Cinselliğe yanaşmadığım için hiçbir erkek tarafından istenmiyorum, ne zaman kıymetim bilinir?

İçimi dökmek adına yazdım sadece kendime kıymetli diğer insanlara da kıymetsiz demiyorum. Tertemiz kız kaldı mı diye sormalarina rağmen Bir erkekle yakınlaşmam olmadı ömrümde canlı penis görmedim diye (sadece eski sevgilimle sarıldım) resmen bir muhabbet içinde ezik muhafazakar Sümeyye muamelesi yapıyorlar. Bunu ben demiyorum onlar diyorlar. Tıp öğrencisiyim ve hayatım kendime bir şeyler katmakla geçti ama sanki bunu yapmadım diye hiçbir şey beceremez konuşamaz bilmez gibi ezik muamelesi görüyorum. Ben insanları öyle yargılamıyorum ama bu tecrübesizliğim sürekli erkeklerle muhabbet sürdürmeme engel teşkil ediyor bir yerde cinsellik konusamayacaklarini anlayınca çekip gidiyorlar bir süre sonra ghostlaniyorum. Harbiden sıkıldım artık kiymetimi bilecek biri mesleğe gectigimde falan olur mu? Bir buçuk sene var mezun olmama
Cinselliğe yanaşmadığım için hiçbir erkek tarafından istenmiyorum, ne zaman kıymetim bilinir?