Önemli olan alınan zevk. Beceriksizlikle dolu uzun bir sekse tahammül etmektense, kısa ve zevkli bir seksi tercih ederim.
Zaten kadında da erkekte de uyarılma birkaç dakikadan uzun değildir, uzatmaya çalışmaksa ne doğaldır ne de sağlıklı.90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes makinaymış maşallah yorumları bi okudum da. Birisi 40 dk demiş 40 dk ama o ilki için devam etmeli bilmem ne. Erkekler zaten uçuyor dmfkvkckdkekrkflr
Abartmayın arkadaşlar burada süre uzun yazınca kimse gel beni de yap demiyor.
Ön sevişme dahil 30 dk falan tek boşalma tabi bu devam etmek istersen 2 3 gibi gücün yetiyorsa süre artabilir10 Yorumla
1 yılKS de mesai saati gibi 8 saat sürmeli herkes abarttığı için gerçekte maksimum 1 saat yeterli ön sevişme dahil fazlası bünyeye zarar ilerde bıkkınlık yaratırır 👍😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saat mi şakamı bu daha saati bulan seks görülmedi 😂ama 1 saat olsa iyi olur 😂
53 Yorumla- 1 yıl
Eşin biliyor mu böyle düşündüğünü 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yıl45 dk yeter bir boşalma ön sevişme dahil kıvılcım çıkartmayacağız sonuçta
53 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 ateşi icad ettik falan
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl1 saat sürmelidir.
00 Yorumla Ortalama süre için rakam vermek doğru değil bence, en ideal süre kadının erkekten daha önce orgazm olduğu süredir ^^
111 Yorumla
1 yılBenim ön sevişmem zaten en az 1 saat sürer..
Sabahlarım..
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılReelde ön sevişmesi orgazmı bilmem nesi 10dk taş çatlasın fantezi falan varsa 20 dk sürüyor.
91 Yorumla- 1 yıl
çok kısa değilmi ya
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılsaat mi yok kaç hafta sürmeli deseydin bari. bi doymadınız. türkiyede 10dk sürüyorsa öpüp başına koy. besin maddeleri zehirli. hayat sitresili.. kalite yerlerde.. ne Seksi
20 Yorumla
1 yılVaktinden ziyade partnerlerin birbirinden istediğini alması önemli bence. Önsevişme ve sonuca kadar 30 dk da diyebiliriz 90 da. Sonuca varıldığında kim ne hissetti, dilediği gibi oldumu ona bakarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tür soruları soranlar da cevaplayanlar da genelde hiç seks yapmamış insanlar 😂
62 Yorumla- 1 yıl
Senin yaşından fazla tecrübem olduğuna emin olabilirsin :D
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Kadına bağlı kadın 4 saatte orgazm oluyorsa 4 saat 2 dkda orgazm oluyorsa 2 dk önemli olan kadın bana sorarsan işin zevkini çıkarıcan 1 2 3 üst üste haftasonu felansa sabahlayabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her iki atraf da tükenene kadar devam etmeli. Erken tükenen karşı taraf için dişini sıkacak. Buna göre değişir seks süresi. Kişiden kişiye başka çünkü tatmin olma süresi...
00 Yorumla
1 yılÖnsevişme ve güzel geçirilen bir birliktelik ile iki tarafın da rahatlaması yaşanırsa süre önemli değildir. Ama ben seks sonrası sarılıp uyumaya bayılıyorum. Bu önemli işte
00 YorumlaYa ne bileyim yani ben Şunu bilirim şunu söylerim Siz kadınlar olarak bu işi çok abartıyorsunuz Yok ben doymam Ben şöyleyim ben böyleyim ya Nedir kardeşim ya Bir saatte her şey biter
00 Yorumla
1 yılBir Kadın Üst üste Orgazmlar yaşayabiliyorsa Saatlerce Yapılabilir
Burada Erkek Çok Önemli yoksa O Kadın Üst üste Orgazmlar Yaşayamaz
00 Yorumla
1 yılTürkiyede ortalama 2 saat sürüyor. 1 saat 55 dakika ikna etmek için yalvarmak 5 dakika boşalma süresi :)
10 Yorumla
1 yılHer seferinde 1 saat dersek ve bunu 3 kez tekrar edersek 3 saat demek bir gece için doyuma ulaştıracak bir rakam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılIki taraf evli ise bir saat ya da 1.45 dakika,
Bir taraf evli Diğer taraf bekarsa 2 saat,
Iki taraf bekarsa 45 dakika,00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme ve birleşme dahil toplam da 45 dakika 1 saat yeterli bir süre. Önsevişme minimum 30 dakika olmalı.
00 Yorumla
1 yıl20 yeter de işte vakit varsa neden 1 saat olmasın. Bir saatten uzun diyenler abazalıktan diyor öyle uzun sürünce erkeğin testisleri kötü oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılSeksi uzun tutmaya çalışmaktan vaz geçin seks kısa sürse bile çıplaklığı uzun sürelere çıkarın mesela eşinle çıplak olarak bir gün geçirin
00 Yorumla Ön sevişmesi, erkek boşalacak tekrar hazır hale gelecek o süre zarfında kadını da boş biraktiysa falan derken 2,5 - 3 saat yeterli olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Saati olmaz ama başlangıci , on sevişmesi ile ortalama iki saat olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sorunun start noktası tam olarak nerede başlıyor?
00 YorumlaTerden sırılsıklam olup nefes nefese kalıp bayılana kadar
00 Yorumla
1 yıl30 dakika oda sevdiğinle olmalin kendisi rahat 0lcekki sende rahat ol
00 YorumlaEn fazla 20 dk ayarında dozunda olması herzaman iyidir
00 Yorumla
1 yılÖn sevisme , oral seks , birleşme hepsi toplam 2 saat en az olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geceden başlayıp sabaha kadar sürmeli dinlenerek tabi molalar vererek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 3 4 saatimi ayırıyorum. Gayet tatminkar ve yeterli bi zaman dilimi
00 Yorumla
1 yılZamansız sevişmeli insan. Pil bitene kadar 😀. 💖
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu kilden kişiye değişir uzun bir sevişme ve çok fazla orgasm sayısına göre max 2 minimum 45 dakika
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişme dahilse ucu açık, rekorum 5 saat. Hariç ise partnerim gelene kadar devam.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. saat olur mu hiç 40 gün 40 gece sürmesi lazım 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadına bağlı bu süre o ne kadar isterse o kadar olur.
00 Yorumla
1 yılEline kronometre alıp süre mi tutuyorlar anlamıyorum ki.
İdeali iki tarafın da doyuma ulaştığı süre kadar.
Bazen 10 dk bazen 1 saate yakın sürer duruma göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaat mi? Ortalama olarak en uzun boşalma süresi olan ülke Hollanda oda 5 dk sürüyor😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılperformansla alakalı. uyum önemli. saatlerce sürebilr.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir gün boyunca birlikte olacak çiftler için saatin ne önemi var
00 YorumlaKeban barajı bile 1saat 10 dakika da boşalıyor ne saati aq ön sevisme dahil 30 40 dakika oluyor benim ki
00 YorumlaKadın orgazm olana kadar durmam ben hatta orgazma ulaştıktan sonra da durmam bazen bilerek bırakamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSkor olarak Karşı taraf en az 2, 3, 4 olmalı ben 1’e razıyım. Kapanış aynı anda olmalı, sürenin önemi yok
00 YorumlaSaatle seksi sınırlı kılanlar neyin kafasını yaşıyor acaba
00 YorumlaNe saati ak 20 dakkada kalkariz 1 saat bekler ikinci round’a geceriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEn az yarım saat sürmeli
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yıl40 dk iyi tadında kalsin
30 Yorumla
1 yılİlkde 25 30 dk isterdim sonra tempo dusebilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Saaat mi? En fazla yarım saat oda zorlarsan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılArabada 5 evde 15 toplam 20 saat olsun 🤣
10 Yorumla
1 yıl15 dakika iyidir.
11 Yorumla- 1 yıl
Tabi bu tek seans
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDinlenerek 2 -3 saat olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. 4 saat sürüyor benim en kısası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarım saat ideal sevisme hariç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yıl30 dk bir sabaha kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYer zaman mekan çok önemli
00 Yorumla
1 yılBence saatler sürmeli
00 Yorumla
1 yılÖn sevisme ile 40-45 dakika
00 YorumlaNet ön sevismeyle 40-45 dakika arasi
00 Yorumla
1 yılBana göre 1 saat sürmeli ön sevişme hariç ama
00 YorumlaEn baba 1 saati gören öpsün de başına koysun
00 YorumlaEn az ortalama 4 saat
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi