Bunlar taciz midir?

Arkadaşlar merhaba şimdi size bir şey danışacağım. Annemle babam ben 13 yaşındayken ayrıldılar ve ikisi de şu anda evli. Ben yaşamımın birkaç senesinde annemle eşinin yanında kaldım. Bu adamın bana birkaç defa tacizi oldu gibi hissediyorum şimdi siz de yorumlayın istedim;

Lise geçiş sınavına hazırlanıyordum geceleri ders çalışmak zorunda kalıyordum ev kalabalık olduğu için (kayınvalideleri de bizimle beraberdi) sonra annemin eşi gece tuvalete girdi ve sonrasında yanıma geldi. Penisinin ucu pijamasından çıkmıştı ve ben de görmüştüm. Birkaç dakika sohbet ettik benim önümde dikildi. Sonra beni motive edermişcesine kollarımdan sıkıp başarırsın sen yaparsın çok zeki bir kızsın diyip odasına çekildi bu birinci olay.

Karantina zamanında yine beraberdik ve alkol alırken kendisi biraz sarhoş olmuştu. Annem de yanımdaydı biz de edebimizle alkolümüzü içtik. Annem ben yatıyorum diyerek yatak odasına gitti o sırada ben de yatacaktım. Mutfağa su içmeye gittiğimde adamla karşı karşıya geldim ve adamın penisi yine dışarıdaydı. Bana “bekle nereye gidiyorsun” dedi ben de hemen odamın kapısını kilitleyip uyudum. Bu da ikinci olay.

Yine bir gece herkes uyurken ben uyku sersemi tuvalete gittim ve yanlışlıkla onların odasına girmişim hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda annemle konuşup gülüştük olayı anlattı. Sonra adamla tek başıma kalınca “odamıza girsen ne olur sanki, alt tarafı beraber yatardık” dedi gülümseyerek bu da üçüncü olay.

Şu an 23 yaşındayım ve bu olayların biri 14 diğer ikisi de 18 yaşımda oldu. Sizce bunlar taciz midir?

Bunlar taciz midir?