Cinsel Yaşam Seks anında hoşlanmayacağınız şeyler nelerdir? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Partnerin sıra ben de demesi ahshsh Seks anında hoşlanmayacağınız şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. İki dakikada biten bir erkek😑 1 0 Yorumla
Aušrinė_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Detay 😂 kötü koku hijyenin olmaması hoşuma gitmez normal olarak. 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Espriyi anlamıcaklar şimdi hshs Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl O nasıl partner 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Espri abi Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl O ne demek 0 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Seks yaparken neyden hoşlanmazsın yani. Örn sertlik küfür vs Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Yok şira sende ne Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Espriydi o Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erken boşalma 0 7 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl tamam boşalmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Sana demedim soruyu cevapladım. Bu sorun böyle anlatılıyor ordaki ma emir kipi değil hastalığın adı Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Espri yapmıştım sadece... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Espri anlayışın ortaokul çoçuyla aynı üzgünüm Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Tamam herkes cem yılmaz ben eksik kalayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin tabi Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl 😄😄😄😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İki dakikada biten bir erkek😑
Detay 😂 kötü koku hijyenin olmaması hoşuma gitmez normal olarak.
Espriyi anlamıcaklar şimdi hshs
O nasıl partner
Espri abi
Hiç düşünmedim bunu
O ne demek
Seks yaparken neyden hoşlanmazsın yani. Örn sertlik küfür vs
Yok şira sende ne
Espriydi o
Ban gayim ama asla sıra bende demem 😂😂
Erken boşalma
tamam boşalmam
? Sana demedim soruyu cevapladım. Bu sorun böyle anlatılıyor ordaki ma emir kipi değil hastalığın adı
Espri yapmıştım sadece...
Espri anlayışın ortaokul çoçuyla aynı üzgünüm
Tamam herkes cem yılmaz ben eksik kalayım
Sen bilirsin tabi
😄😄😄😄😄