Arkadaşlar merhaba şimdi size bir şey danışacağım. Annemle babam ben 13 yaşındayken ayrıldılar ve ikisi de şu anda evli. Ben yaşamımın birkaç senesinde annemle eşinin yanında kaldım. Bu adamın bana birkaç defa tacizi oldu gibi hissediyorum şimdi siz de yorumlayın istedim;
Lise geçiş sınavına hazırlanıyordum geceleri ders çalışmak zorunda kalıyordum ev kalabalık olduğu için (kayınvalideleri de bizimle beraberdi) sonra annemin eşi gece tuvalete girdi ve sonrasında yanıma geldi. Penisinin ucu pijamasından çıkmıştı ve ben de görmüştüm. Birkaç dakika sohbet ettik benim önümde dikildi. Sonra beni motive edermişcesine kollarımdan sıkıp başarırsın sen yaparsın çok zeki bir kızsın diyip odasına çekildi bu birinci olay.
Karantina zamanında yine beraberdik ve alkol alırken kendisi biraz sarhoş olmuştu. Annem de yanımdaydı biz de edebimizle alkolümüzü içtik. Annem ben yatıyorum diyerek yatak odasına gitti o sırada ben de yatacaktım. Mutfağa su içmeye gittiğimde adamla karşı karşıya geldim ve adamın penisi yine dışarıdaydı. Bana “bekle nereye gidiyorsun” dedi ben de hemen odamın kapısını kilitleyip uyudum. Bu da ikinci olay.
Yine bir gece herkes uyurken ben uyku sersemi tuvalete gittim ve yanlışlıkla onların odasına girmişim hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda annemle konuşup gülüştük olayı anlattı. Sonra adamla tek başıma kalınca “odamıza girsen ne olur sanki, alt tarafı beraber yatardık” dedi gülümseyerek bu da üçüncü olay.
Şu an 23 yaşındayım ve bu olayların biri 14 diğer ikisi de 18 yaşımda oldu. Sizce bunlar taciz midir?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Allah aşkına bildiğin t. cuz tabiki hem de daha beter sen neden adamı uyarmadın annene söylemedin hala aynı evde yaşamıyorsun degik mk çok kötü bi durum gercekyen
Annemi küçükken uyardım ama takmadı beni. Şu an aynı evde değiliz
Insna nasıl takmaz çocuğunu nasl guveniyo elin adamına valla pes ! Bence o eve hiç uğrama bile insanın psikolojisi bozulur ya
O adamın şeyini kesip ağzına tıkacaksın ibreti alem olsun
👍🏻👍🏻👍🏻
Bana göster ben yaparım
Adam seni fırsatını bulursa becerecek haberin olsun ve evet bu bir TACİZ
Teşekkür ederim kendisiyle pek görüşmüyorum zaten
Ve bu yaşadığın resmen taciz eğer sen ışık yaksaydın şuanda çoktan seni becermiş olurdu
Küçüktüm o zamanlar pek anlamıyordum. Şimdi düşününce pislik olduğunu fark ediyorum
Adam denmez ona zaten de annen nasıl sessiz kaldı onu anlamadım
Ya bilmiyorum farkında mı değil mi ben söyledim sonuç olarak küçük yaşımda. Ondan sonrasında beni yine 18’imde alkol masasına oturttu onunla. Bilemiyorum niyetini amacını
Annen farkında ama göz yummuş dm gl
Tam manası ile eyleme dökmemiş fakat niyetinin iyi olmadığı net.
Kesinlikle taciz. Giyimine dikkat edermisin, karşımda bir daha böyle durma şeyini görmek zorundamiyim yoksa anneme derim deyip tavrını belli etseydin keşke
Ben görmezden gelerek daha da nötr bir hale soktum aslından
O kişi senin gördüğünün farkında aslında. Senin onun şeyini görüp tahrik olmanı istemiş.
annenle konuşsaydın, inanmazsa adamın pijamadan çıkanı tarif edince inanırdı. tabiiki taciz.
İlk tacizinde anneme söylemiştim onun kafası çok karışık bu aralar diyip geçiştirmişti. Sakin sakin anlatıyorum ama yazarken sinir küpüne dönüyorum😄 sonra çikolata almaya gitmiştik annemle ajahahahh daha bile küçük olabilir yaşım yani. Öyle iste teşekkür ederim yorum için
iyi sıyırmışsın o dönem. şimdi psikolojik destek alıyor olabilirdin.
Alsam keşke ama hep geriye attım bazı şeyleri. İleride karşıma çıkacak sanırım hepsi
çıkmazda , hatırlayınca içten içe kızarsın. bu durum için söylüyorum, hiç hoş bir iz değil hafızanda. böyle şeylere. maruz kalacak bir yaşanmışlığın içinde olmak. falan filan işte. şanssızlığın baştan.
Teşekkür ederim yorumun için
ben teşekkür ederim
Direk taciz adam hala annenle ise ben konuya el atabilirim
Annemle beraberler hala. Anneme ilk taciz konusunu açtığımda onun kafası karışık, sen yanlış anlamışsındır falan diye geçiştirmişti
Taciz ama bunları o an söyleyip kanıtlaya bilirdin
Annem bana inanmadı hiç. O yüzden de boşanıp benim başıma kalmasını istemiyorum
Okuyormusun uzaklaşmaya çalış ordan
Adamin mikmedigi kalmis
Doğru söylüyorsun
Yani fazlasiyla tacize maruz kalmissin
Dikkat et
Çok görüşmüyorum kendisiyle zaten. 3-4 ayda bir o da birkaç gün
İssbetli olmus hic gorusmesende kafii
Keşke başarabilsem ama olmuyor maalesef
Ne demek basabilsem zorundamisin gorusmek icin
Zorundayım annem ve kardeşim için
Annenin senin bu durumunla alakali cabasida pek olmamis anlasilan
Yok olmadı aksine beni o adama daha da çok ittirdi. Beraber alkol almalar vs 18 yasindaydim iste. Bilmiyorum belkide biliyor da sesini çıkarmıyor ama insan kızının tacizcisiyle beraber neden içki içirsin ki?
dediğim gibi annen senin mağduriyetini iplememis hatta adam sana tecavuz etse bi hata yapmis der gecer di
Bilmiyorum iste neyse teşekkür ederim
rica ederin by
İlki olmayabilir de diğer ikisi kesin taciz
evet kesinlikle
Teşekkür ederim
Degil
Neye dayanarak söyledin bunu
Ohoo
Ohıo derken
Evet taciz