gecmis iliskilerinde ne yasadiysa yasadi gecmiste kaldi neden eski sevgilileriyle birlikte olmus olmalarina bu kadar takiliyorum anlamiyorum kendi oerformanslari kiyaslanacak diye mi yoksa dindarliktan mi (bekaret isteyen cigu erkegin dindar olduguna da dusunmuyorum ama) neden bu kadar onem veriliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDindar olmaktan ziyade ataerkil kafalı olup evlenecekleri kadının bedenine daha onunla tanışmadan bile sahip olduklarını, o bedenin kendilerine rezerve halde el değmemiş olarak evliliği beklemesi gerektiğini düşündükleri için bekaret konusunda hassaslar. Üstelik anal, oral yapmış ama önden yapmamış kadını, ilk gece kan geldi diye bakire zannedecek kadar da cahiller... Erkeklerin, kadınların cinsel ilişki geçmişini sorgulama haklarının olduğunu düşünmüyorum. Öylesine denk gelirseniz, "geçmişte yaptım veya yapmadım, sana ne? Yaptıysam ve bu nedenle benimle evliliğe dönük bir ilişki yaşamak istemiyorsan senin sorunun, s.. ktir git" diyebilirsiniz. "Aşık olduğum adam geçmişte seks yaptım diye benimle evlenemezmiş" diye karalar bağlamayın, size değil, bekaret kavramına bağlıdır o arkadaş.
04 Yorumla- 1 yıl
"Daha önce başkası dokunmamış olsun" demek, henüz tanışmadığı X bir kadının bedeni üzerinde sahiplik iddia etmek anlamına geliyor.
Soran1 yılben de ayni sekilde dusunuyorum
- 1 yıl
Özel hayatın üzerinden seni yargılayan insanlarla iletişimini ya kes, ya asgari düzeyde tut.
Soran1 yılboyle dusunen biriyle birak sevgililigi arkadas bile olmam ben ya iletisimi kesmek cok daha mantikli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle bir şey var kız sabırsız aceleci ise ilerde ilişkisinde erkek ona vakit ayıramasa aldatma korkusu var
Ve şu gerçek var ilkler unutulmaz...
😂😂Ama asıl gerçek ne biliyor musun Biz erkekler o kadar çabalıyoruz iş güç kariyer karşı cinse vakit ayıramıyoruz ve tam topladık düzen var evlilik ve arayış başlıyor bu zamana kadar kızlarla iletişim yok kendi kafasında birini arıyor onun gibi
Ya biz kısaca uyandık diyelim eskiden kızlar melek masum sanırdık en masum en tatlı görünen kız bile ilişki yaşamış flört etmiş sevgili yapmış oluyor biz erkeklerin bu evrelere ilerleme olayı kadınlara göre daha zor 1 kadın 100 erkek 100 erkeğe de tek tek teklif etse 100 mutlaka 90 kesimi illa kabul eder nadir 10 kesim
100 kadın 1 Erkek diyelim Erkek 100 kadına teklif etse 100 kadından anca 35 belki kabul edebilir010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani belki soruyu başke yere çektim ama olay bu
Soran1 yılne alaka Şu an soruyla bu
Cevap sahibi1 yıl28 dk olmuş soru neydi unuttum 😂
Soran1 yılbasligi olusuna okuma yazman yok mu
Cevap sahibi1 yılYok öğretsene
Cevap sahibi1 yılDar her zaman daha tatlı gelir sebebi bu
Cevap sahibi1 yılBirde zar patlatmak şampanya patlatmak gibi keyif verir
Soran1 yıligrenc ve sacma dusuncelerde yine erkekler ya
Cevap sahibi1 yılDuymak istediğini verdim yoksa kendi kendine suçlamaya devam ediceksin
Cevap sahibi1 yılDuymak istediğini duydun birazda başkasına havla 😇 ben gittim senle zaman kaybedemem by
1 yılbekar olmuyan kadınları dramı bu beni ilğilendirmez onun bunun altına yatmadan önce düşüncek gidip escrd ile evleniyim aynı oda böyle sen ücretsiz o paralı
medeniyet bu olamaz sıfır kilometre evlenirim yoksa yok çok da tın takılırım bende
010 Yorumla
Soran1 yılsifir km ne araba mi aliyon aq siz jadinlari obje olarak goruyosunuz çok kötüsün
- 1 yıl
bekar ise ciddi ilişki diğilse takılırım ötesi yok
- 1 yıl
ben bekar kızla yatıp kalkmıyorum ciddi düşündüğüm den çok denk geldim ben bilmem sorum orada gereksiz drama yapma eşya obje gibi gören kızlara gelsin kedini utanmam sorarım bekarmısın diye test bile sokarım :D
Soran1 yılpuahahahha tamamdir kanzi sen hicbi kizla konusmamaya devam
- 1 yıl
tam tersi garip bir aura var çekiyorum kızları üstüme bala koşan arılar gibiler :D
Soran1 yılayyynen
- 1 yıl
bu gittiğim hoca para alan biri diğil zaten hayır için yapan 67 yaşların da biriydi adama bile saldırdım ben gelmeden adam adım ile seslendi bizim kileri tanımıyor bile adımı biliyor beyaz cübbeli beyaz saçlı beyaz tenli biriydi
Soran1 yılne anlatiyon ya
- 1 yıl
nasıl anlamadım
- 1 yıl
yanış yere yazmışım çarpıma konulu bir olaya yazıyordum buraya geçmiş bu site bug var :)
Gizli Üye(36-45)1 yılBekarete önem versek cinsel obje miyiz mal mıyız diyen kızların geçmişte kendilerini cinsel obje olarak görüp kullanan atan erkekler varken ne diye yanan biz olalım? Kime obje olduysaniz ona eş olun.
09 Yorumla
Soran1 yılmal misin esya miyiz biz aq
Cevap sahibi1 yılBen de onu diyorum işte. Benden öncekiler mal ve eşya olarak görüyorsa alıp da kadınım demek istemem. Konu bekâret değil konu birileri tarafından kullanılmak. Evlilik öncesi cinsellik yaşayıp bekâret alan erkeklerin %95i mal ve obje olarak görüyor kullanıyor sonra diktiri çekiyor.
Cevap sahibi1 yılMesela evlenip boşanmış biriyle evlenirim sorun yok. Kullanilmamis obje olmamış. Evlenmiş ve ne yasamissa nikahiyla yaşamış
Soran1 yılsenden oncekiler mal veya esya olsrak goremez cunku degiliz o kucuk beynine sok bunu iki tarag da kendi istegiyle uapiyor bunda ne gibi bi esyalik soz konusu bi de popodan sallmis %95 diye uydur uydur daha cok uydur ayrica kizlar da erkekleri kullaniyor ona bakilirsa imi tarafinda isteyip yaptigi bir sey sonuc olarak
Cevap sahibi1 yılAynen siz de bizi kullaniyorsunuz 😆
Cevap sahibi1 yılBekâretini kaybeden kızların yarıdan fazlası max 1 aya tekmeyi yiyor. Biraz gözlerini aç çevrene bak
Soran1 yılaynen kanka
Cevap sahibi1 yılSen de biliyorsun da hak vermek kötü hissettirecek. Neyse
Soran1 yılbi de cok dogru konustugunu falan saniyo ya PUHAHAHAHHAHA yaxik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
12 Yorumla
Soran1 yılevet bence de
- 1 yıl
Gereksiz bir takıntı
Gizli Üye(18-24)1 yılBence önemsiz zar olup olmaması neden bu kadar önemli. kız defalarca anal yapıp hiç söylemeyedebilirdi veya grupta yapmış olabilirdi. Bekarete takıntılı olanlar hiç s. x yaşamamış erkekler. İmkan yokluğundan kendi mastla bu güne gelmiş bakire arıyor
01 Yorumla
Soran1 yılaynen oyle
Gizli Üye(18-24)1 yılSöylediklerinde sonuna kadar haklısın kendileri her şeyi yapacak ama kadının yapması sorun olacak kocaman bir saçmalık net yani
31 Yorumla
Soran1 yılcidden ya
Benim eşime , sevgilime başka birinin dokunmasını ben kabul etmiyorum geniş olamıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılsevgiliylen, esinken dokunan yok zaten senden once olmus ve bitmis ayrica bunun genislikle ne alakasi gar
Soran1 yıltamam en erkek sensin 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmişte falan kalmadı. Yarın evlendiğinde seni beceren eski sevgilin yazmayacak mı sanıyorsun. Çoğu kadın böyle aldatıyor
029 Yorumla
Soran1 yılaldatacak kafin her turlu aldatir bunun sevismekle alakasi yok
Cevap sahibi1 yılTamam eski sevgilin evli olmana rağmen yazsa falan ne yaparsın
Cevap sahibi1 yılArzuladığın da birisi olsa
Soran1 yılkocami aldatacak biri degilim
Cevap sahibi1 yılBelki yarım kalmış ilişkin
Cevap sahibi1 yılHerkes aynı hikâyeyi uyduruyor. Kimse aldatacak insanım demiyor ama çatır çatır
Soran1 yıleski sevgilisiyle sevismis kadinlar mi aldatiyo sadece kocasini ne alaka
Cevap sahibi1 yılKonuyu başka yere çekme haklı çıkmak için başka yere atlıyorsun hep
Cevap sahibi1 yılSoruma cevap ver sadece sen bakayım
Cevap sahibi1 yılEvli olmana rağmen eski sevgilin çok sevdiğin güzel anılarının olduğu cinsellik yaşadığın ve tatmin olduğun eski sevgilin yazsa ne yaparsın?
Soran1 yılengellerim
Soran1 yıloldu mu
Soran1 yılama sadece eski sevgilisiyle cinsellik yasayan ve tatmin olmus kadinlar ki aldatiyo senin sorun cok sacma
Soran1 yılben gecmisi gecmiste birabiyorum sana da oneririrm
Cevap sahibi1 yılDur ben tahmin edeyim. Engellemezsin. Önce seni onaylayacak kişiler bulman lazım KS de sorarsın yakın arkadaşına anlatırsın. Sanki sen istemiyor gibi anlatırsın ve KS veya kız arkadaşın konuşmanda sorun yok gibi ikna eder. Konuşmaya başlarsınız ve bir anlık düşüncesizlikle evinde bulursun kendini shxznnx
Soran1 yılne kadar cok tahmin etmeyi seviyodun baskalarinin hayatini gram bilmeden tahmin yapma isini azalt biraz her seyi bilen ermis fegilsin cok komik duruyorusunux
Cevap sahibi1 yılKadın psikolojisi basit ya ben çok iyi tanıyorum 🤣
Cevap sahibi1 yılEn temizi temiz kızla olmak 🤣
Soran1 yılayynen benim sorum bekaret neden bu kadar onemseniyordu sen birden aldatmaya gectin cok mu aldattilar seni ya kiyamam
Soran1 yıltemiz kizin aldatamayacgi ne malum ona da exleri yazamaz mi 😆😆😆
Soran1 yıltemiz kirli de igrenc bi uslup
Soran1 yılsen bu gidisle hicbi kadinla beraber olamazsin olsan da aldatilirsin TAHMİNİMCE PAUSHSYWNDUAK
Cevap sahibi1 yılBir kadın karşısındaki kişiye saldırmaya başlıyorsa içten içe karşı tarafın haklılığını kabul ediyorsur ve olayı şahsi hale getirip saldırıyordur.
Soran1 yılya popondan bir seuler uydurup durma aq
Cevap sahibi1 yılParasını verince oluyor. Çoğu satılık ya zaten merak etme bu devirde kendini meze yapan çok nsnxnsn
Soran1 yılescule sadece eski sevgilisiyle beraber olmus bi kadini ayni mi tutuyosun sen bu beyi le cok yasamazsin ya
Soran1 yılhayir bi de her seyi biliyomus gibi konusuyosun ya o ayri komik oluyo
Cevap sahibi1 yılBence gram farkı yok aynı şey sjndndjd
Cevap sahibi1 yılKomik oluyorsa niye kuduruyon kanka sakin ol jshxjdh
Gizli Üye(30-35)1 yılO ilk yaşanmışlığı niye başkasına kaptırsınki? Ben yapmadıysam bi zahmet o da yapmasin.
014 Yorumla
Soran1 yılsen bunu secemezsin sadece kendi bedenini sevebilirsin kadinin bedenine karismak senin ne haddine
Cevap sahibi1 yılKendi kadınımın bedenine karışırimda sen kim oluyorsunda bana had bildiriyorsun? Her önüne gelen kaşardan farksiz birini hayatıma almak zorunda mıyım?
Soran1 yılkarin bedeninden cok anliyodun ya danki bakireyim dese inanirsin 😆😆😆 ne de olsa bakirsin
Cevap sahibi1 yılBen çok araştırma yaptım rahat ol * şey 😂 Herkes senin gibi hiv mi 😂
Cevap sahibi1 yılOeospuluğuna nasil kılıf hazırlıyosun kevaşşe 😂
Soran1 yılhiv ne alaka her sevisen hiv mi kapiyor 😆😆😆hicbir bilgin yok ama hicbir cok komiksin
Cevap sahibi1 yılSen onun bunun dalgasını ağzına alirken olmuyor değilmi komik sensin kevgir 😂😂
Cevap sahibi1 yılSen motor olmussun bunuda savunyorsun ağlanacak haline gülüyorsun yazik sana 😂😂
Soran1 yılbakir deyince nasil da kiziyo 😂😂 bakirlik senin terichin degil zorunluluktan kimse seninle beraber olmak istemiyor di mi ilierideki karin da senin beceriksizligini yuzune vurmadin diye bakire istiyosundur kesin
Soran1 yılhayal dunyada yasamaya devam et sen
Cevap sahibi1 yılFesatlıktan onu bile öyle düşünmüşsun ben 🐷 olmadığım için başkasıyla olmasını istemiyorum ilk seferde seni becersem sen bakir olduğumuda anlamazsın 😂
Cevap sahibi1 yılÖyle bir yaparimki anca inlersin rahat ol 😂
Soran1 yılya kes aq hala konusuyo cahil cahil iyi kudurdun bakir dedim diye yaran var heralde
Cevap sahibi1 yılBakir olmak gururdur sen kes lan babasinin zar diktirmis tüm mahalleye meze olmuş namuslu kizi
1 yılHerkesin kullandığı elbiseyi giymiyorsunuz, kullandığı eşyayı kullanmıyorsunuz ama herkesle yatıp kalkan kişiyle oluyorsunuz. Bu nasıl bir tutarlılıktır.
015 Yorumla
Soran1 yılbiz esya miyiz ne alaka
- 1 yıl
Karşınızdaki insanlara öyleymiş gibi davranıyorsunuz ama
Soran1 yılbiriyle cinsellik yasamak bizi esya ki yapiyo ne alaka ne konusuyon den ya
- 1 yıl
Sadece cinsellik yaşamak da değil bir çok insanla konuşmak sevgili olmakta öyle bir yerden sonra o kalpte o beyinde o vücutta eşyadan başka bir şey olmaz.
Soran1 yılaynen kanxi sen bu dusunceyle devam hicbi kadin seninle birlikte olnaz
- 1 yıl
Herkesle olacak kadınla olmak istemem zaten. Sen böyle deneme yanılma devam et.
Soran1 yılherkesle degil sevdigi adamlarla beraber olmus bu farkli bi sey
- 1 yıl
Bir insan sürekli birini sevebilir mi ya. Birini seversin birlikte olursun bir süre sonra başka birini falan bilmem kaç kişiyle olmuş. Kalp bu otopark değil ki giren çıkan belli değil. Sen şimdi bilmem kaç kişiyle ilişki yaşayan bir insanın evlendiği insanla bir ömür mutlu olacağına inanıyor musun?
Soran1 yıliliski yasamakla ne alakasi var hic iliski yasamamis biri de sevemez o zaman birini benim sorumdan cikip aldatmaya giriyorsun surekli
- 1 yıl
Güzel insan, bak sonuçta onun bedenine dokunuyorsun ilişki yaşıyorsun senden önce onlarca insan o bedene dokunmuş yani o bedenin sahibi olmuş. Şimdi sen herkesin kullandığı şeyi kullanmak ister misin. İkinci el bir şey alsan dahi iyi kullanılmış olanı tercih eder insan. O yüzden bakire olmasını ister. Gelgelelim cinselliğe bir çok kişiyle olan insan yarın biriyle evlenirse o cinselliği evliliğindekiyle kıyaslar sadece cinsellik değil başka şeyleri de kıyaslar zamanla bu huzursuzluğa sebep olur.
Soran1 yılsiz kendi cinsel performansiz kiyaslanmasin istemiyoruz acikca soyleyin ya o kadar mi kotusunuz yoksa
Soran1 yılbedenin sahibi olmak falan degil su ahraz dusunceden cik kadinlar esya degil ki ikinci el olsun ne sacma dusunceler bu lar ya
- 1 yıl
İkinci el işte erkekler kadını benimser sahiplenir onun için ilki olman önemlidir. Cinselliğe gelince iyi ya da kötü olman önemli değil kadının sürekli kıyaslayacak olması önemli bir şeyde biri iyidir diğerinde başka biri kadın sürekli kıyaslayacak ama sonunda huzursuzluk mutsuzluk başlayacak.
Soran1 yılcahilsin bari susmayi bil ya
- 1 yıl
Hahahah güldürdün.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de önem vermiyorum. Bende bakirim mesela kızlar bile nası ya diyo diyince bu yaşta
02 Yorumla
Soran1 yılkac yasindasin ki
Cevap sahibi1 yıl27 şaşırtıcı biliyorum ama gerçek. Ve bunu benle ilk kez ilişkiye giren kadın anlar mesela
Eskiden hırsızlık yapan yine yapar eskiden başkasına verenler yine verir ondan
01 Yorumla
Soran1 yılne alaka her seyi bi genellemeseniz mi
1 yılsiki küçük olduğu için, erken boşaldığı için
02 Yorumla
Soran1 yılaynen oyle bunu soyleyince de kuduruyolar
- 1 yıl
kudursunlar çok da tınn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBakire kızın tadı başka
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂😂cahil de bi baska ya
Gizli Üye(30-35)1 yılyol sahibi olmanız muhtemel çünkü
05 Yorumla
Soran1 yılo ne demek ya
Cevap sahibi1 yılyolu olan, yol.. lu yani.
Soran1 yılne alaka
Cevap sahibi1 yılbu kadar yobaz bir toplumda verecek kadar kendini aşan yol.. ludur.
Soran1 yılyobaz oldugun belli zaten de burasi uobaz bi toplum degil kanka
2. El sevmiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılanan 2. el
1 yılBen vermiyorum valla
01 Yorumla
Soran1 yılen iyisi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGereksizlik
01 Yorumla
Soran1 yılcidden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ergenler
03 Yorumla
Soran1 yılbence de
- 1 yıl
Herkesle herbpku yiyip evleneceği insanda bekaret arayan canım bi topluluk var
Soran1 yılharbi
1 yıl😂😂😂😂 işine gelmedi mi
01 Yorumla
Soran1 yılcok komikmis
1 yılBekaret önemli
03 Yorumla
Soran1 yılniye kanka