Cinsel Yaşam Erkekler o darlığı hisseder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Soru sadece Erkekler o darlığı hisseder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benimki büyük ve kalın olduğu için illaki hissediyorum.. Hele bide sicak olunca fazlasıyla zevk veriyor.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok garip Yorumla HardFB92 1 yıl Niye garip olsun ki. Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Darsa evet değilse obruğun içine taş atırsın ya aynen öyle oluyor 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi acaba doğumdan sonra nasıl olur fark edilir mi Yorumla teomann35 1 yıl İlk evlendiğin zamanki gibi olmaz tabi. Ama doğumdan sonra aşırı bi genişleme olmaz zaten Yorumla Soran 1 yıl Ona dikkat etmeliyim 😂😂gerçi evli değilim ama yine ee Yorumla teomann35 1 yıl Cok sık ilişkiye girmekle genişliyor. Dikkat etmekte fayda var. Herşeyin bir kullanım ömrü var sonuçta 😊 Yorumla Soran 1 yıl Ayda bir yeter o zaman erkekte de olmuyor mu sıkıntılar Yorumla teomann35 1 yıl Ayda bir mi? Şaka mı? Libidon cok düşük galiba. Haftada 3-4 şart. Erkekte olmaz Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herhalde yani zevk oradan geliyor zaten ve vajinanın ıslak olmasından 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok ilginç ama
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Darsa evet. Kova gibi olanlar da var. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten çok geniş olanları da anlaşılıyor yani Yorumla 34Constantine 1 yıl Herhalde yani Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabiki de darlığı hissediyoruz 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Muhakkak kavramayı hissederiz 0 0 Yorumla
Kubilaygü76 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dar mi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Sıfır Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Ama dar olduğu anlamına gelmez Yorumla Soran 1 yıl Dar bnce Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Neden o kaniya vardin Yorumla Soran 1 yıl Vücut bana ait ya Yorumla Kubilaygü76 1 yıl İçi de bana Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Şaka neyse pargagin girmedigi için mi öyle düşündün Yorumla Soran 1 yıl Beyfendi orada sadece normal bir soru soruyorum bende kadınım haliyle bu tarz şeyleri düşünüyorum kendimce kalkıp da bişeyi sokmuyorum ayıp yani Yorumla Kubilaygü76 1 yıl tamam ozman herkesle aynı dar degil Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hissediyoruz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne tuhaf Yorumla Yahel34 1 yıl Neden tuhaf olsunki? Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hissedilir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet hissediliyor 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evetttt 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yesss ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet tabi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ya çok şaşırdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iceriye sokunca o yer sariyor mu sarmiyor mu anlasiliyor ama bazi kizlar kaslarini iyi kullaniyor Yorumla Soran 1 yıl aaaa çok garip Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende hissedersin ki Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum gerçekten merak ettim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fikir alisverisi yapabiliriz istersen bilmedigin konular hakkinda anlatabilirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek nasıl? Tecrübeliler anlar Yorumla Soran 1 yıl Tecrübeli degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En güzeli o zaten :) Yorumla
askadamieros1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl sorma şunları ya of 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neee Yorumla askadamieros1 1 yıl hayal ettiğim içine girdiğimi, önce kafasını sonra tamamını soktuğumu ben gidip geldikçe ıslandığını... offf yapma Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Benimki büyük ve kalın olduğu için illaki hissediyorum.. Hele bide sicak olunca fazlasıyla zevk veriyor..
Çok garip
Niye garip olsun ki.
Darsa evet değilse obruğun içine taş atırsın ya aynen öyle oluyor
Gerçekten mi acaba doğumdan sonra nasıl olur fark edilir mi
İlk evlendiğin zamanki gibi olmaz tabi. Ama doğumdan sonra aşırı bi genişleme olmaz zaten
Ona dikkat etmeliyim 😂😂gerçi evli değilim ama yine ee
Cok sık ilişkiye girmekle genişliyor. Dikkat etmekte fayda var. Herşeyin bir kullanım ömrü var sonuçta 😊
Ayda bir yeter o zaman erkekte de olmuyor mu sıkıntılar
Ayda bir mi? Şaka mı? Libidon cok düşük galiba. Haftada 3-4 şart. Erkekte olmaz
Yazdım
Herhalde yani zevk oradan geliyor zaten ve vajinanın ıslak olmasından
Çok ilginç ama
Darsa evet. Kova gibi olanlar da var.
Gerçekten çok geniş olanları da anlaşılıyor yani
Herhalde yani
fark etmez darlık falan
Tabiki de darlığı hissediyoruz
Muhakkak kavramayı hissederiz
Hisseder, bu da soru mu peh.
Ccokmu merak ediyorsun
Dar mi
Sıfır
Ama dar olduğu anlamına gelmez
Dar bnce
Neden o kaniya vardin
Vücut bana ait ya
İçi de bana
Şaka neyse pargagin girmedigi için mi öyle düşündün
Beyfendi orada sadece normal bir soru soruyorum bende kadınım haliyle bu tarz şeyleri düşünüyorum kendimce kalkıp da bişeyi sokmuyorum ayıp yani
tamam ozman herkesle aynı dar degil
Hissediyoruz
Ne tuhaf
Neden tuhaf olsunki?
hissedilir
Evet hissediliyor
Hissedilir tabi
evet
Evetttt
Evet hissediyorum
Yesss ;)
Agzın küçük mü?
Evet tabi
Nasıl ya çok şaşırdım
Iceriye sokunca o yer sariyor mu sarmiyor mu anlasiliyor ama bazi kizlar kaslarini iyi kullaniyor
aaaa çok garip
Sende hissedersin ki
Bilmiyorum gerçekten merak ettim sadece
Fikir alisverisi yapabiliriz istersen bilmedigin konular hakkinda anlatabilirim
Evet
Nasıl ya
Ne demek nasıl? Tecrübeliler anlar
Tecrübeli degilim
En güzeli o zaten :)
Evet
Durumuna bagli
sorma şunları ya of
Neee
hayal ettiğim içine girdiğimi, önce kafasını sonra tamamını soktuğumu ben gidip geldikçe ıslandığını... offf yapma
evet