Yok kız 18 yaşında adam 35 yaşında yok kızı kullanıyor felan 18 yaşındaki kız 22 yaşındaki çocuklada birlikte olsa da seks yapıyorlar zaten 34 yaşındaki birinin verdiği zevki 20 li yaşlardan alabilmesi imkansız bunu keşfetmiş ve olgun erkek seviyor bundan kime ne neden başkalarının zoruna gidip itiraz ediyor kız bunun bilincinde herseyin farkında siz neden dert ediyorsunuz ergenler aralarında grup bile yapıyor onlar dahamı iyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAbicim sen kendinden pay biçerek sormuşsun belli ki, senin 20 yaşında kız çocuğun olsa 35 yaşındaki adamla yiyişip yatıp kalkmasını ister misin? Sonuçta kız kendisi istiyor.
01 Yorumla
Soran1 yılBenim kızım 25 yaşında ya da kendi yaşıtında biriylede yiyişmiycekmi ya da senin kızın 18 yaşındayken 18 yaşında bi erkekle konuştuğunda sevişmiycekmi sanıyorsun
En İyi Cevaplar
1 yılYa halk dilinde düşüncesinde yanlış işte mesela ben de 23 yaşında biriyle evlenmek istiyorum ama sübyancı muamelesi yapıcaklar çokda umrumda zaten ne yapaım güvenemiyorum ki kendi yaşıtıma erken olsa iyidi ama o zamanlar aklımızda yoktu. oeuna gidenin borusuna gitsin ne yapayım şimdi sen söyle. Namuslu olsa nefsine hakim çıkmış hanım hanımcık kendi yaşıtımda nerden bulayim söylesin valla onun dediğini yaparım
01 Yorumla
Soran1 yılSen boş ver milleti nasıl mutluysan öyle devam
1 yılKim dert ediyorsa onlara söyle burada tribe girme... Neyi imkansızmış kendinizi bir şey sanmayın. Kıza çakıyorum daha da çakmak istiyorum de geç triplere bak.
05 Yorumla
Soran1 yılŞeninde zoruna gitmiş bişeyler
- 1 yıl
Zoruma gıden değil de şu saçmalığı bırak kaç yaşındasın. Göndermeli sözler de paylaşta tam olsun.
Soran1 yılNe göndermesi koçum ne diyon sen kafanın güzel anlamadım ne içtin neyin tribündesin bilmiyorum ya
- 1 yıl
Hadi git parkta oyna lise kapılarında takıl sen. KOÇ
Soran1 yılTamm Aslan en delikanlı sensin
Doğru konuşuyor erkek 18 kadın 30 olsaydı sapık gözüyle bakilmazdi.
26 Yorumla
Soran1 yılKim nasıl mutluysa öyle yaşasın herkesin beyni var herkes herseyin farkında
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum ve nezaman ölecegimizi bilmiyoruz yalamk istiyoruz ve yaşıyoruz kimene
Soran1 yılRica ederim 🥰
- 6 ay
Grup ta dahil insan aklinda olani yasamali sonra keskelerle yasmak istemiyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yıl"34 yaşındaki birinin verdiği zevki 20'li yaşlardan alabilmesi imkânsız."
Bir kere bu şehir efsanesi. Her 34 yaşındaki erkek çok iyi seks yapacak diye bir şey yok. Öyle olsa zaten kadınlar "Başım ağrıyor." demezdi değil mi ya da olgun kadınlar 20'li yaşlardaki erkeği tercih etmezdi? Ayrıca 34 yaşındaki adamın kendi yaşıtları yerine 18 yaşına yeni basmış bir kızla takılması pedofiliye eğilimi olduğunu gösterir.
19 Yorumla
Soran1 yılPeki 20 yaşındaki çocukla beraber olan 35 üstü kadınlar oldugunda sorun olmuyomu bu onlar oedofili degilmi
- 1 yıl
24-25 yaşında ise sorun olmuyor.
Soran1 yılNeden arada aynı yaş farkı olduğunda erkekler pedofili oluyor
- 1 yıl
Çocukluktan yeni çıkan ve kafa yapısının oturmadığı, hâlâ çocuk gibi düşünen ve kolayca manipüle edilebilir bir 18 yaşındaki birisi ile 25 yaşındaki kafa yapısı azda olsa oturmuş, ne istediğini bilen birisi ile aynı değildir.
Soran1 yıl18 20 yaşındaki bi kızla 30 yaşındaki bi erkek belki aynı kafa yapısında olabilir çünkü erkeklerin gelişimi kadınlara göre daha geç oluyo o yüzden bu yaş farkı gayet normal dikkat edersem ilişkilerde erkeğin en az on yaş büyük olması daha uzun süreli ve sağlıklı ilişkiler olusturuyo
- 1 yıl
Erkekler artık "Erkekler geç olgunlaşıyor." yalanını bir kere bıraksın. Hadi diyelim ki 30 yaşındaki 18-20 yaşındaki bir kızla kafa yapısı olarak denk, o kız o yaşa kadar olgunlaşmayıp hâlâ ergen gibi davranan bir erkeği ne yapsın? Bu adam 40 yaşında da hâlâ yerinde sayacak. Yerinde sayan bir erkeği ne yapsın?
Soran1 yılHer kadının bir olmadığı gibi her erkekte bir değildir kendini geliştirememişse onun hatası iki insanın kafası uyuşuyorsa yaş sadece bi rakamdır ve günümüzde çok kötü ortamlar var 18 yaşındaki kız düzgünbiriyle tanışıp düzgün bi ilişki kuramazsa çok kötü durumlara düşebiliyor demem o ki yaşı hiç önemlimdegil düzgün insanlara denk gelsinler
- 1 yıl
30 yaşında diye düzgün bir erkek olduğu anlamına gelmiyor. 30 yaşındaki bir erkek neden illa 18 yaş diye tutturur?
Soran1 yılYaş sadece bi sayıdır insanın iyiliği kötülüğü yaşla olmuyor Allah herkesi iyi insanlarla karşılastırsın
1 yılHerkes laf söylemeyi seviyor
11 Yorumla
Soran1 yılAnlam veremiyorum sanki kendi yapamadığı için cekemiyo gibiler
1 yılO işler yasa bakmaz
Ama yas önemli
00 Yorumla18-22 çok mu
011 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılNasıl bişey olmaz mesela onlar sevişmiyomu
Soran1 yılBişey olmaz dediğin ne
Soran1 yıl18 le 34 sevgili olursa ne olurki
Soran1 yılNedenn mesela