Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim...
Bu konudaki görüşün nedir acaba?04 Yorumla
Soran1 yılAbazalik bu bana göre karını başkasına pazarlar gibi hiç doğru bulmuyorum şahsen
Cevap sahibi1 yılAslında hayır düşünülenin aksine bunu isterken ki gayem çok daha farklı yani normalde sen pazarlamak gibi düşünebilirsin aslında ama hiç ama hiçbir şekilde onunla yakından bir alakası bile yok çünkü o pazarlama işini yapan şahıslar bunu o kadını kullanmak amaçlı herhangi bir duygusal olmazken bunu yapabiliyorlar ama ,
benim durumumdaki konu daha farklı ben sevebildiğim aşık olduğum kıskandığım insandan bunu ancak isteyebilirim kıskançlık varsa arada bu istenebilir Eğer kıskançlık yoksa zaten bunu isteyemem zaten ben o kişiyle evlenmem bile emin ol, bunu sana detaylı bir şekilde anlatırsam bana çok hak verebilirsin.
Yazabilir misin bana?
Soran1 yılÇoğumuzun garip bulduğu bir fantezi bu tabi sana normal gelebilir ya da partnerinin hoşuna da gidebilir bu tamamen kişisel benim düşüncem bu hiç normal değil tam aksine abazalik gibi geliyor bunu tartışmak , konuşmak istemiyorum 👍
Cevap sahibi1 yılÖncelikle şunu söylemek istiyorum birincisi onun adı abazalık değil onlara abazan denir ikincisi abazanın anlamı ise daha önce hiç cinsel ilişkiye girmemiş ve fazlasıyla istekli olan kişilere denir.
Benim bu konudan herhangi bir problemim yok yani konunun benim karşı tarafta olan cinsel ilişkiye girmeme abartımla ilgili bir konu değil veya geçmişim de hiç yaşamamış olmamla alakalı bir durum değil lütfen önce söylediğin kelimenin anlamını öğrenmeni tavsiye ederim.
Üçüncüsü ise benim anlattığım konu karşı taraftan istediğim ve ikimizin de zevk alabildiği bir konu olmalı yani bu sadece bencil bir istek olarak benim tarafımdan zorbalıkla yapılan bir konu değil, ben karşı tarafa anlatırım izah ederim kendisi eğer isterse bunu yapar ama istemezse zaten ben bunu zorlamam yani burada herhangi bir abazanlık durumu da yok.
Zaten beni dinlemiş olsaydın böylesine bir ön yargıyla gelmezdin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi öpüşmek dudak dudağa en as 15-20 dakika öpüşürken kalça ve vücudun her yerinin okşamak boyun göğüs göbek ve peynirin okşayarak uyarıp öpmek yalamak emmek yumurtaları öpmek erkekleri ucurur
00 YorumlaKalcam ile pens arasından başlayarak tsklrm ve pens dahil emilmek
Kadının corap giymesi ve ayaklarının bakımlı ve ojeli olması00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKandil kandil uçkurunla uğraşma otur dua ette erkek kendisi gelsin sana
03 Yorumla
Soran1 yılMemelerin güzelmiş emimi
- 1 yıl
Sapık
Soran1 yılHahah
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadının aldığı zevki özgürce göstermesi ve aktif olması...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirden çnümde eğilip, kemerimi çözüo, çamaşıtı indirip, otal yapması. Saçlarını avuçlayıp dakikalarca o anın zevkini yaşarım...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılGiyim tarzı kadınsı olmalı. Ayrıca, dişil enerjisi de yüksek olmalı.
00 Yorumla
1 yılDokunuş ve kokular ilk başta etmilendigim olaydır. Mutlu etme ve açık fikirli oluşu şehvete dönüştürür. Ve daha fazla istemesi beni bitirirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBanada gelsin bu soru bendebirini ciksrmak istiyorum😃
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVakumlayarak yapılan oral seks
Etkili öpüşme
Göğüs hıhım
00 Yorumla
1 yılHarika bir an olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılOral ve en son yutması bence zirve
00 Yorumla Belirgin dar giyim ve tahrik edici davranışlar
00 Yorumla
1 yılOral ve kucağımda memeleri emmek
00 Yorumla
1 yılNefes alsın yeter bana 😂
00 Yorumla
1 yılSert vahşi olmak özgür bırakılmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnun popo deliği ile oynamak
03 Yorumla
Soran1 yılYa kasıp siçsa nasıl olurdu
Cevap sahibi1 yılKasıpsıçmıyor
Soran1 yılİyi bakalım
Bunları düşünen bir kadın yok hayatimda
02 Yorumla
Soran1 yılÜzücü
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılgiyimle
00 Yorumla
1 yılSevgisi yeter
00 Yorumla
1 yılOna sehvetle yaklaş
00 YorumlaSenle bu konuda konuşabiliriz istrsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılDiz cokersen
00 Yorumla
1 yıloral yapması
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİstekli olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOral yapmam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılucuna dil atılması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıl00 Yorumla Fileli çorap
00 Yorumla
1 yılboynumdan opulmek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne