Şimdi gelelim konuya kadınlar seksi seviyor ve artık laf geliride umursamıyor aynı anda 8 erkekle yazisiyor ve buluşuyor bunuda normal görüyor kadınlar böyle olunca erkeklerde otomatik öyle oldu kadınlar katı olsa wrkekler böyle olamaz korkarlardi
Azgınlığınızı iradesizliğinizi kadınların suçuymuş gibi mi lanse ediyorsun sen şimdi niye sizin beyniniz yok mu önemli olan rahatlık mı yoksa doğrusu yanlışı mı
Bak eskiden erkekler kadınlara cinsel yaklasanazdi çünkü sulu erkek sevilmezdi tepki alırdı askinti erkek itibar görmezdi şimdi karşılık alıyor bu erkekler bu cesaretle kadınlara sulaniyorlar kadınlar eski kadına dönsün erkeklerde geri çekilir öyle 10 erkekle konusasim sonrada koşulsuz sevileyim yok erkekler değişmedi değişen kadınlar erkekler hala sadık namuslu kadını seviyorlar
Üstüme alınmıyorum bu konuyu kesinlikle seks olmadan ilişki, oluyor benim için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gençlerin haberi var mı bundan yoksa burada işi gücü olmayan FB var diyenlere mi inandın acaba
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Olm üniversitede herkes seksten bahsediyor yemin ederim ki kusacağım artık okulu bırakacağım bu ne ya hani bana ne diyorum ama onlarla aynı ortamda olmak rahatsızlık veriyor
Geçen gün dersteydik üni hocası da evli genç bir kız dersten sonra onun bunun çocuğu olan erkekler hocanın arkasında nasıl konuştular kendimi tutamadım saydırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Abla kaç yaşındasın cevabı genç kızlar versin sana
19um birader asabımı bozma buradan uçarım sana bi gözün Şam’a bi gözün Halep’e bakar
Hee kapalı bir ergen
Ne kapalısı 😂😂 Müslüman bile değişim
Değilim *
Kapalı hiristiyan Yahudiler var hemde kara kumas
Eee yani
Şimdi gelelim konuya kadınlar seksi seviyor ve artık laf geliride umursamıyor aynı anda 8 erkekle yazisiyor ve buluşuyor bunuda normal görüyor kadınlar böyle olunca erkeklerde otomatik öyle oldu kadınlar katı olsa wrkekler böyle olamaz korkarlardi
Azgınlığınızı iradesizliğinizi kadınların suçuymuş gibi mi lanse ediyorsun sen şimdi niye sizin beyniniz yok mu önemli olan rahatlık mı yoksa doğrusu yanlışı mı
Bak eskiden erkekler kadınlara cinsel yaklasanazdi çünkü sulu erkek sevilmezdi tepki alırdı askinti erkek itibar görmezdi şimdi karşılık alıyor bu erkekler bu cesaretle kadınlara sulaniyorlar kadınlar eski kadına dönsün erkeklerde geri çekilir öyle 10 erkekle konusasim sonrada koşulsuz sevileyim yok erkekler değişmedi değişen kadınlar erkekler hala sadık namuslu kadını seviyorlar
İnsan cinsi seks ister. Kimse de evlenmeyi beklemek zorunda değil.
Herkes uçkurunun peşine düşmüş çağdan ötürü olsa gerek
Üstüme alınmıyorum bu konuyu kesinlikle seks olmadan ilişki, oluyor benim için
Gençlerin haberi var mı bundan yoksa burada işi gücü olmayan FB var diyenlere mi inandın acaba
Olm üniversitede herkes seksten bahsediyor yemin ederim ki kusacağım artık okulu bırakacağım bu ne ya hani bana ne diyorum ama onlarla aynı ortamda olmak rahatsızlık veriyor
Bahseder tabiki ergenlik zamanı p*rno. o izliyorsunuz yaşınız küçük merak var
AQ rahatsız edici artık kusucam üstlerine erkek ortamları iğrenç iğrenç okumaya değil yatak partneri bulmaya gelmişler cidden rezil bir durum.
Geçen gün dersteydik üni hocası da evli genç bir kız dersten sonra onun bunun çocuğu olan erkekler hocanın arkasında nasıl konuştular kendimi tutamadım saydırdım
boş ver kendini bilmez her yerde cikiyor
Ne kadar ekmek🍑 o kadar köfte❤️bebeğim, her şey karşılıklı😂
Dünyayı 2 şeyin etrafında döndüğünü sanıyorlar. Birde para var
E normal herkes gördüğünü istiyor
Sen kaç yaşındasın
Senin ki neyle bozuldu tamir edelim
Parmağımla kendim yaptım 💅 oh
Bu atesle yakıp korlemedin oraları umarim
Sel oldu buralarda
Iyi iyi masallah kizimiza
Su hayattir
Evet dayı 🥰
Aferin dayicim
Ben bozmamışım iftira atma
Gençlerin bundan niye haberi yok
AHAHAHAHAHAHAHAHAH senin yoktur 😂
seks olmadna tadı mı çıkar ya sende
Yaw hiç olmasın demiyorum aq kim ne yapıyorsa yapsın ama tek amacın o olması ne bilim büyük slklık
Ona doyana kadar insnaların tek amacı o ama mesela ben de her gün yapılmasına karşıyım arada normal sohbet de etmek istiyorum ben
sen menopoza girmişsin ya, kısmanma
Ben bakirim maalesef ya of
Of mu
Evet
Vermeyene sevgi yok
Verene de yok sizin akıl çalışmıyor âq çok acıyorum erkeklere ahahhaha
Verene cokkkk
Kanka parada çok * da :)
Aynen biraderim
Aynennn teyzemmmm :) çekemeyenler anten taksin
Kim seni çekmeyecek aw sen kimsin ahshhahsha
Kiskanç :)