Güzel yalıyorum zevk alıyorlar Ama sadece zevk suyu geldiğini söylüyor. Elimi kafama tutuyor. Ama boşalamıyor nasıl boşaltabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Güzel yalıyorum zevk alıyorlar Ama sadece zevk suyu geldiğini söylüyor. Elimi kafama tutuyor. Ama boşalamıyor nasıl boşaltabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parmaklayacan hocam ya da hızlı hızlı yalaman lazım klitorisi. Parmaklarken de durmayacan hızlı hızlı parmkalaman lazım. Vajinanın üst tarafına temas edecen parmaklarken, birini çağırma hareketi var ya o şekil parmaklayacaksın. Biraz yalarsın biraz parmaklarsın öyle zaten gelirler
Anladım teşekkür ederim Seks yaparken nasıl boşalıyor peki sert seks yapıyorum da
Aynı şekil sekste de pek fark yok önemli olan şey G noktası denilen yere doğru yapacaksın sekste. Penisin o G noktası denilen yere değecek öyle daha çok zevk oalır ve boşalma oranı artar. Yastık koyarak belinin altına bu yere daha fazla temas etmesini sağlayabilirsin. Arada penisini çıkartıp, vajinaya ve klitorise hızlı hızlı sürt sonra geri gir içinr öyle öyle boşalır
Vajınanın üst tarafta g noktası mı ben internetten baktım Evet öyle görünüyor Ama kızlarda bosalamıyor Tabi her erkekte değil de
Vajinanın 3 cm içinde üstünde oluyor. Bulamazsan o zaman seks yaparken bi elinle de klitorisiyle oynayacan kadının.
Anlamadıgın bişey olursa veya sormak istediğin dmden mesaj atman yeterli
Kardeş yanlış anlama güzel seks yaptığımı söylüyorlar Evet sert seks yapıyorum Gerçekten ortalamanın üstü penisim büyük 17 cm
Önemli olan karşı tarafa boşaltmak
Dediğim gibi dene hocam boşaltırsın rahatlıkla doğru yere temasla her şey olur
hızlanman lazım
birde elini kullan
Tamamdır 👍 öyle yapacağım Sekste sert yapan biriyim Sekste kadın nasıl boşaltılır
Boşal boşal hadi boşaaal diye çağır
Kardeşim dalga gecmesen sevinirim Düzgün taktik versen
Dilini 36 dereceyle vurursan (Bilimsel kanıt) kadının en hassas noktasına dokunduğundan şelale gibi gelir
Deneyeceğim sert vururum okey
İngilizce olarak arat googlede 36 derece nasıl vurulur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!