Güncellemeler
1 yıl
Konu cinsellik değildi aslında. 1 kelime cinsellik geçiyor diye cinsellik kategorisinde sordu otomatik. Aşk ilişkilerinde soracaktım.
Benim hiç sevgilim olmadı bence kadınların gözünde hiç sevgilisi bile olmamış erkekler beceriksiz , özgüvensiz , korkak olarak görünüyor. Evli erkekler ise daha olgun , kadın ruhundan anlayan , liderlik vasıfları olan cinsellik yönünden de kendini geliştirmiş erkekler olarak görünüyor. Bu yüzden evli erkekler hiç sevgilisi olmamış erkeklerden daha çekici geliyor onlara. Gerçekten kadınlara göre evli erkekler hiç sevgilisi olmamış erkeklerden daha mı çekici?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bekar deneyimli eğitimli ve temiz erkekleri fb olarak tercih ediyorum ne evli nede hiç sevgilisi olmamislaribtercih etmem
Konu cinsellik değildi aslında. 1 kelime cinsellik geçiyor diye cinsellik kategorisinde sordu otomatik. Aşk ilişkilerinde soracaktım.
Kizlar evli seviyo nefense
Mantıklı olan o çünkü
Neden bekarların nesi var
Çoğu tipsiz o yüzden. Tipsiz olmayanlar da kendi istekleriyle bekar.
Saçma
Yoo neresi saçma. Güzel olmayanı kim ne yapsın?
İkiside itici
Hiç sevgilisi olmamış olan itici evet ama evli erkeğin itici olması mantıksız değil mi?
Başkasına ait bi adam neden çekici olsun?
Başkasının tercih edilecek bişeyler görmüş olması , zaten tercih edildiyse yakışıklıdır, yakışıklı olması. Kadın ruhundan anlıyor olması , olgun olması , aile babasıysa zaten karşı konulamaz oluyor. Bir çok sebep var. Her türlü bekar erkekten daha çekici olur.
Karakterli ve kendine değer veren hiç bir kadın böyle şeylere bakmaz. Çok çok saçma konuşuyorsun bana göre. Evli olan adamlarda bu saydığın özellikler yok ayrıca alis harikalar diyarında mı yaşıyorsun?
Yasak olan daha çekicidir bu insanın doğasında olan bir şey. Evli adamlarda bu saydıklarım olmasa evliliklerini sürdürmeleri olanaksız.
Müthiş alakasız tam tersi evli adamlar böyle karakterli sorumluluk sahibi olsa yasak ilişki zaten olmazdı. Bi adam karaltersizse eşini aldatacak kadar diper meziyetlerinde de kusur vardır. Yasak olanın çekiciliğine düşmekte zayıf karakterden gelir. Dediğim gibi kendini bilen insanların tercih edeceği bi yaşam biçimi değildir bu
Yasak olanın çekici olduğunu kabul ettin ya o yeterli. Sonuç olarak bekardan daha çekici.
Bu asla kabul ettiğim bir sonuç değil. Hırsızlık tecavüz gibi bir yasak bu aynı şey. Aldatmak aynı şekilde kötüdür. Eşinin ve çocukşarının varlığı o adamı dünya ahiret abi kardeş yapar. Asla çekici yapmaz.
Senin için öyle olabilir ama çoğu kadın için benim dediğim geçerli.
İkinci ya🙈