontrol yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Deneyelim merak ettim seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum o zaman Yorumla Soran 1 yıl Gizlenebilirsin Yorumla
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Nirmal 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim insanlar ergenmisin diyince bir tuhaf oluyorum Yorumla
1929236819282 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl evli misin abim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim Yorumla 1929236819282 1 yıl yani olabilir normal zevkler ve renkler tartışılmaz Yorumla Soran 1 yıl Sen sevmiyorsun sanırım Yorumla 1929236819282 1 yıl konu sensin ki Şu an Yorumla Soran 1 yıl Vermedin cevap Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ewlmsnz.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yoğğ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayırlısı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
LAP LAP LAP diye ses çıkmıyorsa normal değil
O lap lap lap sesin hastasıyız
Belli ki doggy pozisyonu hastasisin 😂
Her pozisyon olur
Yapıyormusun peki
Çok
En son ne zaman yaptın
Sustub
Kanka 30 gayet genç yaş burada ki ergenleri ciddiye alma onların çoğu bilgisiz cahil
Ne bilim hoşuma gidiyor yapmak ama çocukmusun diyorlar ne alaka 😂
Normal değil aktif olmalı bence
Aktiflik var zaten seksting seviyorum
Kimle yaptığına bağlı belki vücudunu beğendiğin ulaşamadığın bir kızsa olabilir
Mevzu ulaşamamak değil bir kadının benim için soyunması hoşuma gidiyor
Heee farklı bakış açısı
Aynen öyle peki ya sen? Sen severmisin
Az buçuk diyebilirim
Sen o zaman aktifsin bayağı ve mecbur kaldığında yapıyorsun 😂
Yeni denemeye başladım ama tam zevkine ulaşamadım
Neden peki ulaşamadın bunun bir sebebi var mı psikolojik olduğunumu düşünüyorsun yoksa karşındaki mi tecrübesizdi
Bilmem iki üç kişiyle yaptım fiziklerini beğenmedim. Evleneceğim erkekte fizik hayalime uymadı ondan olmadı herhalde bir fikrim yok
Oo ten uyumu çok önemli zaten ten uyumu olmadımi zevk anlamıyorsun gözün hep dışarda oluyor benim biriyle oldu ten uyumum ayrıldık onunla hâlâ uyuşan olmadı
Hımm ama sizin aktif işte. Ben öpüşme bile yaşamadım çılgın bakireyim 😂😂😂😂
Hahaha manyak ben seni yapıyorsun sandım ama libido güzel sende onu sezdim 😂
Seksting yaptın sen sadece 😂
Hıhı evet sadece bu sene sekting denedim ergenlikte bile denemedim hahaha
Benim gibi bilen biriyle denemelisin 😂
Dört köşe olursun ☺️
Hiçbir fikrim yok dediğim gibi
Emin değilim açıkçası
Rahat ol bir sıkıntı yaşamazsın maksat birbirimizi tanımış olur seni de mutlu etmiş olurum zaten şu an kontroldeyim
Kontrol?
Ben mühendisim denetim mühendisi kontrol yapıyorum
Deneyelim merak ettim seni
Bekliyorum o zaman
Gizlenebilirsin
Nirmal
Ne bilim insanlar ergenmisin diyince bir tuhaf oluyorum
Evett
Ne evet
evli misin abim
Hayır değilim
yani olabilir normal zevkler ve renkler tartışılmaz