Fake bir hesap önce yazdı, tatlısın matlisin hesabı bugün açmış ama önce normal konuştu kim olduğunu anlamaya çalışmak için az konuştum sonra anal videosu gönderdi amacın ne şikayet edicem dedim anana şikayet et ananla gideriz mahkeme ye dedi sonra hoşuna gitti dimi biliyorum dedi seni arzuluyorum falan dedi engel attım ama ne bu ya korktum. Bu arada anal hiç yapmadım, yapmam da çünkü müslümanım günah bu. Hesabı kapattı sonra sildi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niyetine olabilir ki tamamen amacı seni yatağa atıp kullanabildiği kadar kullanmak
İyi de beni tanımayan biri bunu nasıl düşünür? Fake diyorum
O kişi seni tanıyan biri.
Allah Allah neden herkes bunu yazıyor, önceki sorum da da herkes bunu dedi neden böyle düşünüyorsunuz?
Çünkü random bu kadar ileri gitmez kimse. Video falan atmayla uğraşmaz hiç görmediği bilmediği bir kıza. Büyük ihtimal senin de istekli biri olduğunu düşünüyor
Şüphe ettiğim biri de var kalçamlarimi dikizleyen sürekli bir kere elle temas edip taciz eden. Belki de denedi beni ama ben hakaret edince kızınca anladı durumu
Evet özellikle de o düşündüğün kişi olma ihtimali yüksek. Ondaki de enayi cesareti yani ama artık korkmuştur
Neden korkmustur ki? Hesabı sildi zaten
Şikâyet ederim demişsin eğer şikayet edersen yasal olarak sıkıntı yaşar.
Evet suç bu araştırdım cinsel tacize giriyor. Benden onay bekledi ben ay çok hoşuma gitti falan desem belki de açık ederdi kendini ama hakaretler ettim.
Evet. Biraz ileri gidip kimliğini öğrensen de olurdu. Ama şu noktada da şikayet edip etmemek sana bağlı. Sert cevap vermişsin tekrar cesaret edeceğini sanmıyorum
Yok edemedi bir daha zaten serefffszi falan dedim. hesabı sildi zaten şikayetle falan uğraşmam artık daha da yazmadı gerek yok. Ama dediğin gibi keşke suyuna gitseydim itiraf ederdi belki
Evet kendini belli ederdi. Tekrar yaparsa zaten herşeyi hak ediyordur. Vazgeçme sonuna kadar git derim.
Kesinlikle haklisin, bu sefer çok fena olucak
Uzaktan izlemeyle yetinsin 😅
Hahah bence de bu eziklik o kişiye yakışır 😂🙏
Elle taciz etti kısmına takıldım. Alenen mi yaptı
Evet iş yerinde, patronum du arkamdan geçerken bilerek yani yanlışlıkla yapmış gibi değil bilerek benden yüz bulmuştu az uzun hikaye ya baya
Sen o olayda bir şey demedin galiba. O yüzden cesaret buldu
Evet, zaten iş yerinde benimle yakınlaşma istedi ben istemedim peşimden geldi onu ektim öylece bıraktm ondan sonra uzak durdu işten ayrıldım işte bu anal videosu gönderen fake cikti. Hoşuna gitti biliyorum diyor bir de
Seni bayağı kafaya takmış istemiş belli ki. Instagram dan anal videosu nasıl atti ınstagram da var mı ki öyle video
Sana mesaj atsam burada çok uzadı açıklamak zor
Olur
Her önüne gelen sana neden yazabiliyor? Ayarı falan yok mu Instagram nın?
Hesabım açık
Demek ki rızan var. İstiyoo
canım mısın profili açık her olana anal videosu atabilcegini mi sandın
Seni tanıyan biri muhtemelen.
Bana da öyle geldi korkudan sildi hesabı bir de
Evet özgüvensiz eziğin teki belli. Sende onu engelle direk. Açacağı hesapları da engelle ortaya çıkar zamanla :)
Seni taniyan biri muhtemelen
Hesabı da sildi sonra ama korktum ya p*rno göndermiş resmen
Asiri sapik biri annenide gormus birisi bence
Neden öyle dedin annemi görmüş şüphe ettiğim biri var ama uzun hikâye
Ben dinlerim anlatirsan sorun degilde alakasiz bir sekilde anneni katmis fantezileri olan sapik zihniyetli biri bence
Yazıcam sana
Tamamdir
Muhtemelen çevreden biri dikkat et.
Ciddi misin
Yani okuduğum cümlelerden öyle bir sinyal aldım hani nasıl anlatayım sanki gündelik hayatta gördüğün, denk geldiğin beraber çalıştığın sana karşı libidosu taşan biriymiş gibi mesajları cümleleri.
Gerçek hesapta takipleştiğin fotoğraflarına bakıp kafada kuran ama yürümeye g*tü yemeyip fake hesaptan seni yoklayan bir falso görse reelde adım atacak birine benzettim yani korkutmak istemem ama piyasa o. c. dolu.
Aslında şüphe ettiğim biri var uzun hikâye. Hatta sürekli kalçalarımi dikizleyen biri vardı iş yerimde patron. Hatta taciz de etti yani kalçama elini sürterek şüphem ondan aslında
Vay kansız vay, bütün odaklar ona döndü champ. İşyerinde yeni misin?
İşten ayrıldım 1 yıl oldu nerdeyse ama amacı ne kesin o da diyemiyorum ama ondna şüphe ettim
Bence engeli bas gerçek hesabına baktın başka ses geldi o müptezel eski patronun demektir.
Benim engel atmama gerek yok adam hesabı sildi zaten
Ha pardon ben yalnış anlamışım o normalde gerçek hesabından da takip etmiyordu seni yani.
Hayır canım öyle gerçek hesaplardan takipleşemeyiz riskli
Anladım seni.
çok iyi yapmışsın.
Önden yaptın mı