Cinsel Yaşam Bir insan fb'sine aşık olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir insan fb'sine aşık olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Erkek bir FB, kadın FB ye aşık olmaz.Kadın FB ise; kaslı diye, yakışıklı diye, boylu diye ve s2şi iyi diye olur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye erkek olmuyormuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oldugunu görürsen yaz görüşüm değişsin. Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Evet bu mümkün ama tabi karşılıklı bir aşk tabi 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu yüzden bu konuda seçici olmak gerekir 1 29 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl biri seçilmeli? Yorumla Kupid 1 yıl Bu konuda daha net olan birileri ve en azından doyuma ulaşmış kişiler Yorumla Soran 1 yıl Sen aşık olursan? Yorumla Kupid 1 yıl Ben? Yorumla Kupid 1 yıl Ben aşka bile inanmıyorum jfhfjfj Yorumla Soran 1 yıl Var ama niye inanmıyorsun Yorumla Kupid 1 yıl Sana göre var bence yok 🤷 Yorumla Soran 1 yıl Hiç olmadığın için yok diyorsun Yorumla Kupid 1 yıl Yav sahte sahte bunlar neyin mücadelesi bu hormonlar ile alakalı Yorumla Soran 1 yıl Tamam işte hormonlarla alakalı ben aksini iddia etmiyorum ki Yorumla Kupid 1 yıl Hormonlara neden aşk demeye çalışıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Oksitosin hormonuna da sevgi demişler isimlere takılma Yorumla Kupid 1 yıl Yav kadın delirtme beni fhffhfjf Yorumla Soran 1 yıl VAR DİYORUM Yorumla Kupid 1 yıl Kucağıma at yine inanmam 🤷🤷 Yorumla Soran 1 yıl SUS Yorumla Kupid 1 yıl Gizlisin be asıl sen sus Yorumla Soran 1 yıl Tamam susuyor Yorumla Kupid 1 yıl Aferin böyle kabullen 🤷 Yorumla Soran 1 yıl Yioo Yorumla Kupid 1 yıl Aferiinnnn gizli olduğunu sürece böyle olacks cjdjddj Yorumla Soran 1 yıl Ya sorunun benle alakası yok kuzenim merak etti sor dedi o yüzden böyle sormak zorunda kaldım ondan gizli yani Yorumla Kupid 1 yıl Hadi len Yorumla Soran 1 yıl Noldu? Yorumla Kupid 1 yıl Yook bir şey neyse kaçtım nem Yorumla Soran 1 yıl Banane aq gidersen git Yorumla Kupid 1 yıl Ağzınin yayını hormonlarım senin Yorumla Soran 1 yıl Kaçmadın mı sen dalga mı geçiyorsunuz Yorumla Kupid 1 yıl Kaçtım Yorumla
atilla3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Hayir aşık olursa o ilişki biter 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Fb ilişkisi bitip başka bir ilişki mi başlar yani Yorumla atilla3434 1 yıl Aynı kişiyle istensede aşk yaşanmamali sonu iyi bitmez Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla atilla3434 1 yıl Sence niye olabilir bir çok sebebi var Yorumla Soran 1 yıl Bilmediğim soruyom ya hani Yorumla atilla3434 1 yıl Geçmiş peşini bırakmaz bir yerde patlar tercube Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kizlar genelde aşık oluyo zaten 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Harbi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee çok samimi olmamak lazim Yorumla Soran 1 yıl Çok samimi derken nsowkansjseviyor zaten daha ne kadar samimi olcan Yorumla Soran 1 yıl S*kiyor yazdim uygulama seviyora cevirdi oha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Becerip kaybolcan ama daha çok baglaniyo canım kizlar Yorumla Soran 1 yıl Uygulama çok kibar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nah kibar 😂 kibar sorulari kaldırıyor.. absürt sorular duruyor Yorumla Soran 1 yıl Haiqkqowkqkkawiiqkans he ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kurallarini skiim buranin jsjs Yorumla Soran 1 yıl Aman aman kurallarını seveyim olacaktı o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmesen * zaten 😂 miden almaz Yorumla
DamızlıkErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Fenerbahçeye aşık olunmaz ıyy 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Fb adamdır sus 🐱 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. olurr 1 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet olır 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zannetmem 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olunmaz 0 0 Yorumla
geleceksengel Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl olmamalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla geleceksengel 1 yıl özgürlük temelinde yaşanacak bir ilişki fb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Erkek bir FB, kadın FB ye aşık olmaz.
Kadın FB ise; kaslı diye, yakışıklı diye, boylu diye ve s2şi iyi diye olur.
Niye erkek olmuyormuş
Oldugunu görürsen yaz görüşüm değişsin.
Evet bu mümkün ama tabi karşılıklı bir aşk tabi
Bu yüzden bu konuda seçici olmak gerekir
Nasıl biri seçilmeli?
Bu konuda daha net olan birileri ve en azından doyuma ulaşmış kişiler
Sen aşık olursan?
Ben?
Ben aşka bile inanmıyorum jfhfjfj
Var ama niye inanmıyorsun
Sana göre var bence yok 🤷
Hiç olmadığın için yok diyorsun
Yav sahte sahte bunlar neyin mücadelesi bu hormonlar ile alakalı
Tamam işte hormonlarla alakalı ben aksini iddia etmiyorum ki
Hormonlara neden aşk demeye çalışıyorsunuz
Oksitosin hormonuna da sevgi demişler isimlere takılma
Yav kadın delirtme beni fhffhfjf
VAR DİYORUM
Kucağıma at yine inanmam 🤷🤷
SUS
Gizlisin be asıl sen sus
Tamam susuyor
Aferin böyle kabullen 🤷
Yioo
Aferiinnnn gizli olduğunu sürece böyle olacks cjdjddj
Ya sorunun benle alakası yok kuzenim merak etti sor dedi o yüzden böyle sormak zorunda kaldım ondan gizli yani
Hadi len
Noldu?
Yook bir şey neyse kaçtım nem
Banane aq gidersen git
Ağzınin yayını hormonlarım senin
Kaçmadın mı sen dalga mı geçiyorsunuz
Kaçtım
Hayir aşık olursa o ilişki biter
Fb ilişkisi bitip başka bir ilişki mi başlar yani
Aynı kişiyle istensede aşk yaşanmamali sonu iyi bitmez
Niye
Sence niye olabilir bir çok sebebi var