Bir ara bir grup kadın gördüm youtubeda, new york evsiz erkeklere handjob yapıyorlardı. El melekleri demişlerdi sanırım grup ismine. Birsürü erkeğe hiç yaşamadıklarını yaşattılar, valla büyülenmiştim. Bir de engelli insanlar için öyle bir dernek vardı, bir grup insan onlarla ilişkiye giriyordu gönüllü olarak. Günümüzde tabu olan bu oluşumlar artmalı. Belki yüz yıl sonraki engelllier evsizler düşkünler erişebilecek bazı şeylere. Şu ankiler şanssız ama gerçekten
Tabiki birsürü sorun var. Fakat her türlü yardım yapmaya çalışılırken cinsellik asla düşünülmüyor umursanmıyor. Lüks olarak görülüyor. Sanki öyle bir ihtiyaçları yok gibi davranılıyor. Dolayısıyla öyle bir umutları olmadan yaşıyorlar ama hep içlerini kemiriyor tabiki. Dile getirseler millet hem şaşırır hem ayıplar o kim oluyor ki böyle bir ihtiyacı var diye tepki alırlar. Empati kurmak gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bende cüce kadınları çok merak ediyorum ya şu hayatta bi cüce kadın yaşlı kadın ve japon yapmadan ölmek istemiyorum
Yaşlı kadın pek güzel olur gibi gelmiyo ama eski sevgilimdede japon sevdası vardı gözlerim çekik diye gözlerimi çok seviyodu BDKENCMNEKC
Sadece merak ediyorum yaşlıları ama japonlar çok güzel değiller mi eğer sende esmer isen japona benziyorsan baya güzelsindir eminim
Parmağın seni daha çok tatmin eder daha sonra hayal kırıklığına uğrama 😂😂
p*rno da küçük değildi ya 😅
Cüceler alet bamya olur ancak weni gıdıklar gidiklanmak hoşuna gidiyorsa olur
Gidiyo
Ooo kucağa al gıdıklat oda güzel deneyim olur
İzlediğin şeyin etkisinde kalmışsın küçükte olsa sana zevk verir. Bulursan yaşa🫦
Merak ettim video yüzünden evet
Fantezi dünyası insan merak ediyor.
Bulursan gerçekleştir bence. Yoksa sürekli zihnini meşgul eder
Bende çiftlere 3. Olmayı çok seviyorum🫦
İlerde belki
Nasıl yani evlenince beni arayamı almak istiyorsun😂
Hayır tabi ki
İlerde cüce biriyle denemeyi düşünüyorum
Ben evlenene kadar sen 40 olursun
Ben 40 olunca sende 30 olacaksın. Ayrıca yaşımdan 4 5 yaş daha genç gösteriyorum.
O derece kendime iyi bakıyorum tabi genetik faktörü de var
26 27 olcam sen 40 olduğunda
Canım benim bakımlı yakışıklı 40 lar. 25 lik bir çok gence taş çıkarır.
Örnek kıvanç tatlıtuğ. Murat Boz
Ben kendimden büyüklerden tiksiniyorum yaşıtlarım sempatik geliyo tercih meselesi
Ok o yaşlara geldiğinde senden küçükleri de senden tiksinecektir. Kardeşim
Zaten kıvanç tatlıtuğ ve murat boz da seni bekliyordu
Gördüklerin seni şaşkına çevirebilir sonra dikkat et. dsfgh
Niye AJFAJXKW
Boyuna göre büyük olabilir sfdgfh
İyi olur, çok büyük iyilik yaparsın ona bu zevki yaşatıp. Bence kesin yap, iyilik meleği olur yıllarca unutulmazsın
Kendimi iyilik meleği gibi hissettim şu an 🥰 BJSNQVWL
Bir ara bir grup kadın gördüm youtubeda, new york evsiz erkeklere handjob yapıyorlardı. El melekleri demişlerdi sanırım grup ismine. Birsürü erkeğe hiç yaşamadıklarını yaşattılar, valla büyülenmiştim. Bir de engelli insanlar için öyle bir dernek vardı, bir grup insan onlarla ilişkiye giriyordu gönüllü olarak. Günümüzde tabu olan bu oluşumlar artmalı. Belki yüz yıl sonraki engelllier evsizler düşkünler erişebilecek bazı şeylere. Şu ankiler şanssız ama gerçekten
Cinsellikten daha büyük sorunları var maalesef ama günümüzde ki insanlar duyarsız
Tabiki birsürü sorun var. Fakat her türlü yardım yapmaya çalışılırken cinsellik asla düşünülmüyor umursanmıyor. Lüks olarak görülüyor. Sanki öyle bir ihtiyaçları yok gibi davranılıyor. Dolayısıyla öyle bir umutları olmadan yaşıyorlar ama hep içlerini kemiriyor tabiki. Dile getirseler millet hem şaşırır hem ayıplar o kim oluyor ki böyle bir ihtiyacı var diye tepki alırlar. Empati kurmak gerek
oyuncak ayısına sürtünen kızlara sormak lazım ne derler. D
Pamuk prenses ve 7 cücelerin p*rno izledin mi?
Hayır BFJKWNXK
Mutlaka izle o zaman 😉👍
Tam senlik.
İzledim
Nasildi?
Güzel
Pamuk prenses oldun mu sen de 😀
Olmadım
İzlerken kendini onun yerine koydun mu
Kısa derken kaç
Kısa demedim cüce dedim BAKDKJWNXJW
Kaç cüce oluyor peki