Universitede ayni siniftan bi cocukla 1 hafta icinde 2 3 kere evine gidip vakit gecirdim sev. istim falan Şu an butun iletisimi kestim sevgili oliycagimiz belliydi bende kesip attim bana biz birbirimizden hoslaniyoruz ama sevmiyoruz demisti acaba hic aklina geliyo muyudur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖzlemez çünkü arada sevgi yok sadece hoşlantı yani beğeni ve cinsel çekim var sende zaten olmayacağını anlayıp Kendini geri çekmişsin daha en başındayken bu yoldan vazgeç emin ol üzülen sen olacaksın
04 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum sadece belkide bidaha ister mi beni acaba dedim
- 1 yıl
Seni isterse cinsel olarak ister sen sadece cinsellik için onunla olmak ister misin
Soran1 yılIstemem tabi
- 1 yıl
Bu kendine büyük bir haksızlık olurdu kendini bile isteye ve aşık olmadığın bir adama kullandırmak ilerki zamanlarda. Kendine karşı öfke düşmana sebep olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
1 yılMuhtemelen FB ilişki geçirdiniz hoşlantida yoktur sadece sevişme isteğini bununla yaşadin keşke sevdiğin biriyle yapsaydin
041 Yorumla
Soran1 yılHoslandim ilk adimi ben attim cabaladim ama o ciddiye almadi beni ben fazla ustune gittim sevistigim icin pisman degilim tek pisman oldugum sey ona fazla yapisak davranmam
- 1 yıl
İlk adımı sen atarsan kalırsın işte böyle muhtemelen sana yine yazar ama sevişmek istediği zaman
Soran1 yılYazamaz ayni siniftayiz gururundan ölur o yije yazmaz
- 1 yıl
Saçma bir ilişki yaşanmış ne diyim hakkında hayırlısı olsun bak benimde seninkine benzer bir ilişkim olmuştu ünideyken saçma sapan hallerdi yani bir insanı kandırmak çok kötü bir şeydir seni kandırmayacak insanlara yanaş ben hala o insana yapmış olduğum yanlışın vicdan azabını çekiyorum defalarca özür diledim ondan sonrasında tabi arkadaş olduk sadece ondan sonra herkese net bir şekilde yaklaştım dikkat et.
Soran1 yılKandirdi mi beni yani
Soran1 yılKafasinda sadece yatmak vardi o kisi de ben miydim
- 1 yıl
Belki seksi bir kızsın belki kafasında uyan bir kızsın bir kere ilk adımı sen atarak basit bir görüntü verdin zaten sonrasında baymışsındır bir erkek bu kadar değerli görülmeye layık değil canısı s. et üni kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama çevrendeki gözü açık kızlardan biraz olayları kapmaya çalış bir erkege asla adımı atma Türkiye'deki erkekler ilk adımı kadın atınca kendilerini bir bok sanıyorlar
- 1 yıl
Ben ütü yapıcam 1 saat yazamayabilirim
Soran1 yılHaklisin kendini bi bok sandi
- 1 yıl
Geldimm
- 1 yıl
Eee yani durum bu yani
Soran1 yılArtik donmez mi
Soran1 yılAyni siniftayiz sonucta surekki gorcek beni
- 1 yıl
Ezik misin yahu sen
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Hala dönmesini mi bekliyorsun dünyada bir erkek o mu var belkide seni paspas etmiştir arkadaşlarına onu şöyle yaptım böyle yaptım havalanmış erkekte bunu yapar
Soran1 yılNe der ki sadecd sevistik
- 1 yıl
Sen hiç erkekelri tanımadın sanırım safsın bayağı karaktersiz biriyse seni anlatır herkese onu şöyle yaptım böyle yaptım diye
Soran1 yılSafım gercekten galiba
- 1 yıl
Hemde bayağı kaç yaşındasın sen feriha
Soran1 yıl19
Soran1 yılSende erkeksin nasil boyle diyosun ki
- 1 yıl
Ah be gülüm muhtemelen ünivesite 1sin
- 1 yıl
Çünkü erkekler basit varlıklar ve iğrenç yaratıklar kadına değer vermeyi bile bilmezler gerçi siz kadınlar size değer veren insanlarıda pek sevmez böyle nerde serkeş varsa onlara yanaşırsiniz
Soran1 yılKaraktersiz birine benzemiyodu anlatmaz bence siniftaki erkeklere
Soran1 yılBence beni umursamaz bile bittim artik onun icin hatirlamaz bile
Soran1 yılO kadar si. kine takmadi beni
- 1 yıl
Her bir erkek kendini göstermek için bir kızla yaşadığı pisliği anlatır bebeğim ben şu kıza bunu yaptım ettim bir insanın tipine bakarak anlayamazsın yani onu
- 1 yıl
Yanlış anlama beni özür dileyerek söylüyorum ama sözlerinden bile kendi ezikligini gösteriyorsun
- 1 yıl
Dost acı söyler
Soran1 yılDogru oyleyim cok denedim bu eziklikten kurtulmak icin psikolok psikiyatri antidepresanlar terapiler sosyallesmek uni gitmek hic biri yaramadi bana
- 1 yıl
Sevgi eksikliği yaşamış gibisin sen
- 1 yıl
Sanki birinden sevgi görmemiş gibi
Soran1 yılEvet eksik tek cocugum aslinda ama
- 1 yıl
İşte bu sevgi eksikliğini psikolog psikiyatri antidepresan terapi ile çözemezsin sosyalleşmek ve üniversiteye gitmek ilede çözemezsin bir erkeğe mecburmuş gibide çözemezsin sen o erkekle sevişmek istediğini belkide sevgi bulursun ümidiyle yapmış olabilirsin içten içe belki kendinede söyleyemiyorsun bu durumu ama bunların çözümü bu değil
- 1 yıl
Bunun çözümü nedir biliyormusun kendine saygı ve kendine değer vermekle başlar kimsenin sevgisine ihtiyacın yok nasıl bir hayat yaşıyorsun bilmiyorum ama güç dediğin şey insanın içindedir herkesin acı eşiği farklı
- 1 yıl
Senin ilk yapacağın şey kendine saygın olsun o erkeğin sana yazmasını bekleme başka erkek mi yok demem gerekirdi kendine sevgin ve saygın olsaydı
- 1 yıl
Kendine değer vereceksen sana yardımcı olurum ve senin için de uğraşırım seninle tabi sende istiyorsan
Soran1 yılCok hakli konusuyosun seninke kobusmak isterim
- 1 yıl
Olur konuşalım ama hiçbir şekilde o erkek bana yazar mı demeyeceksin tamam mı ciddiyim kendine saygısı olmayan insana tahammülüm yok 😂
Soran1 yılTamam
1 yılBilmiyorum sevişme esnasında mutlu edebildi isen neden unutsunki
00 YorumlaSenin gibisini kaç kere elden geçirmiştir
13 Yorumla
Soran1 yılBu kadar emin nasil olabilirsin bekkide onunda ilkti
Soran1 yılIlk senemiz ikimizinde ama oncesinde olduysa bilemem kara harpten geldi o gecis yapti
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gelmez olur mu aklindasindir her an
04 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
Soran1 yılDaha onceden seks yapmissa benimle sadece sevismesi aklina gelmez bence
Geliyordur olsa da ziksek diyordur.
02 Yorumla
Soran1 yılBenim canım fazla acidigi icin o zaman bile sadece sevismitik yani oyle demez
1 yılSiz fbuddy olmuşsunuz, başka bı cacık olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılGaliba
- 1 yıl
Bence senin gidişat iyi değil. Başkalarıyla da yapan veya yapabilecek bir ruhun, doyumsuzluğun var gibi
Soran1 yılYapabilirim evet
- 1 yıl
Eğer benim partnerim olsaydın 6 veya yedikez yapardım seni
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Azınca geliyorsundur
02 Yorumla
Soran1 yılHim olabilif
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle geliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tadını begendiyse düşünüp azıyordur
00 Yorumla
1 yılTadın damağında kalmıştır
02 Yorumla
Soran1 yılSadece sevistik zaten
- 1 yıl
Olabilir hangi sehirdesin
Özlese bulurdu seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence geliyordur net
04 Yorumla
Soran1 yılBilemiycem artik
Cevap sahibi1 yılsenin aklina geliyor bak o çocuk peki neden olmadı
Soran1 yılBen fazla ilgi gosterdim ee o da kendini geri cekti sonra is sadece sevismeye gidince boku cikti
Cevap sahibi1 yılhımm peki müsait misin çok merak ettim nasıl tanıştınız olaylar nasıl oldu gzldn cksm olur mu
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaçtı
06 Yorumla
Soran1 yılBen 19 o 21
Cevap sahibi1 yılAradan ne kadar süre geçti
Soran1 yılYaklasik 20 gun falan ama iki haftadir tatilde evdeyim gorusmedik yani
Cevap sahibi1 yılAnladım çocuk çok ilişkiye girmişse seni unutmuştur ama nadir girmişse aklina geliyorsundur vücudunu beğeniyor muydu
Soran1 yılIdeal guzel oldugumu soyluyodu
Cevap sahibi1 yılBoyun kilon kaç özel değilse
Gizli Üye(18-24)1 yılSen daha cok ozluyon dhsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde okuyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri