Arkadaşlar şimdi bilgi kirliliği olduğu için bir konuyu merak ettiğimden dolayı yazıyorum. Vajina elastik ve eski haline dönebilen bir organ doğum vs hariç tabii ki benim 1 yıl süren 3 4 ayda bir cinsel ilişkim oldu şu an 1 senedir hiçbir şekilde cinsel hayatım yok darlık açısından ilk zamanki gibi olmuş mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılZaten çok genişlememiştir hiç. Dediğin gibi elastik bir organ. eski sevgilinde balta sapı yoksa zarın yırtılması dışında ilk günden çok fark yoktur. Şu an tekrar mı canın istiyor?
03 Yorumla- 1 yıl
Son 1 senede içine bir şeyler sokarak mastürbasyon yaptın mı?
Soran1 yılHayır geçenlerde sadece parmağımı sokmayı denedim zor oldu ve yanma hissettim
- 1 yıl
Parmakla penis aynı olmaz bir de vajina penise ıslandığı gibi parmağa ıslanmaz. Bir de sevişmeyi bilen birisi iyice ıslatıp girerse acı değil zevk olur. Penis girsin ister misin şu anda?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orası öyle üç beş on ilişkide genişleme tek kişi yaparsa 2-3 sene aynı kalir
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim çok bilgi kirliliği var bilemedim ben de dediğim gibi 1 sene süren 3/4 ayda bir cinsel hayatım vardı şu an 1 senedirde yok ileride birlikte olacağım insan o darlığı hisseder mi merak ettiğim için böyle bir başlık açtım
Gizli Üye(30-35)1 yılIlk zamanki gibi olamaz asla, bekarken ben de merak ederdim hep
16 Yorumla
Soran1 yılYani tabii ki o zorlanma o baskı olmaz ama yıllar sonra tekrardan birliktelik yaşarsam o darlığı karşı tarafta hisseder mi onu merak ettim
Cevap sahibi1 yılburada bir suru etken var karsindaki adamdan pozisyona kadar. Esim anlamadi mesela oyle diyeyim daha acik konusulmuyor burada
Soran1 yılAnlamadı derken
Cevap sahibi1 yılAnlamadi yani bu kadar anlatabiliyorum burada
Soran1 yılBakire değildiniz bakire olup olmadığınız mı anlamadı ben de pek bunu anlamadım gizli olduğunuz için zaten kim olduğunuz gözükmüyor
Cevap sahibi1 yılGizli degilim, boyle ustu kapali olmayacak anlasildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılVajina seksle genişleyen bir orgam değildir. Gevşek yapılı bir vajina da uzun süre seks yapmayınca kendi kendine sıkılaşmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. elastiktir uzun sureli ilişki yaşamayınca daralır giren cismin capı kadar genişler genelde 3 5 ay ilişki yasmamada daralır
02 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYapmadıkça daralıyor olsa, 5 yıl sonra kapanması lazım... Vajina içi kaslardan oluşuyor, niye genişlesin, daralsın?
01 Yorumla
Soran1 yılBen kapanmasından ya da İlk haline dönmesinden bahsetmiyorum illaki belli bir süreden sonra bir daralma oluyordur o daralma mevcut mudur diye soruyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılolmuştur bu evlensende düzenli ilişkiden çıkınca da geçerli
15 Yorumla
Soran1 yılDüzenli bir ilişki değildi uzun bir ilişkimiz vardı son 1 sene birliktelik oldu oda 3/4 ayda birkaç defa uzak mesafe olduğu için
- 1 yıl
vajina yapısı düzelir evli de olsan düzenli seks hayatından bir süre çıksan bile daralma başlar esnek yapılı bir organ onun için seninkide ilk ilişkide yaşadığın o zorlanma ve acı gibi hisler yaşaman mümkün
Soran1 yılBen de bu acı hissinden nefret ettiğim için soruyordum bunu
- 1 yıl
ona yapacağın bir şey yok
- 1 yıl
parteein daha nazik olması ve seninde ıslanman dışımda önüne geçemezsin
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bakire kızdan farkın yoktur şu an. Zaten çok kullanılmamış daha önce. Rahat ol sıkıntın olmasın bu konuda...
00 YorumlaTest etmek hiç zor değil , şaka yapmıyorum doktor olarak yazıyorum bu arada
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
Soran1 yılZaten kapalı orada t açıklık yok kapalı gibi duruyor parmağımı bile sarıyor bunu merak ettiğim için buraya yazdım
Soran1 yılEvet
İlk haline dönmez mutlaka minimalde olsa genişleme ve şekil değişimi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani toplasan 3 - 5 kez yapmışsın. Bekaret dışında, bir yapı bozukluğu olmamıştır. Tabi farkli aykiri şeyler denemediyseniz...
03 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılFarkli oyuncaklar falan kullanmak fanteziler yapmak vs
Cevap sahibi1 yılBu tarz bir şey olmadıysa hiç sorun olmaz merak etme...
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun kolay bir yöntemi var aslında ama vajinal masta alışkın olman lazım. Parmaklayarak yapıyorsan kaç parmak rahat sığıyor ve zevk veriyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılMerak etme genişlemez. Doğum yapmadıktan sonra sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet olmuştur sonuçta sürekli cinselik yaşamamış sın normal halşne dönmüştür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır baştaki gibi olmaz bir yıldır hiç bişey girmemişse bi tık darlık vardır ama illa nakit gibi değildir ben çok farklı kilşlerle ilişki yaşayan biriyim mesela evli ile bekar arasında fark görünür derede
00 Yorumla
1 yılUmarım ilerde pişman olmazsınn
04 Yorumla
Soran1 yılKendi bedenimle ilgili neden pişmanlık duyayım ki arkasında duramayacağım şeyleri yapacak biri değilim :)
- 1 yıl
İlerde sevdiğin aşık olduğun kişi bu yaşadığın yüzünden bakire olmadığın için sorun ederse diye
Soran1 yılBekaret denilen şey kafada olan bir şeydir belli yaşa gelmiş birinin bir şey yasamasını yanlış bulmuyorum tabii ki bu önüne gelip gidenle yatıp kalkman değil beni ben yapan şeylerden değil açıkçası bu :) Ayrıca geçmişiyle ilgilenmediğim bir insanın benim geçmişime burnunu sokma hakkı yok önem verir saygı duyarım ama beni bundan ibaret gören birinin hayatımda yeri yok :)
- 1 yıl
Yargılamıyorum yanlış anlama hayat senin hayatım kendi görüşümü belirttim şahsen eşim diyeceğim kadının ilki olmak isterim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmamıştır ama yinede kısmen daralma olmuştur
01 Yorumla
Soran1 yılTabii ki dokunun kapanmasından bahsetmiyorum ben de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılneden bu kadar dert ediyorsunuz ki?
02 Yorumla
Soran1 yılDert etmek değil internette sürekli daraltma operasyonları o bu var madem eski haline dönüyor insanlar neden buna başvuruyor onu anlamadım
- 1 yıl
sorun edenlerle sen kendini bir tutuyormusun
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmayınca kapanan bir şey mi bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılİlk zaman ki gibi olmasa da biraz olmuştur
00 Yorumla
1 yılEski haline yaklaşmıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıldaralma olur evet kas ve yapısı itibariykle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıfır kilometre tabi olmaz ama dardır yani
00 YorumlaDönmüştür eski haline kapanıyor çünkü yapmayınca
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakınca deliğe gözle görülür bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldenemek lazım :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayir
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılDene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri