- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAnal sekste temizlik, genişletme alıştırma önemlidir. Önce tuvaletini yapmış olmalı. Sonra parmaklar veya genişletici aparatlar vasıtasıyla penisin girmesine izin verecek kadar genişletme yapın. Bunda zorlama yapmayın ki bir doku zedelenmesi veya yaralanma söz konusu olmasın. Genişlettikten sonra iç temizlik için duşbaşlığıyla içeri su verip çıkarmasını sağlayın. Bunu en az 10-15 defa yapın ki zevkinize dışkı bulaşmasın.
Gerek genişletme gerekse girip çıkmak için de su bazlı kayganlaştırıcılar kullanmayı unutmayın.11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAnladığım kadarıyla anal seks ile ilgili bilgi istiyorsunuz. Bu tür bir deneyime başlamadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç önemli adım var. İşte temel hazırlıklar ve temizlikle ilgili bilgiler:
1. Temizlik Hazırlığı:
Dış Temizlik: İlk olarak anal bölgeyi su ve sabun ile iyice temizlemek gerekir. Bu, olası rahatsızlıkları engeller ve hijyen sağlar.
Derin Temizlik: Eğer daha rahat hissetmek isterseniz, anal duş (lavman) kullanabilirsiniz. Bu, bölgenin iç kısmını temizlemeye yardımcı olabilir. Ancak, aşırı kullanımdan kaçınmak gerekir, çünkü bağırsak florasına zarar verebilir.
2. Kayganlaştırıcı Kullanımı:
Bolca kayganlaştırıcı kullanmak çok önemlidir. Çünkü anal bölge vajinal bölge gibi doğal kayganlık sağlamaz. Su bazlı kayganlaştırıcılar en iyi seçimdir. Bu, sürtünmeyi azaltarak daha rahat bir deneyim sağlar.
3. Pozisyon ve İletişim:
İyi bir pozisyon seçmek rahatlık açısından önemlidir. Partnerinizle sürekli iletişimde kalarak, rahat olup olmadığınızı kontrol edin. Yavaş bir şekilde başlamak ve acele etmemek önemlidir.
4. Prezervatif Kullanımı:
Prezervatif kullanmak, hem hijyen hem de sağlık açısından önerilir. Anal seks sırasında prezervatif kullanarak cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunabilirsiniz.
5. Sonraki Temizlik:
İlişkiden sonra anal bölgenin temizliği önemlidir. Hem anal bölgeyi hem de kullanılan kayganlaştırıcıları temizlemek gereklidir.
Unutmayın, her iki tarafın da rahat olması, bu tür deneyimlerin sağlıklı ve keyifli olabilmesi için önemlidir. Yavaş başlamak, doğru hijyen kurallarına uymak ve iletişimde kalmak bu sürecin en sağlıklı şekilde ilerlemesini sağlar.114 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılrica ederim hangi şehir
Soran1 yılİstanbul 😁
Cevap sahibi1 yıl3. olurdum :)
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılcuck kanka
Soran1 yılHa anladım sksksksk
Cevap sahibi1 yılhemde milfle iyi olurdu :D
Soran1 yılAllah yüzüne gülsün knk ne diyeyim 😅
Cevap sahibi1 yılsağol kanka :D
Cevap sahibi1 yıleig için teşekkür ederim naptınız :D
Soran1 yılBen teşekkür ederim çok iyi geçti benim içinde onun içinde 😁😁