Sistem yazıları kafasına göre değiştiriyor. Banada ters dedin iyi duş alınır sabunlanirsa belki olabilir ama onun yerine emmek klitorisi yalamayı tercih ederim diyorum
Sadece şunu diyeyim. Bunu bir erkeğe yap ve bir erkeğin sana yapmasını iste. Aldığı ve aldığın zevki görünce anlayacaksın neden yapıldığını. Gel o zaman konuşalım
Yani aslında anüs zevk alınan bir yerdir Tabii orayı parmakla uyarmak daha doğru ama bunu yapmaktan zevk alan kadınlar erkekler var Ben özellikle bunu yapmak için bana yalvaran kadın biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Rimming aslında hijyen sağlandıktan sonra yapmakta yapılmasıda iğrenç olmaz ki ve masum görünen aksine anüsten daha çok risk taşıyan eylemler var
Babada ters ama iyi düşün alınırsa olur belki
Ne alınırsa
Sistem yazıları kafasına göre değiştiriyor. Banada ters dedin iyi duş alınır sabunlanirsa belki olabilir ama onun yerine emmek klitorisi yalamayı tercih ederim diyorum
Karşıdaki kişinin temizliğine güveniyorsam neden olmasın? Hayatında alamayacağın zevki alırsın sen boş versene :')
Kadın leş değilse erkek için ıyylık durum değil.
Leşten kasıt altınada sıcıp gelmez hıcbırı zten
Evet temiz oluyor o halde, erkek için önemsiz
Aslında haklısın deneyene kadar bende böyle düşünüyordum ama bazı kızlar sahiden söylüyorum o kadar temizki. Yalanır yani
Bence temızlıge göre degıl anüs yalayan bı erkek her kadınınkını yalar ya seçmez
Birçoğu seçmiyor doğru. ama ben kendimi tanıyorum çok seçiciyim
Bunu yapan birçok bayanda var ama bilesin zevkler ve renkler biliyorsun tartisilmiyor
Bazen sevişmelerimizi tamamen bu şekilde başlayıp bitirebiliyoruz... Onun tadını alan heriki cins içinde geçerli...
Yalattım bende cok hos
Senmı teklıf ettın yap dıye omu yaladı
O yaladıı ben demedım
Kız arkadaşım yalıyordu tam deliğimi dilliyordu. Gayet hoş. Seviyordu da
Ne mıde var
Temiz olduktan sonra sıkıntı yok ki. Gerçi benim totom kıllı :D
Hıcbr kız yalamaz
yalıyordu yeminle :D
Herkes prenses değil. Zevk almayı da, zevk vermeyi de bilen kızlar çok. Senin gibi onu yapmam bunu yapmam diyenler çoğunlukla aldatılıyor
Öf susbıya ılışkı uzmanı sankı bna mk
Gerçekleri sokunca acıtır bebeğim çok oynama da yara yapmsın :D
sen sıçmıyorsun dimi. Ben yalamıyorum ki yalatıyorum. gel sana da yalaatayım ahahah
Sen yalanın ortaya çıktıgı için atarlandın sanırım ya 😅
Yalan mı? ahahah. Gösteresene bana alanımı nerede ortaya çıkardın :D
Ben gülüp eğlenerek yazıyorum. Hakaret etmeye çlışan atarlanan sensin :D
Yalan. Olmasa bu kadar kudurmazdın
Hakaret eden kuduran sensin ki :D ahahah sizin gibiler koyun gibi yatar ancak ama bir erkeği tatmin etmekten çok uzaksınız.
ahahahah nasıl da kudurmuş ya. Sizin hayal bile edemediğiniz şeyleri yaşayanlar var diye kuduruyorsunuz ya. Ağla :D
Sadece şunu diyeyim. Bunu bir erkeğe yap ve bir erkeğin sana yapmasını iste. Aldığı ve aldığın zevki görünce anlayacaksın neden yapıldığını. Gel o zaman konuşalım
Bunu yapan kadınlar da var niye Sadece erkekler
Ya evet burada bıkaç bende gördum öyle sorular ama ben ınanmıyorum ya bi kız bunu asla yapamaz bnce
Yani ben yapanları gördüm herkesin ayrı zevkleri var Sen peki nereden duydun bir kız arkadaşım mı yapıyor bunu
Hayır ıste burdan sorularda gördum
Yani aslında anüs zevk alınan bir yerdir Tabii orayı parmakla uyarmak daha doğru ama bunu yapmaktan zevk alan kadınlar erkekler var Ben özellikle bunu yapmak için bana yalvaran kadın biliyorum
Değil kıza temizletiyorum önceden anüsle vajinayı aynı anda yalıyorum aşağıdan yukarıya çok zevkli
O anki azgınlıkla yapıyoruz
Bncede bak tek mantıklı acıklaması bu
Ama temiz ise bence zevkli olabilir sanki?
bokiyense demek
Neyy
Bokiyen bokiyen
Çok harika bir şey o bayılıyorum ona ben...
Mükemmel bir şey önemli olan temiz tüysüz olması
Değil niye iğrenç olsun
Değil temizse yapılır
Kadın temiz ve bakımlıysa yalanır
İğrenç dediğin gibi
Onun kafasına sokayım iğrenç yaratıklar
Temiz olması şart
Değil hatta cok hoş
Hemde ne igrenc
sana hic denenmedimi
Yapan o demek sevdigi için yapiyorudr
Bari sen deme şunu