Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim...*
Bu konudaki görüşün nedir acaba?
04 Yorumla
Soran1 yıl🤢🤮
Cevap sahibi1 yılYaz bana aciklayayim, emin ol bakışın değişir
Soran1 yılYok ben öyle genişleyemem kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yılHayır genisle demiyorum, sadece beni dinle o kadar
En İyi Cevaplar
1 yılSebebini sorar varsa ciddi bir sorun ise çözmeye çalışırım. Fakat cinsel hayatımız da ve onun yatakta tatmin etmem konusunda bir sorun yoksa eğer bu konu biraz sorun yaratabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazı eşler birbirine yetemez ya da birinin libidosu çok yüksektir birinin biraz daha düşüktür dengelemek için mastürbasyon yolu ile boşalmayı seçebilir bazı insanlar..
635 Yorumla
Soran1 yılYani bu eşlerden biri yetersiz olduğu için tamamlamak mı oluyor
Soran1 yılNormali nedir ki bunun ama
Soran1 yılYani uyumda gerekiyor tabi
- 1 yıl
Uyum en önemli şey ama karşı tarafı sevdikten sonra uyumda sağlanır... normal şöyle sen karşı taraf kendini bırakırsın kasmazsın seks bitmeden kendini geri çekmezsin yeter demesin normal olan budur diğer türlü karşı taraf her gün ister ama bunu sana söyleyemez çekinir masturbasyonla tatmin olur.
Soran1 yılHaftada 2-3 kere yetmiyor mu ama ben fantezi sevmiyorum yani küçük fanteziler neyse de öyle büyük fantezileri sevmiyorum
Soran1 yılPeki bu durum karşı tarafın gözünün dışarıda olma ihtimalini de gösterir mi
Soran1 yılVardı bence ben emindim ama ispatlayamazdım
Soran1 yılYa benim eşim aile hekimi asistan hekim olduğu için zaten 2-3 günde bir nöbete gidiyor. Ve genelde evde durmayı sever dışarı çıkmaz sürekli hava alacağım diye gidiyor 2-3 saat sonra geliyor, telefonu eskiden orta yerlerde bile bırakırdı şimdi elinden düşürmüyor sürekli cebinde ben akşamları saat 9 gibi falan biraz kestiriyorum. Uyanıyorum yanımda yok çalışma odasında telefonda birine yazıyor. Ve cinselligimiz eskisi gibi değil hatta ısrar Bile yoktu yani ve telegramdan bir kızla konuştuğunu gördüm pluviofildi kullanıcı adı son zamanlarda gördüm bunu ben bunu görmeden önce de aylardır böyleydi yani
Soran1 yılÇok sinirlendim çok kızdım ama bitirdi bende affediyorum ama hala şüphelerim var güvenemiyorum eskisi gibi
- 1 yıl
Cinsel anlamda doyumsuz biri olduğu için sanal yapıyor olabilir bazen reele dönüştürmez genelde böyleleri gizli saklı profillerle yaparlar.. karşısındakini gerçekte tanımaz sadece vücuduna bakar içindeki doyumsuzluğu bastırır sonra onu unutur.. buda aranızdaki cinsel uyumun biraz pasif kaldığını gösterebilir.. senden özel istekleri oldumu cinsellikle alakalı ve senin geri çevirdiğin istekler oldumu.
Soran1 yılEvet oldu. Anal istedi oral istedi yaptım ama ağzıma boşalmak istedi yutmadım. Ben sadece klasik yapalım oda bende tatmin olalım istiyorum. Çocuk yoruyor gün içinde zaten. Ben sanal olmadığını düşünüyorum ya çünkü gördüm ve bildiğimi biliyor zaten açıkladı bir daha olmayacak diye bir sürü şey anlattı ya benim onu şimdiye çoktan bosamam lazımdı da yapamıyorum işte ispatlayamam diyorum çünkü kanıtları yok etti yani telegramda gizlilik baya yüksek zaten silmiş mesajları, fotoğraf yok bir şey yok sadece kendi aramızda konuştuğumuzda kaldı. Kız 18 yaşındaymış benim eşim 28 yaşında ben öğrendikten sonra kıza benim öğrendiğimi söylemeden bitirdi. Çünkü kız evli olduğunu bilmiyormuş
Soran1 yılBitireceksin dedim gözümün önünde bitireceksin bitirdi de kızın ses attı neden böyle saçma sapan şeyler yapıyorsun alper ne oluyor sen iyi misin bak bir sıkıntın varsa beraber asalim dedi benimki de ailevi sorunlarım var falan diye bir sürü şey anlattı kıza senden rahatsız oluyor dedi. Yaşananlardan pişmanım ve unutmak istiyorum dedi. Kız da yine ses atıp tek bir şey soracağım sen benim ilkimdin ben senin için sadece cinsellik için miydim dedi. Paraladım onu ondan sonra
- 1 yıl
Sen onunla zaten gereğinden çok şeyler yaşamışsın ona birçok kadının vermeyeceği cinsellikleri yaşatmışsın.. anal ağza boşalma bunları bir çok kadın yapmaz.. senin eşin bu konuda istekleri bitmeyen bir profil.. ve filmlerde p*rno ne görürse onu gerçekleştirmek isteyen bir yapısı var.. psikolojisi düzgün insan zaten böyle şeyleri eve aileye taşımaz... oldukça boşlukta kalmış biri gibi duruyor ve aklı sürekli farklı fantzilerde onuda intyernetten yapmaya çalışıyor.. kendi kafasına göre seks bağımlısı birini arıyor ve yalan dolanla kendine bağlıyor.. böyle bir profile dönüşmüş olabilir..
Soran1 yılYok yapmadım anal istedi yapmadım oral istedi yaptım ama yutmadım yani ben fanzeti istemiyorum ya
Soran1 yılAnal istedi yapmadım ama oral istedi yaptım demek istedim orada ama yutmamj istedi yutmadim
Soran1 yılBenim merk ettiğim bir şey var. Şimdi bu o kızla iletişimi kopardı 2 ay oldu unutmuş mudur erkekler çok takmaz ya bunlara genelde unutur mu
- 1 yıl
İletişimi kopardığına eminmisin farklı hesaplardan iletişim halindeyseler bir şey diyemem ama şimdi eşinin seni ne kadar sevdiğiyle değer verdiğiyulede alakalı.. belkide o günden sonra iletişimi tamamen bitirmiştir.. unutma olayı zaten geçici bir durum bir iki hatırlasada önemsemez erkekler ciddi boyutu olmadığı için..
Soran1 yılBilmiyorum ama eski moduna dönmüş ben son konuştuklarını bildiğim gün o gün ona işte hayatımda tanıdığım en zeki insansın bu kadar zeki biriyle tanıştım başarılarını tamamla herkesin aklında kal yazmış kızda hedeflerimi her zaman önemserim yaşadıklarımı unutmanın ve yokmuş gibi yapmanın tek yolu bu zaten diyor benimki de o ne demek niye en kötü şeye çekiyorsun şimdi falan diyor oda tamam alper hadi kendine iyi bak yazma diyor tamam ileride bir gün görüşürüz yazmış kızda istemiyorum demiş bu hala tamam allaha emanet ol görüşürüz demiş ya anlamıyorum artık gerçekten ne yapmaya çalışıyor biz iyi anlaşıyoruz arada kavgalarımız tartışmalarımız olabiliyor her evlilikde olduğu gibi
- 1 yıl
Kavgalar tartışmalar evliliğin zaten tuzu biberidir bunu bilerek evlenir insanlar... yazışmalara bakılırsa bunlar normal düzeyde konuşmuşlar belli bir süre zekisin dediğine göre kıza bazı konularda yardımcı olmuş ama eşinin beklentileri farklılaştığı için kız buna mesafe koymuş eşin mesafe koyma taraftarı değilmiş ama bu olaydan sonra oda çok oralı olmamış bitirmiş tamamen.. zaten seni seviyorsa bunlar kırıntıdır ilişkinizi etkilemez... ama bir daha yakalarsan burnunun sürtülmesi için elinden geleni yap... kararlı olduğunu belli et bazı konularda..
Soran1 yılYa kız yks öğrencisiymiş yani zaten sordum her şeyi kızla hastanede tanışmışlar kız mds hastasıymış aynı zamanda tıp fakültesini kazanmış ama kemoterapi için gitmemiş sınava tekrar diyecekmiş kız bununla başta tanışmak istememiş sonradan kabul etmiş yani kız istemiyorum demiş zaten ama sonradan nasıl olduysa bağlanmış baya belli ki ilkimdin yazıyor sadece cinsellik için miydim diyor. Hepsini geçtim benim anlamadığım niye kıza ileride bir gün görüşürüz diyo ya
- 1 yıl
Kızın ilkimdin demesi ilk aşkımdın ilk sevdiğimdin anlamında olabilir ki eşin belliki ona bu duyguyu vermiş bir şekilde umutlanmış kız ama sonradan anlayınca bazı şeyleri kendini geri çekmiş.. burada kızın bir suçu yok 18 yaşındaki bir kız zaten kim ilgi gösterse sever bağlanır.. ileride görüşürüz demesinin sebebide açık kapı bırakmak... ya da arkadaş olarak görüşürüz demişte olabilir...
Soran1 yılCinsellik yaşamışlar ben çekine çekine anlatıyorum ama göz ardı etmeye çalışıyorum çocuğum var boşanmak istemiyorum. Bir kaç kere yaşadık dedi yoksa kız bu kadar bağlanmaz herhalde bilmiyorum. Hastanede ve arabada yaşamışlar bu eve getirmedin değil mi dedim hayır diye yemin etti
Soran1 yılBu arada size çok teşekkür ederim. Dürüst bir şekilde fikirlerinizi söylemeniz benim mantıklı yanımı daha çok harekete geçirdi yorumlarınız da
- 1 yıl
Cinsellik yaşamaları elbette sizin açınızdan pozitif bir durum değil lakin siz yuvanızı kurtarmanın derdindesiniz evladınızın babasız kalmama derdindesiniz.. size şöyle söyleyebilirim ki karşınızdaki sizin eşiniz ve eşinizi belliki seviyorsunuz size karşı davranışları olsun farklı yöndeki yaklaşımları olsun bunlar olumlu pencereden bakılacak seviyede ise sadece aldattı diye yuva yıkılmamalı.. pişman olduğunu belirttiği için böyle söylüyorum pişkinlik yapsa pişmanlık duymuşsa o zaman zaten seni umursamıyor ayrıl bundan adam olmaz derdim ama ortada yapılan bir yanlış olsada pişmanlıkta söz konusu... o yüzden sizin şu an yaptığınız doğru olan.. ona son şansı veriyorsunuz bundan sonra aynı durumla karşılaşmanız halinde zaten taviz olmaz olmamalıda...
- 1 yıl
Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim eşinizin boşlukta olduğu ana denk gelmiş olabilir bu durum boşlukta hissettiği ana denk gelmiş olabilir.. böyle anlarda insanlar hata yapar kadınlarda yapar erkeklerde boşluk anı tehlikelidir o anda karşısına çıkan insan ister istemez onu etkiler..
Soran1 yılAma insanın 1 yıl boyunca yaşadığı ilişki nasıl hata ya da anlık bir şey olabilir üstelik karşı taraftan başlarda hiçbir şey umut bir adım gelmemisken üstelik ben fark etmesem devam da edebilirdi şüphelenmesem de yani birde niye kıza istemiyorum demesine rağmen ileride bir gün görüşürüz diyor neden ki
Soran1 yılPeki neden açık kapı bırakmak istiyor ki
1 yılarada olması normalll
dışarda orada bırda
gezmedinden iyi13 Yorumla- 1 yıl
çok sert olma
Soran1 yılYa bir şey demedim ama merak ediyorum neden yapıyor. Yetmiyor mu benimle yaptığı
- 1 yıl
yetmeylen alakası yokk
her kadın ker erkeğe
çekici gelecek diye bir şart yok
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılBeni aldatmiyor sonuçta farklı zevk arayışında o yüzden sorun etmem
02 Yorumla
Soran1 yılAma ben yetersiz olduğumu düşündüm ya
- 1 yıl
Her zaman evlilikler de ne kadar yapılmıyor dense de emin ol yaparlar canım tabi ciftler birbirlerine söylemezler.. mastürbasyon ile ilişki farklıdır.. Bekarken alisan kişi ister istemez yapar çok çok nadir de olsa
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTahrik eder. Yapsın, yaparken video çekip göndersin ya da görüntülü arama yapsın. Mastürbasyon yapmak kabahat değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden diye sorarım demekki doyuramıyorum diye dusunurum
02 Yorumla
Soran1 yılPeki siz yaapr mısınız
- 1 yıl
evliysem masturbasyona ihtiyac duymam istekli biriyim ben
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl yaptığına bağlı. Eğer klitoristen yapıyorsa umursamam ama içine bir şey sokarak yapıyorsa mutlu olurum, yükselirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeraber yapiyoruz hatta bazen arkadaşlarda katiliyor
21 Yorumla
Soran1 yılYok artık Allah'ım ne günlere kaldık
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun yok karsilikli yapariz
Veya aliskanliklari der gecerim
Sence?
22 Yorumla
Soran1 yılBu alışkanlık evlendikten sonra eş zaten partner olacağı için olmamalı zaten cinsellik yaşadığın biri var yani
Cevap sahibi1 yılOlsun yinede mastrbsyn yeri farki zevki farkli
Gizli Üye(25-29)1 yılSanırım bende eşiniz gibiyim.
Not: bu arada evliyim17 Yorumla
Soran1 yılPeki siz eşinizden gizliyor musunuz
Cevap sahibi1 yılElbette gizliyorum
Soran1 yılNeden gizlene ihtiyacı duyuyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılNasıl söylenebilir ki bu durum
Cevap sahibi1 yılGizlememim mastürbasyon yapmamın nedenleride yok değil
Soran1 yılNeden ki nedenleri nedir?
Cevap sahibi1 yılValla bacım buradan anlatamam özür dilerim senden buraya yazarım kardeşim teki çıkar boş bir yprum yazar sonra canım sıkılsın istemem benım nedenlerım sebeplerim bana yetıyor zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilimle muhtesem bi seks yaptiktan sonra aliskanlik deyip mastürbasyon yaptigina sahitlik etmisligim var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜzülürüm lan ben varken Allah Allah
517 Yorumla
Soran1 yılAy evet yaa niye yani niyee
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBende evlenmeden önce yapıyordum evlendikten sonra yapmadım. 24
Soran1 yılAbicim evliyim yani💍
Cevap sahibi1 yılKankiler konuşacaksanız benim yorumu silin ya bildirim gelip duruyor
Soran1 yılYa kusura bakma beyefendi yoruma girdiği için yorumu o yapmış gibi oldu. Senin görüşün önemli benim için bir kadın olarak
Cevap sahibi1 yılBence dediğim gibi kocam kudurtsun beni mastürbasyon yapmam ve onun yapmasına da üzülürüm ben varken ne mastı yıkılırım
Soran1 yılBu yüzden mi gizleme gereği duyuyorlar acaba. Yetersiz mi geliyor yani
Cevap sahibi1 yılYa bir yerde okumuştum erkeklere gençken çok p*rno izleyip boşalımca onlara bu durum ilişkiden bile daha hoş gelebiliyor Muş biraz hayal güçleri geniş onların knki rüyada bile yaşıyor gibi oluyorlar bizim gibi değiller
Cevap sahibi1 yıl@merto1231 abi dediğim gibi dimi sizde o yüzden size normal geliyor ama bence anormal bir durum
Soran1 yılHadi yaa iki kişinin yaptığı şeyin tadı bir kişinin yapmasından daha mı zevkli geliyor yani nasıl bir düşünce yapısı var bu erkeklerin yaa
Soran1 yıl@merto evet neden ve eşinizden gizliyor musunuz?
Eşlik eder oral yaparım
111 Yorumla
Soran1 yılSizsiz?
Soran1 yılEvliyim💍
Soran1 yılO sohbetin ne olacağı çok belli o yüzden evet
Soran1 yılYa sen evli misin
Soran1 yılPeki bunu eşinizden gizli mi yaparsınız mastı
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılSen mi yapıyorsun eşin mi
112 Yorumla
Soran1 yılEşim
- 1 yıl
O çok kötü ya. Peki niye yapıyormuş? Senden dolayı mi yoksa başka sebep mi
Soran1 yılBildiğimi bilmiyor ki
Soran1 yılNedenini bilmiyorum iste
- 1 yıl
Ya ne desem ki. Bir çok sebep olabilie. Sence niye yapiuor
Soran1 yılYetersiz miyim ben
- 1 yıl
Belki de. Ona yetemiyorsun.
- 1 yıl
Bir kaç şey sormak istiyorum ama buedan soramiuorum
Soran1 yılSiz evli misiniz? Eşiniz size böyle bir şey yapsa
Soran1 yılBurdan da sorabilirsiniz ya
- 1 yıl
Ya çok kötü hissederim.
- 1 yıl
Burdan soramam 😂
1 yılDüzenli olarak yapıyorum. Sevgilim olsa da
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Kötü yetmiyorum derim
10 Yorumla
1 yılOlabilir ki eşim yok zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMutlu edemiyor demekki
10 Yorumla Olmadığı için bilmiyorum
10 YorumlaHangi fanteziye ihtiyacı olduğunu sorarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canı çektiyse olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. ona yetmediğimi düşünürüm
00 Yorumla
1 yılBeraber yaparız olmaz mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kötü hissederrim ve yetemediğimi düşünürüm
00 Yorumla
1 yılYaptığını mı hissediyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılne sıkıntı var ki bunda
20 YorumlaÜzülürdüm
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz peki eşinle
00 Yorumla
1 yılSorunu çözerim yatakta 😂🔥😋
11 Yorumla
Soran1 yılSizsiz yapması
1 yılSorun degil olabilir
10 YorumlaDoyuramadığım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıldiğer es kimyasal sağlayıp buzlar erir
00 Yorumla Yetmiyormuyum derler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılYıkılırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıltakmam ben yaa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Yapabilir doğal bu
10 YorumlaHoşuma gşder
014 Yorumla
Soran1 yılBenim gitmez
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYapan kisi eşi yetersiz geldiği için mi yapar
Soran1 yılmastürbasyon bir fantezi midir
Soran1 yılPeki sizin hiç eşiniz dışında ilişki yaşadığınız bir kadın oldu mu
Soran1 yılNasıl hiç anlamdım eşiniz burdan mı yapıyor
1 yılNe diyinnbe abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılYetersiz
00 Yorumla
1 yılYapabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım