Şimdi gelip aldat falan demeyin. Eşimi çok seviyorum ancak cinsel olarak tatmin edemiyor. Elinden geleni yapıyor, erken de boşalmıyor ancak biraz küçük sanırım ondan. Çok sevsem de insan bazen orgazm olamadan, böyle harika bir cinsellik yaşamadan mı öleceğim diye düşünüyor. Bir de kilolu acaba kilo verse boyunda fark olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılKilo da verse onun boyutu değişmez
O yüzden sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler
Ve insanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra
Yani sizinde aşama oraya gidiyor. Çünkü bu eksiklik ile yaşamak zor06 Yorumla
Soran1 yılHerkesin hayatı bir değil bakışı bir değil
Cevap sahibi1 yılBunu zamanla anlarsın
Bu eksiklik ile yaşamaya devam et bakalım ne kadar süre daha böyle düşüneceksin. İstemsizce de olsa arayacaksın buna şüphen olmasın
Bak yapacaksın demiyorum düşüneceksin en azından. Hem eksiklik hemde merak
Soran1 yılBelki 10 yıllık evliyim evlilik süresi belirtmedim ki?
Cevap sahibi1 yılŞikayet etmeye başladın
Artık tahammül seviyeni etkiliyor
Karsi taraftan da bir çözüm bulamazsan süreç istemsizce de olsa benim dediğime gelecek
Bunu yaşayarak göreceksin.
Bazıları 10 yıl sabreder bazıları 20 yı bu evliliğin süresi ile alakalı değil kisinin sabrı ile alakalı
Soran1 yılAmaan cidden çok biliyorsunuz. Herkes karaktersiz değil anlayın şunu
Cevap sahibi1 yılİşte sekste tatmin olmayınca böyle gergin olursun
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşini seviyorsan ve ona karşı hislerin var, erken de boşalmıyorsa burada sorun eşinde değil senin biraz kendini tanımamandan kaynaklı olabilir. Kaslarını kullanmayı ve cinselliğe eşlik etmeyi, zevk alacağın şekilde karşındakini yönlendirmeni tavsiye ederim...
24 Yorumla
Soran1 yılHaklısın olabilir
- 1 yıl
Daha önce hiç orgazm olmadıysan muhtemelen kendini tanımıyorsun. Tabularını aşıp mastürbasyon ile orgazma ulaştığında zaten seks esnasında ne yapman gerektiğini, nasıl orgazma ulaşacağını öğrenirsin. Hiç bilmeyen kadını koca aletle bir orgazma ulaştırmak imkansızdır. Seks erkeğin kadına yaptığı şey ile kadının tatmin olması değildir. Kadın da kendini bilmesi gerekmektedir...
Soran1 yılBunu nasıl öğreneceğim peki?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKonuşarak cözebilirsin bunu eşine karşı dile getir daha sonra oturun düşünün acaba sorun ne ve nasıl çözülebilir genelde mesela erkeklerin cinsel başarısızlıkların sebebi doğru düzgün yememesidir içmemesidir sağlıklı şeyler yiyip içmesidir stres yapmasıdır spor yapmamasıdır adam kendine bakarsa cinsel performansının güzel olmaması mümkün değil.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTekdüze cinsellik yaşıyorsunuzdur. Biraz eliyle müdahale etmeli ya da oyuncaklardan faydanalanabilirsiniz
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
101Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kilo verirse faydası olur. Kilo vermek penis boyunu uzatmaz. Ama yağ dokusu azalınca daha fazla ortaya çıkar. Ben "kendi kendini tatmin et." fikrine katılmıyorum. Arada yapabilirsin. Ancak mastürbasyona alışman seni cinsel ilişkiden uzaklaştırır. Eşinin penisi 10 cm kadarsa, bu sana yeterli olur. Eşinle beraber çözmeye çalışın. Öncelikle kilo vermesi gerekir. Bir spor salonuna gitsin. Yağ dokusunun azalıp, kas kütlesinin arttırılması, hem rahat penetrasyon, hem de cinsel güç artmasına yardımcı olur. Bana kalırsa, beraber bir uzmana görünmeniz daha mantıklı. O size neler yapılabileceğini söyler. Orgazm olmak istiyorsan, farklı deneyimler ve fanteziler de etkili olur. Eşinle beraber farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Sizi etkileyen, tahrik eden ne varsa, yüz yüze konuşun.
10 Yorumla
1 yılKendin kendini tatmin etsene. Aldat falan diğenlerde saçmalik. Şu 2 parmağinin sana neler yapabileceğini anlasan yeter zaten 😅
144 Yorumla
Soran1 yılDeneyeceğim galiba ya olmuyor böyle😐
- 1 yıl
Olur olur. Noktayi yakala bitti.
Soran1 yılHerkese yazacak mısın sen
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu anda yapabileceğin en etkili iki çözüm. Birincisi mutlaka kendinizle ilgili fiziksel bir değişiklik yapmanız lazım zaten soru içinde bunun cevabını vermişsiniz. Kesinlikle kilo vermek boy ve büyüklük konusunda çok etkili. Kilo verip spor yapıp kas kütlesini artırınca hem büyüklük olarak hem fiziksel olarak sana daha çekici gelecek yüzde yüz bu. İkincisi kendini keşfetmen lazım. Kafandaki algıyı değiştir. Küçük olduğu için orgazm olamıyorum düşüncesi kafanda yer etmiş. Bunu silmen lazım. Bu süreçte bol bol mastürbasyon yap. Ama bunu eşinden umudunu kestiğin için değil. Şuna odaklan, parmağınla aldığın zevk sırasında ben bunu eşimin penisiyle de alırım diyip kendini buna motive et. Ama önce dediğim gibi fiziksel değişiklik sonra da kafa yapısı değişikliği. Sonra diyeceksin heyt be çıkar vur masaya şu heybete bak :) her şeyin çözümü var.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fantezi deneyin. Evlenmeden önce görmedin mi eşinin aletini. Her zaman söylüyorum. Kadınlar evlenmeden önce mutlaka eşinin aletini görmeli diye. Sonra karşılarına bamya çıkıyor. Evlendiklerine pişman oluyorlar soruyu soran arkadaşımız gibi.
26 Yorumla
Soran1 yılGördüm de birlikte olmadım, eşimi cidden çok seviyorum boyu önemli değil dedim. Ki benim için hiç sevişmesek de olur ama oluyorsa da zevk almak istiyor insan
Soran1 yılHiçbir şey yapmam.
Soran1 yılGayet netim bu konuda. Olay aldatmaya gidecek olursa boşanırım
1 yılİletişim şart, istediklerini başlamadan mümkünse o anda söyleyebilirsn. İlişki sırasında sende kendin için birşeyler yapabilirsin. Kendini keşfemenin sınırı yok. Tabi eşinde buna ayak uydurmalı. Önsevişmeyi uzun tutun, onunda faydası olur. İstemediğiniz şeyleri yapmak dışında sınır yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKilo verince boyunda fark oluyormuş çok duydum bunu.. kocan konuyu biliyor mu bunun için bir çabası var mı eğer varsa doktora gidin düzelir bu.. penisi büyüten bir aparat vardı sanırım araştırın. Kocanda bi zahmet birşeyler yapsın böyle nereye kadar. Benim yaptığım kadınlar ne kadar mutlu oluyor seninde hakkın bunu yaşamak hiç öyle şiddetli bi orgazm yaşamadın yani..
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBide ön sevişme yaşıyo musunuz yeteri kadar bu orgazma ulaşmada önemli ve yaparken şeyini okşayarak memelerini poponu mınciklayarak emerek yapıyo mu? İkinizde pek tecrübeli değil misiniz bana mı öyle geliyor?
Gizli Üye(30-35)1 yıl18cm biri olarak söylüyorum: Beslenme, Spor ve Penis egzersizleri çok önemli gerçekten potansiyelini ortaya çıkarabilmek için.
Senin Kegel ve Pevlic Egzersizleri yapman o bölgede kan dolaşımını arttırır ve da fazla hassaslaşmasına sebeb olur daha fazla zev alırsın.
Normal olan Bir kere değil çok defa ilişkide orgazmin olman. Bir Erkeğin de en büyük hazzı güçlü olup hakimiyet kurup kadınını defalarca boşaltmasıdır.
10 Yorumla
1 yılBu yönden bende düşünüyorum. Olabilir herkesin ki farklı ama sırf bunun için de aldatma ya da ayrılık olmaz.
12 Yorumla
Soran1 yılZaten aldatma imkansız, bunun için de boşanmam
- 1 yıl
Bence bir doktora görünsün eşin çaresi vardır
Gizli Üye(45 üstü)1 yılFantezi konuşmayı düşünün. Hatta yaşamayı. Daha fazla zevk alırsın
133 Yorumla
1 yılkilo verse organı büyümez ancak daha rahat pozisyon alırsınız. küçük olması da değildir sorun bence. çok klasik bir hal almış olabilir ilişki. biraz renklendirmeyi deneyin.
30 YorumlaSakın aldatma
Eşin oral ve ön sevişmeye yoğunlaşsın daha tatmin edici olur12 Yorumla
Soran1 yılİhanet mümkün değil olursa olur olmazsa olmaz yani
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kilo varsa zevk alman imkansız senin boy kilo nedir
12 Yorumla
Soran1 yılBen zayıfım
- 1 yıl
Anladım... kocanda ki kilo çok etkiler
Adam seni rahatlatmak istiyormu asıl mesele bu. Yani srnin defalarca kendinden geçetrk orgazm olmanı ister mi çünkü bir kadını orgazm olırken izlemek harika bir duygu. Ve bunun için içine girmesi şart değil
11 Yorumla
1 yılbu kiloyla alakası yok. bu saatten sonra ya başkasını bulursun ya da boşanırsın
14 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok diyen tek sen varsın
- 1 yıl
cinsel oraganın boyu sabit bu kilo alsna da versen de aynı boysa değişmez. nasıl ki insanın boyu sabitse kilo alınca kısalıyor mu?
Soran1 yılAyak küçülüyor, kilo verince bir tık boyda uzama olan vakalar var..
- 1 yıl
boydan değil endendir ve kalınlıktan inceliyordur. hem seni sorun ayak değildi :D
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı sorunu yaşıyorum gerçekten lanet bir durum yanlışa düşmek asla olmaz seviyorum ama tatmin de olmuyorum ne yapacağım bilmiyorum
213 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle benim için de şhanet veya ayrılık bir seçenek değil ama çözüm varsa da neden olmasın
Cevap sahibi1 yılÇözüm ne olarak düşünüyorsun peki? Benimle paylaşır mısın
Cevap sahibi1 yılÇünkü bende çıkmazdayım
Soran1 yılYorumlarda güzel öneriler var bence bir okumalısın. Eşimin kilodan kaynaklı sanırım bir de ben çok tanımıyorum kendi bedenimi galiba o yorumlar mantıklı geldi
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim doğru olabilir aslında gizliden çıksam istek atabilir misiniz yanlış anlamaz iseniz
Cevap sahibi1 yılİnşallah erkek sanmadın
Cevap sahibi1 yılYuh erkek sanıldım
Soran1 yılKimliğimi açığa çıkarmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılSorun değil burası anonim bi yer ben sana güvendim içim ısındı yani takipleşmek istedim içimde dert olarak kalıyor senden rica ediyorum bende kimliğimi açığa çıkarmak istemem ama lütfen seninle konuşmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılLütfen
Cevap sahibi1 yılNaptın merak ettim
Soran1 yılÖyle düşünmüyordum ancak devamlı yazıyor oluşun erkek olduğunu düşündürdü.
Cevap sahibi1 yılSana ses de atarım fotoğraf da? Ama sen istemiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılöncelikle kilo vermesi çok önemli baya etkiliyor penis büyüyor artı olarak sırf o şekilde düşünmeyin oyuncak alın birbirinizle oynayın bunda aldatma yok bişi yok yine iki kişisiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılfanteziler kurun bolca. Tatmin beden kadar kafada da bitiyor. Değil penis orta parmak bile yeterli yeter ki güzel ve uyarıcı cümleler kursun
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılÇözdün mü yani tatmin edici cevaplar aldın mı
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. kilo onu etkilemez ancak biraz ilişkide farklılıklara gitmeniz lazım. Bunlar pozisyonlar olabilir, yapılan yer olabilir rutinin dışında bir şeyler deneyin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tarmin edilecek yani asıl istenen şeye bubu karşıya belli etmeden yönelmeli ve denenmeli bizdede var bende özellkle karşılıklı denemelerle çözdük👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKilo varsa organ bölgesinds yağlar organı küçük gösterir, kilo verdiğinde daha büyük hissedersin bence öner kilo işini
10 Yorumla
1 yılgöbek ve göbek altındaki yağlardan özellikle penis bölgesi yağlı ise spor ile eriterek 1-2 santim uzama sağlayabilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla ne kadar klüçük ki ben de hep bu sebepten evlenmeyi düşünmüyorum...
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKilolu değilim ben ama küçük.. Bu erken değil bence
Cevap sahibi1 yılEtken*
Soran1 yılBilmiyorum tam ne kadar
Cevap sahibi1 yılNormal tahmini söylesen, parmak kadar felan mı
Soran1 yılYok ondan uzun 10-12 falandır herhalde
Cevap sahibi1 yılBu küçük değil ki ama, Tr ortalaması 12
Cevap sahibi1 yılKalın değil dimi ozman
Soran1 yılDeğil
Cevap sahibi1 yılAynı ben, yaşı kaç peki Bi çaresi var mı konuşmuyor musunuz
Gizli Üye(36-45)1 yılİlla ki fantezilerin fetişlerin vs vardır. Konuşup bunlar üzerinde younlaşabilirsiniz. Kilosu aşırı değilse çok da bir şey farketmez penis boyu açısından.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOyuncak al kendine birde eşin spora gitsin dinç olur
51 Yorumla- 1 yıl
Hiç kullandın mı
Gizli Üye(18-24)1 yıltrendyol ve benzeri sitelerde eldiven gibi benzeri bir sey var daha doyurucu bi hal aliyo tavsiye ederim
32 Yorumla- 1 yıl
Boy problemi herhalde
Cevap sahibi1 yıl@süleymaaannn ben problemsiz buluyorum merak etme
sorun sadece boyutsa ameliyat deneyin. heyecan tutku arzu fantezi iyise tek sorunu çözersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılKilo verirse boyundan fark olur Ama sana tavsiyem vibratör kullanmalısın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBeraber fanteziler kurun oyunlar oynayın ve oyuncak edinin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öncelikle destek almalısınız. Ama aranızda çözümler bulabilirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm kendin yapacaksın ve bitmeye yakın ilişki yaşayacaksın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKilo verse iyi olur ama boy aynı olur , cinsel oyuncak alın tatmin etmesi açısından bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılDeğişik şeyler deneyin. Birnirinizle konuşun eğer sonuç alamazsaniz profesyonel destek alin
10 Yorumla Kilo versin spor yapsın karşına al konuş önemli bir konu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi cinsellikte asıl amaç zevk almak ve boşalmaktır.
Sen eşinle cinsellik yaşamak için cinsellik yasamaycan.. sevdiğini tahrik edecen patlamaya hazır hale getirecen o zaman seni zevkin doruklarına çıkarır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKilo etken ve seninki psikolojik arkadaşımda vardı aynı düşünce. Küçük olduğunu söylüyordu ama öyle bir dünya yok şu an mutlu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTamamen senin beynine bağlı bir şey
Gizli Üye(30-35)1 yılKilodan kaynaklı olabilir yanlış pozisyondan olabilir ve işini bilmiyor olaiblir. mastürbasyon yap bmce kendini rahatlatmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKilo verince büyümez... Küçük bile olsa seni tatmin edebilir sadece tecrübesi Yok... Nerelere dokunacagini bilmiyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Öncelikle sevgi bi yere ladar belli bi süre sonra aldatmak zorunda kalırsın. Guvenilir birini bulmadan yapma
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey mümkün değil herkesi kendiniz gibi sanmayın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki kilo verince farkeder, tam tatmin olamıyorsan mastürbasyon ya da belki sexting yapabilirsin. Aldatma olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılSeksting nasıl ihanet değil ya saçmalamayın
Soran1 yılEşin yapsa bunu ihanet olarak görmeyeceksin yani doğru mu?
1 yılÇok haklısın gerçekten. Zor bir durum fakat böyle cinsellikten mutlu edilmeyen kadını mutlu etmek. beni de mutlu ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılİşim olmaz açıkcası.. öyleleri varsa bilemem
- 1 yıl
Zoraki olacak bir şey değil. Karşımdaki bunu arzulamıyorsa benim arzulamam mümkün değil
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıltakviye kullandır onuda istemiyosa bi ürolojiye götür ondan önce ruhen tatmin etsin ön sevişme doyurma önemli evlişlikte
02 Yorumla
Soran1 yılErken boşalmıyor ki ürolojiye ne için gideceğiz
- 1 yıl
hı ben erken boşalıyo sandım:)))) ozaman fantezi kurun rutibden çıkın sıradanları yapmayın birde kilo verdir
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsun ve aldatmak istemiyorsun, güzel. Bu sıkıntını onunla konuş, ayrılmak istemiyorsan yatağa ikinci bir erkeği dahil etmeniz güzel olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılSaçmalama ne biçim fanteziler bunlar ya
- 1 yıl
Boşan o zaman ne diyim?
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama hiç boşalmadım diyorsun, yazık sana...
Gizli Üye(30-35)1 yılKilo verince farkı olur ekstra fanteziler deneyebilirsiniz ya da oyunk alabilirsin kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilo olunca boyut kısa kalabiliyor yağ ve içeri kaçmasınfan dolayı oral yolları denesin tatmin için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılMutlu musun peki hayatından hayatını etkiliyor mu
05 Yorumla
Soran1 yılHayır etkilemiyor
- 1 yıl
O zaman çokta umursamıyorsun ama o heyecanı o zevki de merak ediyorsun doğru mu istekte yana sıkıntısı yok ama sen boşalamıyorsun
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılBenim için ihanet veya boşanma sebebi değil ama daha bu durumun olması mümkünse neden olmasın
- 1 yıl
Evet olmasın haklısın ama oluyor :( seni anlıyorum çok iyi inşallah düzeltirsin hiç olmazsa bunun için çabalıyorsun bak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani boyunun çok da fazla bir önemi yok aslında onu nasıl kullanacağını bilmesi lazım bir de kilosu varsa bu da biraz engel teşkil ediyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her 15 kiloda bir 2.5 cm fark ediyor penis boyu
112 Yorumla
Soran1 yılİnşallah😅
- 1 yıl
@Yahyaayaa ciddi misin? Kilolu bi erkeğin penisi küçük mü oluyor
Kilo verirse büyür mü - 1 yıl
Kilolularin penisi küçük diye bir sey yok aslında, kasık kısmındaki yağlanmadan dolayı penis gömülüyor. 15 cm penisi olan bir adamın 30 kilo fazlası varsa ortalama 4 5 cm küçük görünüyor penis, normalde 18 cm ama 30 kilo fazlasi var. 14 15 cm görünür o öyle düşün 😅 çevresindeki yaglanmadan dolayı. Kilo verdikçe oradaki yaglanmada azaldığı için penisin gerçek boyu meydana çıkıyor. 50 kilo vermiş biri olarak net ve doğru cevapları veriyorum agahaha @Esmeriimbiciim
- 1 yıl
Tesekürler bu bilgi için peki o kadar kiloyu nasil verdin? Kaç ayda verdin
- 1 yıl
Ne yaptin peki söylermisin?
- 1 yıl
vay be 6 ay icinde 50 kilo kaybetmek cok zor olmali ama başarmisiniz tebrikler
- 1 yıl
Tesekürler anladim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılPenisin vajinaya daha fazla penetre olacağı pozisyonlara odaklanın
Bu uyarımı da arttıracaktır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKilo verse tabi cok ciddi bir fark olur. Hicmi yapamiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Farkli fanteziler mesela oral olabilir ya da kendi kendini tatmin edecksn bi kaç oyuncakla olabilir
00 Yorumlafantezi kur yaşamalısın da. vibratör denedin mi?
00 Yorumla
1 yılBiraz özel konu ama, boyunu tam olarak belirtirsen anlamaya çalışalım sorunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilo verince boy farki olmuyor hurafe , katlanacaksin mecbur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Sürekli mi böyleydi sonradan mı oldu zevk alamama organz olamama
06 Yorumla
Soran1 yılEvlilik öncesi bir şey yaşamadık bilmiyorum
Soran1 yılHep aynı
Soran1 yılTeşekkür ederim onun da etkisi var
Gizli Üye(25-29)1 yılKilo verse uzunluk katar ama çok değil acaba kaç cm birde oyuncak var erkek kendi şeyine, takıyıor istediğin boyut ta var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zamana kadar yapmadığın hata
Oysa bir çok şey yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilo verse daha iyi kalkar ve seni iyi çevirir bu defa yavaş diye bağırırsın bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapay penis almayı düşünebilirsin, ama saklaman önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜçlü sevişmeye geçebilirsiniz düşündünüz mü hiç konuşmadınız mı
00 Yorumla
1 yılAllah'tan benım boyunda sorun yok gayet büyük sırf bu yüzden şükür ediyorum evlenme olayı için boyut 15 veya üstüyse dert etmeyın derım spora baslasın ona güzel bir dılle söyleyin hanfendı☺
01 Yorumla- 1 yıl
Birkaç cm de olsa fark edecektir
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri