Yalnızım arkadaşlar ve hemen belirteyim lezbiyenim. Düzenli ilişkiden kastım sevgili ilişkisi ve devamında da düzenli cinsel birlikteliği kapsayan. Nası bi deneyim sizce, sizi seven bi kadının olması onunla birlikte bişeyler yaşamak, mesela var olan mutluluk düzeyinizi en az kaç kat arttırır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düzenli bir ilişki partnerimle son derece uyum sağladığın sürece her daim seni mutlu dinç ve zihinde tutar
Lezbiyen misin?
Ayrıca, bir huzur hali olur. Düzen her zaman güzeldir
evet lezbiyenim?
hm düzen iyidir yanii, keşke olsa yok işte
Olur yakında. Daha cesur artık kadınlar. Sen sadece arayışa devam et
Her insanın duygusu ve duygu miktarı farklıdır. Çikolata bile duygumuza müdahale edebiliyorken net cevaplar vernek hata olur. Belki de mutlu olwnayan birisindir
bilemiyorum ama mesela hoşlandığım birisi var, onu görünce terliyorum, aşırı heyecanlanıyorum falan. ama tabi hetero kendisi orası sorun
Hetero neden bı sorun karşı cins ile sorun mu yasadin geçmişte travma gibi. Heyecan var terleme var bu arzudur arzu duygusudur. Yani onu istiyorsun
yo karşı cinsle ilgili hiçbi sorun yaşamadım, ben hep böyleydim 10 yaşındada böyleydim aradan yıllar geçti hala da böyleyim
yani evet istiyorum ama imkansız, güzel lezbiyen de yok adamakıllı çevremde kahretsin
Neden imkansız ve nerede yaşıyorsun
İstanbul anadolu yakası, bütün lezbiyenler varoş burada
hepsi erkek gibi, ben kadın gibi kadın seviyorum
gerçi bi sene sonra falan karşı yakaya gidicem orada belki bi şansım olur ama şu an aşırı yalnızım, aşık olduğum kadınla konuşuyoruz ara sıra falan aşırı aşk acısı çekiyorum, gözümün dibinde ama sanki kilometrelerce ötemde gibi
İstanbul'a geleceğim kısa süre zarfında ortamlardan uzak kalmıştım biriyle tanıştirim istersen denk gelirse
Aşık oldugun kadın seni sevmiyor sanırım
olur, denk gelirse 😉
Sorunu beğendim
bi dakka kimsin ama şimdi bi. dünya beğenen var
B ile başlayan
Lezbiyenlik saçma geliyor bana ya mesela oral mi yapılıyor sadece
ne sadece oralı, bir sürü şey yapıyoruz 😅
bu arada seçim tercih meselesi değil, tercih olsa kimse zor bişeyi seçmez. doğuştan ne yazıkki
Bilemem bana psikolojik geliyor saygı duyarım da. Mutlu ol ama kimseye güvenme yönelimi öyle olan biriyle yakınlaş iyice tani önce güzellik
psikolojik değil, benim hetero olma çabalarım oldu defalarca. en fazla bikaç hafta dayanabildim. doğuştan geliyor, siz ne kadar değiştirmek isteseniz de değiştiremiyorsunuz.
evet öyle yaparım, sağol
İyii günler hemcinsimmmm 🥰🤩
sanadaaa 😊
Ne istediğine ne beklediğine bağlı knk aslında her şey
hm mesela hayallerimdeki kadar mutluluk verir mi, artık yalnızlıktan sadece hayal kurarak mutlu hissetmeye çalışıyorum bu açıdan
Daha fazlası bile olabilir ama kendinden çok emin olmalısın karşındaki kişidende ve gerçekten lezbiyen misin bu da oldukça önemli çünkü bazen merak duygusu yüzünden öyle olduğunu düşünenler olabiliyor ya da hormonsal anlık değişebiliyor
gerçekten lezbiyenim kendimi bildim bileli
10 yaşından beri falan
Duygu durumunu anlayacak biri olmalı mutlaka o da sana karşı hissetmeli zaten sonrasında kendini teslim eder gidersin önemli olan seni tüm benliğinle kabul etmesi öyle biri varsa mutluğu yaşarsın sonuna kadar
evet kesinlikle, beni anlamayan, uyuşmayan çok saçma insanlarla birlikteliğim oldu, bu varoş lezbiyenlerden. insanın gerçekten düzgün birine ihitiyacı var
Doğru zamanı bekle knk karşıdakindende emin olmalısın. Kendinden ödün verme asla
Tek ihtiyacım şu an
Bilmiyorum
e bilmiyosan 🤔 benim soru kadınlardan hoşlananlara yönelik
Saçma
Ben isterdim
ne isterdin 😅
Yazdigini
hangi cinsle 😅
Kız
ilk defa lezbiyen görüyorum bu sitede 🙈
Bende
yaa fem misin butch mı